Biotherm Homme T-Pur

Biotherm Homme T-Pur er en hudplejeserie udviklet med særlig fokus på til fedtet og uren hud. Biotherm har gennem en årrække været garant for hudplejeprodukter i topkvalitet, og T-Pur serien er ingen undtagelse.

I Biotherm Homme T-Pur får du en komplet plejeserie til problemhud. Du finder alt fra en effektiv ansigtsvask der reducerer hudens produktion af talg og fedt, til en fugtgivende gel, der holder huden mat og pæn hele dagen.

Du kan læse mere om Biotherm’s Homme T-Pur produkter her>>

2 KOMMENTARER

 1. Efter min mening den bedste serie til mænd (drenge). Jeg havde fedtet og skinnende hud, og også en del bumser. Efter jeg har brugt Biotherm Homme T-Pur i snart 3 måneder er det blevet meget bedre.

  Biotherm produkterne er godt nok lidt dyre, men min søster arbejder hos en Matas, så jeg får lidt rabat.

  Hvis man har uren hud i ansigtet som mig vil jeg klart prøve med iotherm Homme T-Pur serien,

 2. Jeg er en 20-årig fyr, der i en længere periode (5-6 år) har døjet med min ansigtshud – bumser, tilstoppede porer, fedtet/skindende hud etc.

  Jeg har været igennem rigtig mange produkter, og prøvet en masse forskellige tips og tricks. Jeg har nok gjort for meget, forstået på den måde at min hud har taget skade af konstant rensen, skrubben osv. Undgå dette!

  I den seneste tid har jeg forsøgt at slappe lidt mere af med rens, skrub osv., hvilket har givet et positivt resultat. Ansigtet skal dog renses, og ligeledes tilføres en creme. Dette skal ikke være hvilken som helst til min hudtype, har jeg erfaret mig. De fleste ender bare med at give mig endnu mere fedtet hud – så kan det være rimelig lige meget at bumserne er reduceret, hvis hele dit ansigt (i hvert fald T-zone) skinner, og ser ekstremt dumt ud.

  I Biotherms ‘T-Pur’ serie tror jeg endelig jeg har fundet det bedste produkt for mig. Serien er beregnet til at rense uren hud, og ikke mindst hjælpe meget på skinnende hud ved at være mat. Jeg bruger ansigtsvasken og cremen, og min hud har aldrig haft det bedre. Der er ingen tvivl om at dette produkt vil hjælpe mig utrolig meget!

  Har du samme problemer som jeg (eller rettere som jeg havde), så gør dig selv den tjeneste at prøv disse produkter, selvom prisen måske kan virke lidt afskrækkende – jeg mener dog ikke at det jeg har fået ud af det, som sådan kan opgøres i kroner og ører.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here