Aniel Clean Up Mask

Aniel Clean Up Mask er en dybderensende maske der er meget virksom til akne, fedtet hud og store porer.  Ansigtsmasken tilfører huden rensende og blødgørende virkestoffer. Clean Up Mask Clean er god til forebyggelse af hudorme og bumser.

Så dan bruger du Aniel Clean Up Mask:
Den rene hud påsmøres et tykt lag Clean Up Mask. Lad masken virker i ca. 20 minutter og vask den af med lunkent vand. For det mest effektive resultat mod uren hud anbefales Clean Up Mask 1 til 3 gange om ugen.

I de første 2 til 4 uger kan Aniel Clean Up Mask med fordel anvendes hver dag. Det vil medføre et meget hurtigere resultat. Urenhederne bliver renset ud og huden bliver hurtigere ren.

Du kan købe Aniel Clean Up Mask her>>

3 KOMMENTARER

  1. Efter at have brugt mange penge på renseprodukter i 7 år, er jeg glad for at have fundet Aniel Clean Up Mask 🙂

  2. Jeg bruger rensemasken en gang eller to om ugen. Jeg har normalt meget fedtet hud, men efter en omgang med Aniel Clean Up masken ser mit hud meget pænere ud.

    Det bedste ved rensemasken er at dem fornemmelse man får efter en behandling. Ens Hud føles meget lettere og den tilstoppede og fedtede fornemmelse forsvinder fuldstændigt.

  3. Jeg har ikke bumser, men jeg bruger ansigtsmasken fra Aniel. Jeg har lidt tendens til skindende hud på næsen, og det holder masken fint styr på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here