Acnicyl

Acnicyl er en komplet hudplejeserie med en plejende creme og en dybderensende rensegel. Produkterne afrenser effektivt huden, samtidig med at de behandler akne og uren hud. De plejende ingredienser i Acnicylserien hjælper huden med, at genoprette den naturlige fugtbalance.

Acnicyl-serien indeholder mælkesyre, som er et naturligt stof for kroppen og som sænker hudens pH, hvilket skaber et dårligt miljø for aknebakterier. Produkterne indeholder hverken parfume, alkohol eller stoffer der kan misfarve tøj.

Du kan købe Acnicyl her>>

4 KOMMENTARER

  1. Jeg hade store forventninger til acnicyl, men efter 3 måneders brug kunne konstatere, at den ikke gav mig andet en tør hud og ingen forbedring af bumser overhodet

  2. Dette hjalp på INGEN måde mig !! er sgu træt af, at jeg kastede de penge efter det .. Ansigtsrens: 210 kr og dagcreme 170 kr .. Lad være med at kaste penge efter dette produkt !!

  3. Acnicyl virkede desværre ikke på min hud. Jeg har ikke ekstrem ackne, men altid lidt udbrud på kinder og omkring munden, men det kunne acnicyl ikke ændre på.

  4. Jeg har tidligere brugt Basiron, men det var alt for hårdt ved min hud. Bumserne forsvandt god nok, men min ansigt var konstant postkasserødt.

    Efter jeg er skiftet til Acnicyl er min hud blevet meget pænere. Bumserne er stadig ikke kommet tilbage, og efter et par uger er min hud blevet hent normal at se på.

    Jeg vil helt klart anbefale Acnicyl til alle dem der ikke kan tåle de skrappe produkter, da det er meget mere skånsomt mod huden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here