Australian BodyCare Spot Stick

Denne spot stick indeholder tea tree olie samt et ekstrakt af grøn te. Sammen har de en kølende og bakteriehæmmende effekt, der virker effektivt mod bumser og uren hud.

Indholdet i Australian BodyCare Spot Stick er farveløst, og påføres let med den indbyggede roll-on applikator. Den praktiske størrelse gør at du let kan tage tea tree spot-sticken med i tasken eller lommen.

Tea tree olie har gennem århundrede været kendt for sine bakteriedræbende egenskaber. Olien udvindes fra det australske træ Melaleuca Alternifolia, og kan benyttes til alle hudtyper.

Sådan Anvender du Australian BodyCare Spot Stick mod bumser:
En spot stick anvendes direkte på problemet, påfør bumsen en smule af indholdet, og nyd den kølende fornemmelse. Indholdet i produktet er afstemt efter hudens naturlige balance, og er derfor skånsomt selv om virkningen er stor. Du kan anvende din Australian BodyCare Spot Stick 1- 3 gange dagligt.

Nye studier af Tea Tree oliens virkning viser, at Tea Tree Oil forhindrer den inflammation (betændelse) man ofte får i forbindelse med et insektstik. Ved at bruge spot-sticken lige efter, fx et myggestik, vil man ofte kunne komme evt. hævelse, rødme og kløe i forkøbet.

Køb Australian BodyCare Spot Stick her>>

10 KOMMENTARER

 1. Denne spotstift virker desværre ikke på mig.

  Når jeg dupper det på en bums der er på vej eller er blevet gul, bliver den kun endnu mere stor og gul.

  Duften er ellers meget frisk og lækker 🙂

  Jeg bruger ellers dagligt ABC’s produkter. Jeg renser min hud hver morgen og aften med Body Wash (synes den er ligeså god som deres Facial wash og MEGET billigere) derefter bruger jeg deres Face Cream, som jeg synes er en virkelig god creme med behagelig konsistens, dog bliver jeg lidt rød i ansigtet, det er som om den lige vækker alt rødmen i nye og gamle bumser, men går ligeså stille væk igen, måske kommer det også pga. mine lidt voldsomme indsmørings-bevægelser 🙂 min hud fedter hurtigt med for meget creme, så den lille mængde skal masseret ud i hele ansigtet.

  ABC’s Facial Cream er også rigtig god under behandling med Basiron, synes jeg. Bruger Basiron om aftenen, og cremen om morgenen – efter at have renset huden. Den fugter huden godt og fedter ikke, kun ved for store mængder.

  Jeg er især glad for Australian BodyCare fordi min hud er meget sart overfor parfume og kemikalier. Jeg ser også en klar forbedring af min hud især i nakken og på skuldrene/ryggen ved at undgå bl.a. cremer, shampoo og balsam med parfume og parabener 🙂

 2. Nu har jeg ikke brugt produktet så længe, men syntes den er okay. Den hjælper over længere tid, og du kan godt forvente at din bums er lidt rød efter du har påført produktet

 3. Har længe haft et problem område lige under mundvigen og over natten forsvandt 50% af rødmen og de nye bumser er næsten helt væk! Jeg er helt overvældet og jublende lykkelig!! Jeg er bedøvende ligeglad med lugten sålænge produktet virker!!

 4. Synes den er rigtig god! Har prøvet Matas spotstick og den fra manhatten Clearface, og denne spot stick med Tea tree oil er MEGET bedre!

 5. Rigtig god spot stick som ikke fjerner problemet, men mindsker det. Bumserne bliver mindre og forsvinder hurtigere. Bruger det dagligt på de bumser jeg har. (2-4 gange om dagen)Dette produkt koster 50-60 kroner og fås fx. i Matas. Helt klart værd at prøve for jer som endnu ikke har den:)

 6. Det her er det bedste til bumser jeg nogensinde har prøvet. Jeg smører det på en bums, umoden eller moden, et par gange om dagen. Altid en ordentlig dosis inden jeg går i seng. Næste morgen når jeg vågner er bumsen50% væk. Jeg har meget følsom hud så resten a ABC produkterne virker desværre ikke for mig, men det her er mit Holy Grail! Jeg har hørt nogle klage over lugten, men jeg syntes faktisk at tea tree oil lugten er god. Men det siger jo sig selv at den er stærk. Ved fortsat brug forsvinder bumsen på omkring 2-3 dage uden at efterlade noget. Jeg kan have en lille hudorm tilbage, men det er da til at klare 🙂 Jeg ville anbefalde det her til alle der får bumser. Om det er dagligt eller en gang om måneden. Den er billig og varer mig i lang tid!

 7. Den virker dejligt kølende når man kommer den på, og jeg syntes den speeder helingsproces op.

  Hvis du kun får et par bumser en gang i mellem vil jeg klart anbefale australian bodycare spot sticken. Det er en billig og god løsning.

 8. Jeg kan faktisk godt lide den den giver ikke det bedste resultat men den hjælper med at hele det hurtigere (: alt i alt hver at prøve

 9. Jeg har altid syntes godt om produkterne fra Australian Body Care, og de har altid virket for mig. Spot-sticken er rigtig god hvis man kan mærke der er en bums “på vej”, og den kølende effekt er der faktisk.

  Det eneste negative jeg har at fortælle om sticken er, at den har en kraftig lugt af tee tree oil (surprice), heldigvis forsvinder lugten når olien er absorberet af huden.

  Helt sikker et produkt jeg vil anbefale til dem der som jeg døjer med problem hud og bumser.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here