Clearogen – Acne lotion

Clearogen Acne lotion er en let fugtighedscreme som beskytter huden ved, at reducere irritation og rødme mens den renser porerne. Clearogen lotion fjerner og forebygger eksisterende akne og hjælper med, at forhindre fremtidige udbrud før de dannes i huden. Clearogen Acne lotion efterlader huden blødere og glattere.

Clearogen kan anvendes til bekæmpelse af bumser på alle hudtyper, og skal anvendes en gang dagligt.

Køb Clearogen Acne lotion her>>

1 KOMMENTAR

  1. Jeg er nu 22, og har siden de tidlige teenage-år haft problemer med min hud. Jeg har haft mange bumser/urenheder på både ansigt, bryst, skuldre og ryg. Jeg har prøvet både piller og cremer på recept fra lægen, men uden det store held – kun en lille smule ændring i starten, for så at gå tilbage til den dårlige tilstand i huden..

    Ved lidt af et held fandt jeg frem til Clearogen, og købte jeg 3-step serien. Allerede efter en lille uges tid, var der forbedringer at se i mit ansigt! Bryst, skuldre og ryg tog lidt længere tid at få styr på, men efter en måneds tid, begynder huden også her at se pænere ud.

    Cremen kan godt fedte huden en del, så jeg bruger den kun om natten. Håber I kan gøre brug af min erfaring. Jeg er blevet meget mere glad for min hud efter Clearogen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here