Basiron 5 % og 10 %

Basiron 5 % og 10 %

8.8

Effektivitet

8.4/10

Tid før resultat

8.5/10

Vil anbafale til en ven

9.5/10

Fordele

 • Kan købes i håndkøb
 • Fås i flere udgaver
 • Let at anvende

Ulemper

 • Kan affarve tekstiler
 • Lidt hård ved huden

Basiron er et håndkøbslægemiddel mod bumser (Acne vulgaris). Basiron indeholder benzoylperoxid, der hæmmer væksten hos de bakterier der giver bumser.

For mange er Basiron det første “rigtige” lægemiddel mod uren hud de prøver. Her kan du læse hvordan Basiron virker, og vurderer om det kan være en løsning på dine problemer.

Selv om Basiron kan købes i håndkøb er det stadigvæk et særdeles effektivt lægemiddel, og man skal ikke undervurderer virkningen mod bumser – det er forresten også effektivt til opløsning af hudorme.

Basiron 5 % eller 10 % ?

Basiron findes som gel med 5 % eller 10 % indhold af benzoylperoxid. Der anbefales at prøve med 5 % udgaven, da gelen kan virke udtørende på huden. Alternativt kan man anvende 5 % til daglig brug, og bruge Basiron 10 % på specifikke problemområder og som spot-behandling af bumser.

Basiron påføres i et tyndt lag 1 til 2 gange dagligt, ved sart hud bør man dog nøjes med en gang. Start med en gang og trap langsomt op til 2 hvis din hud kan klare det. Du opnår ikke en bedre effekt ved at smøre et tykt lag på, eller ved at påføre gel flere end 2 gange.

Basiron virker udtørrende på huden, og der er derfor vigtigt at tilføre fugt med en god fugtighedscreme, vælg en vandbaseret, non-comedogen (tilstopper ikke hudens porer). Mange af vores brugere taler godt om Propolis creme, og dan den er rimelig billig er det en god go-to creme.

Basiron er effektivt, men du kan opleve enkelte bivirkninger som fx forbigående rødme, brænden og afskalning af huden. Bivirkningerne ved Basiron bliver efterhånden færre efterhånden som din hud vænner sig til produktet.

Reagerer du meget voldsomt på behandlingen så prøv med et par dages pause, og anvender du 10% udgaven så skift til 5%.

Den aktive ingrediens i Basiron, benzoylperoxid, kan affarve tekstiler. Du kan derfor med fordel benytte hvidt sengetøj, da blegning derved undgås.

Basiron er et lægemiddel er, og du bør altid læse indlægssedlen grundigt.

Har du selv prøvet Basiron i 5% eller 10% udgaven er du meget velkommen til at tilføje din anmeldelse.

95 KOMMENTARER

 1. Effektivitet

  9.5

  Tid før resultat

  3

  Vil anbafale til en ven

  9

  Jeg havde bumser, uren hud og olieret hud. Alt dette forsvandt i løbet af 2 uger. Allerede efter 3 dage kunne jeg se en forskel. Jeg bruger basiron 5% om aftenen og om morgenen bruger jeg en vandbaseret creme.

  Jeg ved fra et par veninder at acne og tør hud (ikke olieret) passer dårligt med basiron. Basiron passer ikke til hudtypen og vil i stedet irritere og give sår.

 2. Effektivitet

  8

  Tid før resultat

  8

  Vil anbafale til en ven

  0

  Basiron er utrolig effektivt, jeg kunne se resultater efter bare 3 anvendelser. Det store minus er dog, at du bliver kanon tør og rød i ansigtet. Desværre virker det til at jeg ikke kan tåle det, da jeg efter 3 anvendelse vågnede op med et hævet ansigt. Produktet brændte også helt vildt meget når jeg havde påført det, og stoppede ikke med at brænde før flere timer efter. Det er ærgerligt, for jeg kan se at det var effektivt mod min akne, men mit ansigt bliver bare helt rødt, tør og hævet af det.
  Brug det med omtanke, og start MEGET stille ud! Evt. alene som spot-treatment på de værste bumser, indtil du finder ud af, hvordan din hud reagerer på det.

 3. Effektivitet

  10

  Tid før resultat

  2.4

  Vil anbafale til en ven

  10

  Jeg var rigtig hårdt ramt af bumser, og meget flov over mit hud. Har fundet kærligheden i livet og det er Basiron 10%!

  Overdriv ikke med det her produkt, da det er rigtig skrappe midler, det går ikke hurtigere væk hvis du putter meget på, tværtimod ..

  – Gode anbefalinger herfra

 4. Effektivitet

  0

  Tid før resultat

  0

  Vil anbafale til en ven

  2.6

  Jeg har prøvet Basiron første gang og jeg tog desværre et tykt lag på, fordi jeg var så desperat efter at stoppe min urenhed på hagen. Så jeg smurte HELE min hage ind. Nu er den utrolig tør, mega rød og kradser. Jeg er virkelig ked af, at jeg ikke startede mere stille ud. Nu må jeg bare fugtiggøre med en god crem uden partume eller lignende…. Men jeg har ikke brugt Basiron i 2 dage og jeg er stadig mega rød… (det skal lige siges jeg ikke havde bumser eller nye urenheder efter førstr brug.)

 5. Effektivitet

  1

  Tid før resultat

  1

  Vil anbafale til en ven

  1

  Jeg har prøvet basiron 10, og vil ikke anbefale det til andre. Jeg synes, man i stedet skal lægge vægt på motion, sund kost og velvære. Basiron er udelukkende symptombehandling, og bumserne kommer derfor igen.

 6. Effektivitet

  0

  Tid før resultat

  0

  Vil anbafale til en ven

  10

  Min søn på 13 år bruger det ( han havde virkelig mange og store bumser ) og nu har slet ingen

 7. Effektivitet

  0

  Tid før resultat

  8

  Vil anbafale til en ven

  6

  Jeg har haft uren hud i snart 5 år, og besluttede at give ProActive Solution en chance. Jeg fulgte instruktionen til punkt og prikke, men det var altså noget opreklameret fis, og jeg kunne ikke se nogen synlig forskel. Det var penge ud af vinduet.

  Herefter satsede jeg på Basiron. Det var relativt billigt og det krævede ingen recept fra lægen. Jeg startede med 5%-udgaven, og trappede langsomt op til 10%-udgaven, som jeg i dag kun bruger på kinderne og i panden – 5%-udgaven bruger jeg på de sarte steder i ansigtet (under øjenområdet, ved næsen og på hagen).

  Jeg lægger ikke mærke til nogen stor forskel, da det tager en del tid (vel et par måneder) før det begynder at have nogen effekt, men når jeg ser billeder fra år tilbage, ser jeg en tydelig forskel. Jeg er ikke til lange og komplicerede aften- og morgenrutiner, så jeg har bikset en simpel og hurtig en sammen, hvis andre er interesseret.

  Min aftenrutine:
  1. Vask ansigtet med La Roche-Posay Effaclar Cleansing Gel
  2. Fugt ansigtet med Seaweed Mattifying Day Cream en vandbaserede creme fra Body Shop
  3. Påfør Basiron, som nævnt ovenfor

 8. Effektivitet

  0

  Tid før resultat

  8.2

  Vil anbafale til en ven

  9

  Jeg bruger 10% – skrappe sager! Jeg overdoserede de første par gange 2 gange dgl, som resulterede i et meget rødt og ømt ansigt. Jeg bruger det nu 1 gang, med en fugtighedscreme efter, da min hud bliver tør og skaller af det. Det svier stadig en del, men er utroligt effektivt for mit vedkommende. Jeg har før prøvet clindoxyl og skinoren, hvilket resulterede i endnu mere fedtet hud og urenheder – så basiron fungerer bare for mig! Dog vil jeg anbefale 5% udgaven til at starte med.

 9. Effektivitet

  0

  Tid før resultat

  8.9

  Vil anbafale til en ven

  6.8

  Efter kun fire dage med det, kan jeg se store positive ændringer.

  Det er en rigtig god idé at smøre en god creme på efter man har påført Basiron, da det blødgør huden og effekten af gelen er stadig virkelig god, men slet ikke nær så hård hvis der også er creme på (Jeg bruger en ansigtscreme fra apoteket, “Dermalog”).

  Jeg putter en meget lille klat på den angrebede område, som jeg smører forsigtigt ud og et meget tyndt lag der hvor jeg ellers kan have problemer (Jeg har både brugt det i ansigtet, lidt på halsen/hagen, i bikinilinjen og på ballerne). Det virker utrolig godt.

  Jeg har ikke akne, men har store problemer med indgroede hår som udvikler sig bumser, og Basiron hjælper meget – både hvor jeg plukker i ansigtet og hvor jeg bliver vokset andre steder på kroppen. Dog skal man ikke putte det på lige når man er blevet vokset – det kan huden ikke tåle.

 10. Det absolut mest effektive middel mod acne, jeg nogensinde har prøvet. Jeg kunne se kæmpe forskel efter blot få dage. Selv store bumser tørrede hurtigt ud og forsvandt.
  Huden tørrer tilgengæld meget ud, men det klarede jeg ved at bruge en god creme om morgenen.

 11. Jeg kan kun udtale mig om Basiron 5% eftersom det er den eneste jeg har prøvet:

  Jeg havde læst en del reviews af produktet inden jeg tog mig sammen til at købe det. Anmeldelserne var blandede så vel som min opfattelse af produktet er i dag.

  Jeg oplevede en lille forskel i den periode jeg brugte det, men ikke det helt store (desværre). Dog skal det siges at cremen “jævnede” en del af mine bumser med min hud så jeg fik en mere glat “overflade” (altså de forsvandt ikke men de bulede heller ikke ud i samme grad). Jeg oplevede ikke de store bivirkninger som folk skriver. Jo man får tør hud og min hud svirede også nogle gange når jeg tog ansigtcreme på, men værre var det heller ikke. Det skal lige siges at jeg i forvejen har tør og sensitiv hud.

  Anyway jeg stoppede med produktet eftersom der ikke skete det helt store. Lægen har nu sat mig på Clindoxyl og en evt. tabletkur

  Jeg kan kun anbefale at prøve håndkøb i første omgang og derefter tage en snak med ens læge 🙂

 12. Jeg har døjet med akne siden jeg var 12-13 pr gammel (i dag er jeg 16). I starten prøvede jeg nogle forskellige produkter fra fx Garnier og Manhattan Clearface, og ved regelmæssig brug jeg godt se en forskel, men jeg ville have en meget større effekt.

  Så så jeg en reklame for Basiron i TV’et, og jeg begyndte at læse anmeldelser for Basiron, og der var der fleste det positive. Til at starte med købte jeg Basiron 5%, og der gik ikke lang tid før jeg kunne se en forskel (jeg var nok 14 år, da jeg købte den), og i dag har jeg næsten ikke noget akne takket være Basiron!! I dag får jeg stadig nogle bumser hist og pist, og der putter jeg Basiron på selve bumsen. Hvis jeg har et område, hvor bumserne ligger tæt på hinanden, så putter jeg Basiron på området og bruger min finger til at kører det rundt med på området.

  På et tidspunkt købte jeg Basiron 10%, men jeg synes, at 5% har en større effekt, så lige nu kæmper jeg med at få 10% brugt op…

  Til at starte med, påførte jeg Basiron 5% en gang om dagen (om aftenen), og det prøvede jeg af i en uge, og allerede i den uge kunne jeg se lidt forskel. Efter Basiron påførte jeg Nivea Creme. Basiron kan udtørre din hud, så tag ALTID en creme på din hud efter brug af Basiron, da Basiron nemlig går ind og udtørrer bumser og akne.

  Der er nogle bivirkninger ved Basiron, og en af dem er rødme, og hvis man oplever, at ens hud brænder eller andet voldsomt, så hold en pause for Basiron i et par dage eller indtil din hud har det bedre. En af de andre bivirkninger ved Basiron er, at den kan blege tøj og sengetøj, så sov helst med lyst håndklæde.

  I dag påfører jeg for det meste Basiron om aftenen, da jeg godt kan opleve lidt rødme.

  Basiron kan klart ANBEFALES herfra!! Jeg har læst nogle negative anmeldelser om Basiron, og start altid med at læse brugsanvisningen, for der står bl.a., hvilke bivirkninger, den giver.

 13. PERFEKT! Virkelig, jeg tror dem som ikke har haft god nytte af produktet har brugt det forkert! (Selvfølgelig nogle er meget følsomme)
  Meningen ved basiron er ikke at smører det ud i hele ansigtet men at duppe et tyndt lag på bumserne, ikke ved siden af kun lige på dem. Hvis man gør det bør man ikke blive rød og tør i hele ansigtet. Dette betyder ikke at man ikke bliver rød og tør på de smurte steder. Men mine erfaringer er at man kan få de små røde og tørre steder væk på få dage med en god fugtighedscreme

  Sådan brugte jeg basiron:
  Jeg havde i lang tid haft nogle bumser (ikke akne) i panden. Måske 10 stks. Det irriterede mig super meget så læste disse anmeldelser og blev super nervøs, men jeg tog chancen og købte en 5% til 126kr på apoteket.
  Jeg brugte den hver aften inden jeg skulle sove hvor jeg først rensede ansigtet med min matas alt i en ansigtsrens, efter brugte jeg min nivea soft creme i hele ansigtet, så duppede jeg som beskrevet et tyndt lag basiron på (kun de ramte steder) da det var tørret ind brugte jeg min nivea soft ud over hele ansigtet igen!

  Efter 4 dage er min pande flottere end før!

 14. Jeg har købt Basiron 10% gel. Manden på apoteket anbefalede at man rensede sit ansigt med en mild sæbe, lod ansigtet tørre helt, så kom man et tyndt lag Basiron på de ramte steder, lod det tørre helt, og så til slut skal man smøre en fugtgivende creme på, ikke en som er fed, men fugtgivende. Der er åbenbart en forskel. Jeg har gjort dette 2 gange nu, har hverken svidt eller brændt i ansigtet, ej heller blevet rød, men min hud er blevet super blød, og kan se hvordan min akne og bumser tørrer ud. Jeg er dog ikke begyndt at skalle, men heller det, end at have klamme bumser. 1-2 gange om ugen, bruger jeg min Konjak svamp, som jeg også har købt på apoteket, og det fjerner alle døde hudceller og tør hud.
  Min hud har aldrig været pænere, og følt glattere. Et vidunderprodukt, jeg skulle have gjort det for mange år siden.

 15. Personligt har jeg haft mild acne i 10 års alderen, som så udviklede sig til moderat acne og derefter svær acne. For en uge siden invisterede jeg i Basiron 5%, og iiiiih hvor er jeg dog bare tilfreds! En lille smule tør hud er det eneste jeg har haft af “bivirkninger”. Men det er jo til at leve med 🙂
  Basiron kan klart anbefales 🙂

 16. Basiron er det bedste jeg har gjort for min hud! Jeg har været meget plaget af bumser, især i panden, næsen og hagen, her i efteråret 2014 gik det helt amok, og har var meget ked af det. Jeg læste om basiron på nettet, og så at mange havde haft glæde af det. Der gik lidt tid inden jeg så resultater, ca en måned vil jeg tro. Nu ca 4 måneder efter er min hud pænere end nogensinde! Jeg renser min hud hver aften med matas ansigts vask og ansigts vand, påfører apotekets ansigts creme til fedtet hud: ACO Spotless daily moisturiser. Derefter påfører jeg basiron 5% på de ramte steder, og skyller og renser om morgenen. Den eneste ulempe jeg har oplevet er at jeg er kommet til at blege noget sengetøj, men jeg sover på et gammelt håndklæde på hovedpuden.
  Jeg har været så heldig at basiron også har bleget nogle af mine gamle bumse ar! Kan kun anbefale at prøve det 🙂

 17. Jeg vil fraråde alle at bruge Basiron, da jeg desværre kun har negativt at sige om min egen oplevelse med produktet. Jeg har i mange år døjet med uren hud – ikke decideret akne, men mange urenheder, og kontant uren hud. Det er så utilfredsstillende, og det påvirker ens selvværd i høj grad, så jeg besluttede mig for at give Basiron en chance. Det skal først siges, at jeg har fedtet hud, og min hud er ikke specielt sensitiv. Jeg påførte Basiron med en vatpind, som “spot-treatment” de udsatte steder om aftenen inden sengetid. I begyndelsen udtørrede produktet mine urenheder, hvilket jeg havde forventet, ud fra de anvisninger og anmeldelser jeg havde læst. Jeg fortsatte med at bruge basiron i et par måneder, men mine urenheder gik aldrig væk. Så jeg stoppede derfor med at bruge det, da jeg lagde mærke til, at de røde “sår” ikke forsvandt som jeg hidtil var vant til, med andre urenheder, inden jeg begyndte at bruge Basiron. Nu, efter et par måneder er de røde sår stadig ikke helt væk, men de forsvinder langsomt, fordi jeg bruger naturlige ansigtsolier der er velegnet til netop det formål. Det er som om, at Basiron blot udtørrer urenhederne, men ikke heler dem indefra, som huden normalt gør. Det er som om, at ens egen hud stopper med at hele – det er i hvert fald hvad jeg oplevede. Jeg forstår godt at folk køber Basiron, for det er ikke fedt at have uren hud. Men jeg vil personligt anbefale andre naturlige alternativer, som rent faktisk går ind og arbejder “med” huden. Jeg har selv størstedelen af de produkter der er derude, og følgende har for mig virket fantastisk, og dem bruger jeg nu:
  – Trilogy certified organic rosehip oil (særligt velegnet til at hele ar fra urenheder og akne. Lad dig ikke skræmme af, at det er en olie, hvis du har fedtet hud. Den er fantastisk, og den vil forandre din hud. Påfør 3-4 dråber inden du går i seng, og massér olien nænsomt ind i huden. Derudover har olien haft den effekt på min hud, at jeg stortset ikke slår ud, og dermed ikke får nye urenheder. Derudover gør olien din hud ultra blød.
  – Ole Henriksen invigorating night treatment: fantastisk. Ændrer hele hudens tekstur og overflade. Fjerner små hvide “bump”/talgknopper i ansigtet og andre små urenheder. Er et AHA produkt, og kan derfor være lidt hårdt for meget sart ud.
  Håber at dette hjælper.

 18. Røv dårligt.. Fik eksem over hele ansigtet så jeg var nødt til at tage piller for det.. Det kan slet ikke anbefales.

 19. lort på lort på lort….. jeg prøvede basiron 1 dag den var god og hjalp, så jeg brugten den også dagen efter hvilket også gik godt jeg gjorde den om aften hver dag men på 3 dag da jeg vågnet var mit ansigt helt rød med kløe og irriteret og ingen vil sku gå ud med det. oven i det tænkte jeg når okay, det går nok væk i morgen men nej jeg vågnet i dag og det var der inu… jeg kan ikke gå udenfor en dør uden der er nogle der kigger… jeg skulle være sammen med min kæreste i dag men aflyste da det bare er rødt og gør ondt! aldrig brug det hver dag eller nogensinde da ingen mennesker vil gå med sådan et tomat rødt ansigt nu håber jeg at det går væk i morgen. hvis der er nogle der ude der er sket det samme for så bliv indedøre og fugtige dit ansigt med en fugtighedscream det skulle hjælpe. alt i alt lorte produkt

 20. Basiron har ødelagt mit liv lige pt.

  Første dag var jeg glad – for det virkede jo. Den glæde var kort. Meget kort. Mit ansigt begyndte at slå ud og jeg fik en allergisk reaktion. Mit ansigt brændte og blev HELT rødt. Det samme med mit bryst. Det var rædselsfuldt – det værste var kløen, der drev mig til vanvid. Jeg fortsatte for at se, om det var fordi min hud bare krævede tilvending til produktet. Dét var en dårlig idé, eftersom det kun blev værre. Jeg prøvede med fugtighedscreme, men det hjalp ikke rigtig. En dag var det så voldsomt, at jeg måtte tage piller for at få rødmen og kløen til at gå væk.

  Men produktet har jo ellers fine anmeldelser. Det virker jo forskelligt alt efter ens hud osv.

 21. Jeg har siden barn altid haft perfekt hud, uden den eneste form for bumser eller urenheder. Da jeg så fyldte tretten begyndte et par bumser at dukke op i panden, men jeg var jo ikke bekymret for det var bare puberteten som blev sat igang. I et par måneder havde jeg bumserne på panden men de forsvandt alle kort tid efter. Jeg troede at det var slut, måske ville der komme en her og der, men jeg tog fejl. Nu fik jeg det på kinderne og det var ikke kun få men mange. Jeg pressede nogle af dem ud som efterladte ar, men ingenting fik dem rigtig til at forsvinde. Det var så dårligt at jeg hadede at gå udenfor, jeg blev nød til at gå med makeup, hvilket bare fik dem til at bule ud.

  Så for noget stykke tid siden bestemte jeg mig for at købe basiron 5% efter at havde læst er par anmeldelser, og jeg må sige at det var den bedste beslutning. Jeg har kun brugt den i omkring 3 uger, men mit ansigt er blevet meget bedre. Nogle af arene er forsvundet, og når en bums dukker op tager det kun 2-3 dage før den er væk med basiron.

  Jeg vasker mit ansigt hver morgen og aften med et par produkter fra Avene, som er god til at bekæmpe bumser og akne. Og så inden jeg går i seng smører jeg basiron på ansigtet, lader det tøre i 10 minutter og så sover jeg.

  Jeg må sige at jeg har oplevet lidt skællet hud, men det varede kun i et par dage. Jeg har dog ikke oplevet rødme eller irritation i huden, og ingen af mine ting er blevet afblege.
  Jeg syntes virkelig at man burde give basiron et forsøg da det virker hurtigt og effektivt på mange mennesker.

  Jeg har det endda så godt nu at jeg kan gå ud uden makeup.

 22. Første nat jeg anvendte basiron, kunne jeg allerede næste morgen mærke, at mine bumser var tørret ind. Begejstringen var stor. MEN så anvendte jeg det igen den efterfølgende aften og vågnede nu op med et rødt, smertefuldt og brændende ansigt med små væskeblærer i HELE ansigtet. Jeg plejer på ingen måde at have sart hud, men kan stadigvæk 3 dage efter (uden brug af basiron) ikke gå uden for en dør uden folk kigger og spørger til, hvad der dog er sket. Øøøv!

 23. Min bror og jeg var til hudlæge. Han sagde, at vi skulle prøve basiron, jeg tog den med 5 % og lægen anviste min bror 10 %.
  Det gik fint i starten, men vi begyndte at blive røde i ansigterne. Derefter har vi ikke brugt det siden. Det vel bare ikke for os.

 24. Det skal siges at det i nogle tilfælde (mit), kan brændte uh så frygteligt meget og at det giver hævelse og røde i ansigtet, og jeg bruger det kun en enkelt gang om dagen, det skete dog først efter flere måneders brug, og det har slet ikke hjulpet!

 25. Jeg har ret sart hud, men har alligevel kunnet bruge basironcremen. Til at begynde med smurte jeg også cremen på urenhederne, men det kunne min hud ikke tåle og blev rød og irriteret som så mange andre herinde skriver. Min “mirakelkur” har bestået i at jeg om aftenen først smører min almindelige creme på hele ansigtet og derefter tager ca. det kvarte af en lillefingernegl basiron 10% og blander med lidt almindelig creme og smører det ud over de områder i ansigtet hvor jeg får bumser. Så får jeg kun den gode effekt og ikke tør irriteret hud. Min hud er pænere end den længe har været:-)

 26. Da jeg har sart/følsom hud forsøgte jeg mig med basiron 5%.
  Smurte den udelukkende på de ramte områder da jeg var advaret om at den var krads.
  Dagen efter var hele mit ansigt svulmet op, mine porrer væskede og kunne ikke gå ud for en dør da vind fik det til at føles som om der gik ild i ansigtet på mig.
  Mit ansigt så sådan ud i en uge (rødt, hævet og væskende) og sveg og brændte.
  Har ikke rørt den creme siden, den hjalp ikke på min hud, men nok også pga det kun var den ene gang jeg brugte den, og derudover har jeg fået nogle små ar i ansigtet og problemer med mine porrer lettere bliver til stoppet efter brugen af basiron – da min hud vel og mærke blev normal igen!!

 27. Jeg er 16 år gammel og fik problemer med bumser og uren hud her for et år siden. Jeg begyndte at bruge basiron 5% og det virkede nærmest med det samme. Problemet er bare at det kun virker i en kort periode og hvis man stopper bruget af det, er der en stor risiko for at de vender tilbage. Det er selvfølgelig helt forskelligt fra hudtype til hudtype.
  Jeg har selv en meget uren hud, med fedtet næse og meget synlige porer. Og det udtørrede det totalt efter første brug, men de kommer igen 🙁 nu vil jeg prøve basiron på 10%. Kæmpe sats da det er et stærkt produkt og det tørrer huden ud.
  Men alt i alt standard godt produkt 🙂

 28. Har brugt Basiron 5 % gel i to måneder nu og har oplevet en markant forbedring af huden, som er også er blevet jævn at se på for ikke at tale om, at huden generelt er blevet langt mindre betændt særligt omkring munden og på hagen. Få mellemstore, røde og svagt bumser opstår dog stadig max. ca 3 af gangen særligt omkring munden, men dette er også blevet bedre, og de forbedres hurtigere med Basiron end med andre håndkøbsmidler såsom Proactiv (som jeg ikke for alvor kan anbefale). Når det så er sagt, har Basiron formået at udtørre min hud ret voldsomt (kan nok ikke undgås), men det kan man rette op på med en god fugtgel eller lignende et par gange om dagen. Det værste er dog, at huden bliver væsentligt blegere, både som følge af, at gelen er hvid, men den formår også at blege huden generelt og dermed også tage al solbrun hud, hvilket kun gør acne og anden problemhud endnu mere opsigtsvækkende. Hår omkring ansigtet bliver også bleget, men absolut værst af alt er, at tøj bliver bleget. Jeg har fået en MASSE tøj fuldstændig ødelagt pga Basiron og det er pissehamrende ærgerligt: Man på ingen måde lade ansigtet til tøj, medmindre det er kridhvidt og særligt ikke efter man har svedt. Det rammer også håndklæde og endda tæpper: Man skal vaske sine hænder EKSTREMT grundigt efter at have rørt sit ansigt eller påføre Basiron eller creme – bare det, at ens hænder drypper lidt efter man har vasket dem, har været nok til fuldstændig at misfarve nogle af tæpperne i mit hjem. Så overordnet set kan jeg ikke anbefale Basiron, medmindre man er meget desperat eller har en mørk hud som basis – og stort set udelukkende går i Hvidt tøj 😉

 29. Hej.
  Jeg er en pige på 18 år, som det sidste år har lidt af rigtig svær acne. Jeg har en meget fedtet, hårfør hudtype som desværre kom i ubalance. Lagde en masse penge til diverse produkter og behandlingsforløb hos kosmetologer. Uden andet end at de gjorde det hele meget værre.

  Jeg valgte så at prøve Basiron, og må indrømme jeg synes det virker. For 4 dage siden havde jeg utroligt uren hud – det er næsten helt væk nu og huden føles MEGET mere ren også.
  Desværre er huden lidt tør, trods jeg kun bruger Wash Gel, og kun lader det virke 1-2 min.
  Men det kan creme heldigvis rette op på. Vil varmt anbefale Basiron, men nok ikke til sart hud.

 30. Hej jeg er en pige på 21 og har altid haft smuk ren hud. Mit udbrud startede for ca 1 år siden PGA stres og depression, og det medførte til mild akne.. Jeg har som de fleste prøvet alt, dyre kosmetolog behandlinger, dyre cremer, masker osv.. Indtil jeg faldt over Basiron. Jeg bruger 10 % , har kun brugt det en nat, men kan tydelig se hvor dæmpet mit ansigt er blevet. Jeg bruger derudover aloe Vera fugtighedscreme og tager pillerne pantothen, som arbejder med min krop indefra. Det er vigtigt at behandlingen af akne burde gøres på en sund måde, og helst ikke haste med noget så går det galt 🙂

 31. Basiron 10% gel blegede mit ansigt meget, og effekten var ikke tilfredsstillende set i lyset af afblegningen af min hud.

  Lige bruger jeg Basiron 5% wash til skulder, ryg og bryst, og indtil videre er jeg rigtig positiv. Det er endnu tidligt i forløbet, men det afbleger slet ikke mine håndklæder eller hud, og jeg begynder at kunne mærke en forbedring efter kun lidt over en uges brug. Ikke noget markant endnu, men jeg har kun grund til at være optimistisk indtil videre.

  (stjernerne er samlet set – men jeg anbefaler washen fremfor gelen)

 32. Jeg er lige blevet færdig med at bruge Clindoxyl (super god creme). Jeg oplevede kun bivirkninger 2 gange, som var tør hud og rødmen, og det var fordi, at jeg havde glemt at bruge en fugtighedscreme. Efter en uge var mine bumser stort set væk, men fik nogle enkelte, hvis jeg havde glemt at bruge cremen.

  Da Basiron indeholder nogle af de samme stoffer (sad og studerede deres pakninger), tænkte jeg: “Hvorfor ikke give det en chance?”

  Det er nu anden gang, at jeg har brugt cremen, og den vedligeholder mit “bumsefrie” ansigt! 😀
  Jeg kan dog ikke sige ret meget andet, fordi jeg som skrevet kun har brugt den 2 gange, men jeg kan fortælle om, hvordan jeg bruger den 🙂

  Om morgnen renser jeg mit ansigt med Manhattan Clearface Wash Scrub og bruger bagefter Matas milde skintonic (den er lyserød). Til sidst bruger jeg en fugtighedscreme kaldet Avéne Clean-Ac. Samme procedure gentager jeg om aftenen, og når cremen er tørret ind i huden, bruger jeg et tyndt lag Basiron i hele ansigtet, da jeg har en tendens til at få bumser de fleste steder i ansigtet 🙂

 33. Jeg har haft bumser/uren hud i 3 år og har stort set prøvet alt! Har nu brugt Basiron i næsten 1 måned, men kan ikke se de store resultater. Min hud er rød og svier helt vildt! )-:

 34. Jeg brugte basiron 5% mod min acne for to år siden. Mit største problem er på ryggen og basironen fjernede næsten alle mine bumser der og det fjernede fuldstændig den smugle jeg havde i ansigtet. Men der gik lang tid (måneder) før der var bugt med det værste og nu hvor jeg ikke bruger det mere er min acne kommet tilbage igen.

  Jeg synes desuden at det var et stort problem at både mit sengetøj, men især at alle mine trøjer og kjoler blev afbleget og ødelagt af basironen. Hvis ikke det var for det, ville jeg bruge basiron igen.

 35. Jeg har kun brugt Basiron 2-3 gange om natten. Jeg kan allerede se en kæmpe effekt på mine bumser. Jeg har heller ikke fået nogle “bivirkninger” på nogen måde. Jeg bliver ikke tør, rød eller brænder som andre desværre gør.

 36. Jeg kan anbefale at bruge basiron 10%, jeg har selv meget svær acne og basiron 5% gør intet godt for min hud.
  Jeg bruger basiron 10% hver anden nat, og der er synligt forskel specielt på bumserne. Det udtørrer huden meget, derfor er det en god ide at bruge fugtighedscrem i dagtimerne.
  Det afbleger, så sov med et hvidt pudebetræk, og put det endelig ikke på i dagtimerne (har fået lidt tøj ødelagt på den måde.)

 37. Jeg har brugt Basiron 10% i over 10 år. Jeg smører det på om aftenen, inden jeg skal i seng. Primært på de steder der typisk bliver angrebet. Derudover tager jeg Diane Mite. Det har været den eneste brugbare løsning for mig indtil videre. Hvis jeg bare en enkelt aften springer Basiron over, kan det ses dagen efter!
  Jeg er ingen teenager længere, men det er min hud tilsyneladende – så jeg fortsætter med Basiron og Diane Mite.

 38. Jeg har nu brugt Basiron 5% i lidt over en måned og jeg synes faktisk, at det virker virkelig godt! Jeg har brugt tonsvis af andre produkter og Basiron 5% har været det eneste produkt, som rent faktisk hjalp mig virkelig meget. På meget lidt tid, har jeg fået reduceret antallet af hudorme og tilstoppede porrer, men det virker dog ikke så effektivt mod store bumser. 🙁

 39. Jeg er en dreng på 15 år som har haft store problemer med bumser og hudorme i mine tidligere år. Da henviste min læge mig til Basiron 5%. Det hjalp. Det hjalp faktisk rigtigt godt. I dag har jeg stort set ingen bumser overhovedet og hvis de kommer er det nogle små nogle. Jeg har stadig lidt hudorme her og der men dem fjerne jeg selvfølgelig. Jeg bruger stadig Basiron 5% dag ligt for at vedligeholde min hud.

  Jeg anvender typisk cremen lige efter jeg har været i bad om aftnen og så skyller jeg det af om morgenen. Jeg anvender det der vil svare til en lillefingernegl og så smører jeg det simpelthen ud i hele hovedet og dupper lidt ekstra creme på enkelte bumser jeg føler der skal have lidt ekstra for at gå væk. Hvis jeg har brugt for meget creme kan det mærkes dagen efter og i værste tilfælde faktisk også ses på huden hvor den har sådan en rødlig farve. Det kan svie meget. (Jeg læste at en havde brugt en våd klud til at lægge over for at hjælpe på det. Det kan også anbefales).

  Hvis jeg så er så uheldig at komme til at bruge for meget så det svier så venter jeg lige et par dage med at bruge det igen. Det er som sagt ikke hver dag jeg bruger Basiron fordi det kan min hud ikke holde til. Jeg har købt mig en fugtighedscreme til en 20’er i Netto (Min mor har) og den holder faktisk rimeligt godt også. Den anvender jeg om morgenen inden jeg tager i skole så min hud ikke ser og virker tør dagen igennem. Det var lige alt hvad jeg havde at sige omkring Basiron. Håber i kunne bruge det! 🙂

 40. Min læge anbefalede Basiron 5%. Der gik ikke mange dage før hele mit ansigt var fuldstændigt rødt. Jeg kunne slet ikke tåle det, selvom jeg aldrig har oplevet at jeg havde sart hud eller ikke kunne tåle noget. Selvom jeg stoppede med at bruge det udviklede det sig til allergi i hele ansigtet og det spredte sig ned af min hals og om bag ørerne. Jeg kan forstå at det virker rigtig godt på mange, men jeg vil anbefale at man lige afprøver den på et lille område af ansigtet før man gør som jeg gjorde. Basiron er absolut ikke til sart hud. Jeg brugte ingen form for makeup eller hårprodukter (udover shampoo) i en mdr. for at undgå at provokere ansigt og hals. IKKE TIL SART HUD!!! God vind med det..

 41. Jeg har brugt Basiron i ret lang tid, men bliver nødt til at holde pauser med det, fordi min hud bliver tør og øm og til og med svir når jeg smører cremen på. Derimod virker den temmelig godt og giver et resultat “uden urenheder” forstået på den måde, at cremen hjælper men ikke fjerner bumser og lignende for godt. Prisen er til gengæld ok i forhold til hvad man får. Hvis man til gengæld går til sin læge kan man få piller som så skal kombineres med basiron og en anden creme – det prøvede jeg og det reducerede urenhederne men igen, det fjernede dem ikke… Det var kun 5% jeg prøvede, så det kan godt være, at 10% virker bedre, eller at min hud bare er for sart til produktet!

 42. Jeg har prøvet ALLE produkter og har haft ance siden jeg var ca 12 år gammel (er nu snart 22). Bruger Basiron 10% over en fugtighedscreme hver aften og morgen -og det VIRKER!! Har prøvet at skalle og have rød hud.. men det er det hele værd, når det tager alle bumserne!! Prøv det, men hver forsigtig og tag nogle pauser en gang i mellem! Anbefales, anbefales, anbefales!!!

 43. Jeg har brugt basiron i blot 5 dage, jeg ser allerede nu klare forbedringer af min hud. Min hud er blevet 60-70% renere, basironen har simpelthen dræbt de fleste af mine bumser, og mange af de resterende er på vej ned, et fantastisk produkt!
  Som så mange andre er min hud også blevet lidt tør, men kun der hvor jeg måske har brugt for meget creme, men med flittig brug af figtighedscreme er det tørre ved at forsvinde. Produktet kan klart anbefales!!

 44. Hej. Jeg har brugt Basiron 5% i næsten en uge endnu. Jeg døjer med mindre agne plamager i panden og på venstre kind! Det er kun blevet en lille smule bedre, og det var kun de første par dage der rigtig skete noget. De mindre røde plamager er der stadig og forsvinder ikke!? Er der nogen der evt. har været i samme situation som mig og kan fortælle om jeg bare skal blive ved og det så vil forsvinde om et par uger eller om man bare bør stoppe? Noget andet der er lidt mærkeligt er, at de fleste herinde siger, at Basiron 5% er sindssyg hårdt mod deres hud og, at det svier og brænder samt tørre deres hud helt ud. Det har jeg overhovedet ikke oplevet. Min hud er kun en lille smule tør om morgenen. Mærkeligt

 45. Jeg lider af acne og kombineret hud og har i lang tid døjet med problemer herom… Jeg har været på basiron 5% i en måned nu, og min hud er kun blevet lidt bedre, men der er stadigvæk dage, hvor min hud går amok og basiron kun gør problemet værre.. I starten brugte jeg det over hele det problemramte område, men jeg efterhånden begyndt at anvende det kun på selve urenheden. Det virker fint og sover du med det om natten er urenheden formindsket, men IKKE væk. Det skal påføres (i mit tilfælde) mange gange dagligt i et par dage, før at den er helt væk.. Jeg vil dog råde folk til at holde pauser på et par dage, da basiron er rimlig skrap for huden, og derefter benytte det igen et par dage, for derefter at holde pause igen.. Men selvfølgelig, som det også fremgår herover, så er det forskellige fra person til person, hvor god effekt det har 🙂 Men vigtigst er jo, at basiron HAR en effekt.

 46. Godt produkt. Nu vil jeg bare påpege at jeg kan læse på nogle herinde at de har brugt den som en ansigtscreme hvilket er chokerende! Der er ikke noget at sige til at man får et dårligt resultat hvis man bruger et produkt forkert! Basiron er IKKE en ansigtscreme men et “spot”-produkt som kun skal smøres på selvene urenheden. Det er som folk herinde siger et skønt produkt, hvis det bliver brugt korrekt 🙂 stort stort 5-tal fra mig! 🙂 Brug evt. en vatpind til at smøre urenhederne 🙂

 47. Basiron er fantastisk!!! Uden lige!!! Jeg har de sidste to år døjet med uren hud, især på hagen, kæben, panden og en smule på kinderne, og jeg har prøvet alle midler lige fra Clinique (anti-blemish-solution), Proactive Solution, Manhatten clearface osv. osv. osv. Allerede på 1. dagen ved brug af Basiron kunne jeg se en tydelig forskel! Jeg er nu på 4. dagen, og min hud har ikke været så pæn i 1,5 år.. Nu har jeg kun problemer med ar..

  Hvad jeg gør er, at jeg smører fugtighedscreme på om aften (jeg bruger vichy aqualia antiox) og derefter et tyndt lag basiron. Jeg har overhovedet ikke haft problemer med rødmet eller afskallet hud 🙂 Prøv det, det hjælper!

 48. Et effektivt, men også skrapt middel i starten. Først oplevede jeg rødme og og lettere skaldethed, men efter nogen tid vender huden sig til det. Bruger Basiron 5% om aftenen og Propolis om dagen for at fugte. Virker udmærket og er dertil forholdvis billigt i brug.
  Brug af Basiron er ganske givet meget individuel og man bør læse flere forskellige kommentarer og ellers så forsøge sig forsigtigt ad med skærpet tålmodighed!

 49. Jeg har efterhånden brugt basiron i en del år, og har altid været fuld tilfreds med resultatet! Jeg bruger aldrig fugtighedscreme, da jeg synes min hud slår ud efter dette! Og jeg har ingen genrer ved brugen af basiron 🙂

 50. I starten var Basiron 5% det mest effektive middel jeg havde prøvet. Men jeg har udviklet allergi mod virkestofferne i cremen, og min hud bliver nærmest pergament-tynd, svier og ildrød ved anvendelse.

 51. Jeg har tidligere brugt basiron når jeg har haft udbrud af rosacea, men har også oplevet rødme i den forbindelse. Synes dog det er fantastisk at slippe af med bumser, men det skal helt klart kun bruges i små mængder. Det vil være rart hvis andre med rosacea, skriver om deres erfaringer.

 52. Altså jeg prøvede Basiron, men jeg synes altså det var for hårdt for huden og det hjalp ikke specielt meget så jeg prøvede Basiron Wash istedet.

  Jeg fik ikke så tør hud, men stadig lidt. Det hjalp også bedre på min acne så den blev til en mild acne.
  Mit problem er så at min hud har meget svært ved at blive helt ren… så jeg har stadig lidt hudorme og bumser, men Basiron Wash gør det virkelig meget bedre end det ville have været.

 53. Jeg blev anbefalet Basiron af min læge, da jeg ledte efter noget, som var nemt for mig at bruge, men som var effektivt.
  Og tænk engang, at man kan få SÅ effektivt et middel i håndkøb!?!

  Min læge advarede mig på forhånd om, at man kunne risikere let rødmen og sagde, at jeg kun skulle bruge det på de udsatte områder (for mig var det hage, kæbeben og hårgrænse).
  Jeg bruger det hver morgen og aften efter jeg har renset min hud. Kommer lidt gel på en finger og dupper det så på de udsatte områder. Så lader jeg det tørre lidt og kommer så min dagcreme ovenpå

  Min hud er blevet finere på de områder, hvor jeg havde acne-arvæv. Den skaller ikke – kun dér, hvor jeg har haft en urenhed.

  Jeg kan godt blive lidt “varm” i huden efter påføring, så plejer jeg at springe en enkelt påføring over.

 54. Jeg kan kun skrive under på det, som mange af jer siger – Basiron er et vidunderprodukt! Har kun prøvet det i 3 dage og min hud er allerede SÅ meget bedre! Det er virkelig ALLA pengene værd. Jeg har kun invisteret i 5% Basiron, så jeg tør slet ikke tænke på, hvor godt 10% Basiron vil være! Det er virkelig de 130 kr værd også er det endda håndkøbsmedicin! Jeg kan nu gå uden make-up, uden at føle mig klam og bebumset. Selvom jeg har mere let til rødmen nu, så er det bedre med lidt rødmen og slet ingen bumser! Jeg har været plaget HELE sommerferien, og dette lille vidunderprodukt fjernede det med det samme næsten. Tænk, at jeg ikke har fundet det før! Brugte Redap før, på recept, men Basiron er meget bedre. Som de andre skriver – Invister i det! Det er alle pengene værd!

 55. Okay, det her er 3 personers mening:

  Jeg er 12 år og jeg er begyndt at bruge det.
  Først bruger jeg skin tonic fra Clear Face og så bruger jeg Basiron 10% jeg bliver helt rød i hoved dagen efter men så bruger jeg en anden creme fra Loréal Paris, og en creme fra Clear Face som er lidt fed men det gør jeg ikke ”skaller”
  Jeg synes det virker.

  Min søster er 16 år og hun har brugt Basiron 5% og så senere Basiron 10% i ca. 1-2 år, hun bruger det sammen med Redap og en gul pille 3 gange dagligt (kan ikke huske hvad den hedder)
  det virker nogenlunde på hende men hun ”glemmer” nogen gange at gøre det fordi hun ikke kan lide bivirkningerne

  Min bror er 18 han gør det samme som min søster og det virker også nogenlunde…

 56. Basiron (5 %) er blevet et uundværligt produkt i badeværelsesskabet. I sammenligning med de øvrige produkter, jeg har forsøgt mig med i kampen mod uren hud, har basiron været det bedste. Jeg prøvet alt fra ansigtsbehandlinger, zoneterapi, ansigtscremer til en plovmand, p-piller, skrappe receptpligtige cremer og intet har virket. Min akne har aldrig været voldsomt opsigtsvækkende, men uanset om andre ser det eller ej, så er én ting sikkert – den, der har akne, ser det (og til tider ikke andet)! Og så er det altså i orden at betragte det som et problem, der må gøres noget ved. Jeg har ikke haft problemer med tør hud i forbindelse med behandlingen. Jeg påfører blot et tynd lag på huden om aftenen, inden jeg går i seng. Inden påføringen renser jeg huden med en mild rensemælk. Om morgenen bruger jeg en toner og en dagcreme fra dermalogica – håber, det kan bruges til noget, for Jer der læser med på siden… Jeg er blevet SÅ glad for at stikke mit ansigt frem alle steder. Og jeg er aldrig mere ked af at skulle nogen steder pga. aknegener. Giv det et forsøg!

 57. Kan varmt anbefale dette produkt. Jeg er 24 år og er rigtig træt af at mit ansigt stadig overproducerer hudorme. Jeg har i dag brugt Basiron en gang dagligt i 7 dage og de er allerede reduceret med 60%.. Ja! huden bliver MEGET tør, men flittig brug af en god dagcreme hjælper.

 58. Jeg synes også basiron er effektivt, og virker godt i det store hele. Basiron har hjulpet så jeg ikke har fået nogen rigtige bumser, men den fjerner desværre ikke det hele, så jeg har stadig en masse små knopper.
  En rigtig stor ulempe ved basiron er at den afbleger, så mine håndklæder har fået store pletter der ikke kan vaskes af. Derudover smager den også dårligt, jeg er stoppet med at bruge den fordi den generede min kæreste når han kyssede mig.

 59. Denne creme har været min redning, da jeg var yngre kæmpede jeg meget med fedtet hud. Og jeg prøvede alt for at kæmåe mod bumserne. Clinique, Garnier, Manhatten – alt hvad der var derude både dyrt og billigt. Men intet hjalp. Basiron er fantastisk (i mit tilfælde), jeg smører den på efter jeg har fjernet makeup inden sengetid. Og skyller så mit ansigt om morgenen. Og SØRGER FOR AT BRUGE EN GOD FUGTUGHEDSCREME! det er meget vigtigt! ellers udtørrer min hud. Og i perioder behøver jeg ikke at bruge Basiron, men så snart jeg kan mærke/se at min hud behøver hjælp – Basiron.

 60. Som de fleste skriver herinde er basiron effeltiv. Den fjernede både de bumser og hudorme jeg havde. Men desværre efter 2 måneders brug forsætte min hud med at skalle af og være meget tør så nu har jeg små fine rynker i panden pga at jeg fik så tør hud af basiron, og jeg smørede ellers mit ansigt med fugtighedscrem, men det hjalp åbenbart ikke, min hud er stadig meget tør nogle steder.

 61. For lidt over halvandet år siden købte jeg basiron 5% i håb om at min hud ville blive bedre. jeg har ikke akne, men generelt bare rigtig dårlig hud med nye bumser hver dag og ar osv.

  Allerede efter de første par gange jeg havde brugt den fortrød jeg grumt at den nogensinde havde rørt mit ansigt, jeg blev helt rød, det kløede afsindigt, min hud skallede af og en morgen vågnede jeg og til min skræk fandt ud af at hele mit ansigt var hævet, jeg kunne knapt se ud a min øjne!

  Efter at have været hjemme fra skole en hel uge før det forsvandt, pakkede jeg cremen lagt væk.

  Men min hud blev bare aldrig bedre, så et halvt år efter, forsøgte jeg med basiron igen. nu blot KUN på bumserne, og det var meget nemmere!

  Mine bumser forsvandt ikke på 3 sekunder, men efter en uge var de store rigtig smertefulde bumser ved at dø.

  Så kan anbefale den til spot, og ikke som ansigtscreme hvis du har sart og fedtet hud som mig!

  PS: den holder i rigtig lang tid, så de 124 kr er let tjent ind!

 62. Jeg synes at Basiron 5% er okay. Altså den gør bumser mindre, men som så mange andre skriver giver den røde plamager, men på mig er de heldigvis små. Det kan godt virke irriterende, især når man er teenager! Jeg har også små eksemagtige prikker i min pande. Jeg smører Basiron på de steder jeg er angrebet, fordi det er da dumt, og spild af creme at putte det de steder det ikke er nødvendigt! 😀 Men Basironn er helt klart et godt middel, men pas på! Du skal tænke dig om, hvis du vil igang med at bruge det! – Og husk for guds skyld at læse indlægssedlen!Der er mange nyttige tips, også omkring sol osv.
  Super!

 63. Jeg synes det virker rigtig godt. Det udtørre huden en smule, men ellers har jeg aldrig haft problemer med svie, rødme eller noget som helst andet.

 64. Da jeg gik til lægen med mine bumser, fik jeg en recept på clindoxyl, som jeg med glæde brugte i omkring 2 mdr.
  Derefter var det stadig ikke væk, men i stedet fik jeg recept på basiron 5%, som virkelig har hjulpet mig, uden rødmen, svien, kløen osv.
  Dog tror jeg at jeg snart er ved at være resistent, for der sker ikke de helt store forandringer længere, men min hud er tydeligvis kommet mere under kontrol, og jeg er ikke så sky mere, som jeg var for et år siden.

  Desværre har jeg svært ved at give slip på basiron, da jeg frygter at mine bumser bare vil komme igen, og at jeg må starte forfra.

  Måske man skulle gå til læge igen? 🙂

 65. Jeg havde meget uren hud før jeg begyndte at bruge basiron, men så besluttede jeg mig for at prøve det, og jeg blev positivt overrasket! (:
  Men efter noget stoppede 5 % simpelthen med at hjælpe så jeg blev nødt til at skifte til 10 % og igen så jg forbedringer..

  Alt i alt synes jeg at basiron er et super produkt.. Mit eneste minus er dog at man skal huske at holde pauser med at bruge den! ellers kan man blive immun over for den og det er ikke ligefrem fedt!

  Men jeg anbefaler gerne Basiron, men HUSK at tage pauser! brug den i tre uger første gang du bruger den og så derefter tag en pause fra den i to- eller tre uger, det sagde en specialist til mig! (:

 66. jeg startede for ca. et år siden med Basiron 5%. Har stadig den første tube, den er endnu ikke tom og jeg bruger den hver aften. Før det, havde jeg ikke decideret akne, men en del bumser rundt omkring i ansigtet, som jeg førhen brugte lang tid på at dække med foundation osv. (super irriterende!) det virkede bare! min hud er fri for bumser, og hvis der en gang imellem dukker én op, bruger jeg Basiron som spot-stick natten over, og næste morgen er den væk – eller i hvert fald betydeligt mindre!
  Det er et fantastisk produkt, som jeg har anbefalet til alle, der klager over uren hud – og så er det tilmed ret billigt, i forhold til, at en tube er så drøj!
  OBS. bare lad være med at tvære cremen ud over steder i ansigtet, som ikke ‘trænger’ til det – det er dét, der gør huden tør.

  Jeg kan KUN anbefale Basiron (efter at have prøvet maaange forskellige produkter mod uren hud)

 67. for mig virker det ikke særlig godt. det var kun de første par gange det virkede men så var det som om det var blevet for gammelt, men det skulle det ikke være i følge udløbs datoen.

 68. jeg brugte basiron i 2 måneder og det eneste det gjorde var at udtøre min hud helt vildt, og tilsidst fik jeg en allergisk reaktion så jeg var nød til at få piller mod det hos lægen argh! vær forsigtig når du bruger det især når du har følsom hud (;

 69. Jeg er den heldige ejer af kombineret(meget forvirret) hud. Dvs. fedtet med store porer ved pande, næse og hage, mens resten af huden er tør og sart.
  Jeg brugte basiron 2 gange med godt resultat (Ikke i hele hovedet, men kun på de fedtede områder). 3. gang jeg brugte den fik jeg kontakteksem!
  Det er en effektiv creme, men folk med sart eller tør hud skal holde sig langt væk fra den. Brug kun på små områder og ikke mere end aller højst nødvendigt.
  Selvom jeg er følsom over for den, bruger jeg en stadig hvis jeg har en virkelig stor bums (man kan ikke komme udenom at den er effektiv) 🙂
  Jeg er 22 år og har haft problemhud siden 12 ås alderen. Har været til div. kosmetologer og læger uden noge holdbart resultat meeeen….
  Så prøvede jeg Beauté Pacifique 😀 Utroligt! Efter 3 måneders pleje er min hud endelig i balance. Kan varmt anbefales og så er det ikke så dyrt 🙂

 70. Æv æv .. Jeg havde også først rigtig gode resultater med Basiron. Efter meget kort tid var huden markant bedre, men så kom problemerne..
  Jeg oplevede som mange andre herinde at min hud skallede og tørrede voldsomt ud. Selv kun med en enkelt behandling om dagen og masser af fugtighedscreme. Dette var dog i mine øjne en lille pris for pæn hud, så blev jeg ved – Lige ind til jeg udviklede kontaktallergi .
  Jeg oplevede flere gange at vågne med et knaldrødt hoved med store hævede plamager. Sidste gang tog det tre dag før mine øjne faldt til ro igen. Og ja, mine øjne hævede selvom jeg kun havde brugt cremen på hagen og panden … Alligevel reagerede hele mit ansigt og jeg har nu smidt cremen væk. Det var bare ikke det værd 🙁 !!

 71. Jeg har faktisk ikke akne, men fik en del bumser da jeg gik ind i teenage alderen. Men efter jeg begyndte med basiron, er de fuldstændig forsvundet! 😀 min hud har også været lidt tør ind i mellem, men den har aldrig skallet, og jeg har heller ikke oplevet svigen. så jeg kan varmt anbefale basiron! Det er fantastisk!

 72. Jeg har både brugt Basiron 5% og gik derefter til 10%. Men efter nogle måneder, begyndte dens virkning at aftage og tilsidst blev minhud helt immun overfor cremen! For mit vedkommende er cremen kun en midlertidig løsning, idet den aftørrer bumserne i det tidsinterval man bruger det, men de kommer tilbage ved afbrydelse af behandlingen 🙁

 73. Basiron er et virkeligt effektivt middel mod bumser og det hjalp mig rigtig meget. Man skal dog passe meget på da det er meget stærkt. Jeg tror bestemt ikke man skal bruge det hver dag! Jeg brugte det lidt for meget tror jeg og jeg kan nu ikke bruge det mere fordi jeg hæver op og bliver helt rød og det klør. Så pas på og vær’ varsom med det!

  Ellers vil jeg virkelig anbefale det!

 74. Basiron 5% hjalp på mig, DE FØRSTE GANGE. Nu smøre jeg den hele tiden i ansigtet, så den ren faktisk ikke virker mere, øvøv –

 75. Jeg har nu brugt basiron 5% i en uge. Jeg synes bestemt det har virket på mine hudorme og enkelte bumser. Men desværre er der kommet nogle kæmpe bumser i løbet af ugen, jeg troede at bumserne ville forsvinde, har i også fået bumser i starten?
  Samtidig klør og svier det en del i mit ansigt, dog ikke så meget at det ikke er til at holde ud.
  Jeg håber og tror på at det hele bliver bedre med tiden.

 76. Jeg har engang brugt basiron og det hjalp men hold kæft hvor man får tør hud af det… men alle mine bumser gik væk, men da jeg så stopepde med det så kom mine bumser sørme igen!!

 77. Har brugt det på næsen som er meget fedtet med tilstoppede porer… har brugt det 1 gang (om natten) og huden er allerede mindre fedtet og porene er mindre.

 78. Som andre også siger er Basiron yderst effektivt, men min hud bliver også utrolig tør, lige meget hvor meget jeg går amok med fugtighedscreme.

 79. Jeg købte basiron 5 %.
  Efter 2 dage begyndte huden at skalde, der hvor jeg havde bumser. Det man skal gøre er at tage et varmt bad, og fjerne det afskaldede hud. Basiron 5 % er virkeligt et vidunder produkt, som jeg klart kan anbefale.

  Allerede efter 2 dages brug er mange af mine irriterende bumser væk. Jeg har ikke oplevet et produkt som Basiron! Det er fantastisk!

  Brug:

  Start med et bad, derefter tag noget fugtighedscreme på, også et tyndt lag basiron.

  Du kan måske ikke mærke at det svier, men lad vær med at kom mere basiron på.

 80. basiron virker rigtig godt, men jeg fik efter lidt over en uges brug, meget kløe i huden, hvilket førte til hævelse og rødme! det var ret ubehageligt, men topppede efter et par dages pause i behandlingen.

 81. jeg købte basiron 5% på apoteket.
  efter 2 dage begyndte min hud at skalde af på hagen og så på 3 og 4 dagen begyndte jeg at få eksem rundt omkring.
  Kan bestemt ikke anbefales til folk med følsom/ sart hud!

 82. Jeg bruger et MEGET tyndt lag af Basiron hver aften og morgenen – hvis huden altså ikke er alt for tør inden. I starten blev min hus ret tør og rød, men det gik over, og nu får jeg kun lidt tør hud, men det er da til at leve med.

  hvis huden bliver for tør kan man bare “nøjes” med ansigtsvask + skintonic + en creme mod uren hud (Matas blå serie mod uren hud kan her stærkt anbefales, men kan ikke stå alene)

  Det er også ret billigt da en tube holder i lang tid.

 83. Jeg har fedtet hud, så jeg købte Basiron 10 %, og den virker upåklageligt. Jeg har brugt den i ganske få dage, men alligevel fået et tilfredsstillende resultat.

  Jeg kan trygt anbefale den til andre, som har samme hudtype, som jeg.

 84. hej har brugt både 5 og 10 procent og syntes ikk det et vidunder middel det kun godt lige de første dage man bruger det… der skal noget stærkere til ved mig ihvertfald .

 85. Jeg har næsten ingen bumser, men hvis jeg går nogle putter jeg det på bumsen uden at smøre det ud, og lader det sidde på natten over.
  Bumsen er næsten væk om morgen, ihvertfald så man kan dække den. 🙂

 86. Det virker bare hver gang. Jeg oplever dog også tørhed og irritation som mange af de andre. Samtidig bliver jeg imun efter nogen tids brug. Så holder jeg en pause og starter igen når det bliver nødvendigt. Det virker lyn hurtigt for mig, men husk at man bliver meget solfølsom!!

  NB: jeg synes også at sår tørre hurtigere ud og falder af.

 87. Jeg prøvede Basiron 5% i ca. en måned og det var yders efektivt. Det fjernede stor set alle mine bumser. Hudormene var væk efter de første par ganges brug.
  Det havde dog den bivirkning at min hud nogle gange blev tør og skallede lidt af, det var dog ikke så slemt at man ikke kunne leve med det. Ved at bruge creme før påføreingen undgik jeg stort set problemet.

  Efter et stykke tid begyndte min hud at gå totalt amok når jeg brugte Basion. Min hud brændte sommetider inden sengetid og jeg vågnede op om morgenen med et knald rødt ansigt. Det var yders ubehageligt, det var så slemt at jeg blev nød til at blive hjemme fra skole en dag.

  Jeg ville råde folk til at tænke sig en ekstra gang om hvilke produkter man propper i hovedet. Jeg vil meget hellere bruge produkter med naturlige ingredienser. Det er meget mildere og styrker huden med vitaminer 🙂

 88. Prøvede Basiron 5% i en måned og det virkede godt nok. Den kontrollerede bumserne/acnen, men min hud blev helt tør og skallede voldsomt meget. Det problem, der begyndte at løse sig blev efterfulgt af en nyt, som var næsten værre. Når jeg havde renset ansigtet og smurt ansigtet i mild creme efterfuldt af Basiron, brændte det sommetider helt vildt og blev rød. Det var ikke det værd for mig, desværre.

 89. Basiron er som før sagt et super produkt, og så langt har jeg ikke prøvet noget bedre.

  Har kun prøvet 5% dgaven og den virker super effektivt! Jeg kan enda sig at hudorme ogå bliver nedkæmpet…

  Vær dog klar på at ofre dig, for det svier af helvedes til, hele aftenen og morgenen, og du skal holde en sikkerheds afstand til både mund, næsebor og øjne da huden ellers bliver helt postkasse rødt!

  Kan kun anbefale det!

  PS! For guds skyld! husk at bruge en vandbaseret fugtigheds creme både før og mange gange efter!!

 90. basiron er rigtig god og billig når, man køber den smører, man
  en lille smule på og lader det tørre først når det er tørt
  skal, man vaske det af, man skal helst smører det på om natten
  og først vaske det af næste dag.

 91. Prøvede Basiron med 5% i, og synes den har gjord godt mod min akne. Men intet imod mine bumser! den brænder også helt ufatteligt på huden, og har tit lagt mig med en våd klud over ansigtet for at kunne holde det ud, men som sagt, har det hjulpet på akne (:

 92. Basiron er effektiv, men der et absolut ingen grund til at bruge 10 % udgaven.

  Det vigtigste er at give gelen god tid til at blive absorberet af huden. Ikke noget med at prøve at “tvinge” det ind i huden ved at blive ved at sørge rundt.

 93. Basiron er super effektivt, men kan være ret hård mod huden. Kom fugtighedscreme på før du kommer et TYNDT lag Basiron på.

  Vask ansigtet om morgenen og kom fugtighedscreme på igen…(Basiron gør huden ufattelig tør)

  Som nævnt, anvend hvid hovedpude betræk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here