Clindoxyl

Clindoxyl

8.7

Effektivitet

9.0/10

Tid før resultat

8.5/10

Vil anbafale til en ven

8.7/10

Fordele

 • Dobbeltvirkende
 • Let at smørge på
 • Dokumenteret effekt

Ulemper

 • Kan være hård mod huden
 • Kan affarve tøj og sengetøj
 • Gør huden følsom overfor sol

Clindoxyl er et receptpligtigt lægemiddel mod bumser der virker ved at hæmme bakteriernes vækst (clindamycin) og ved at opløse hudorme (benzoylperoxid).

Her kan du læse hvorfor Clindoxyl måske er det rigtige valg hvis du vil være fri for uren hud.

Clindoxyl cremen kombinerer de aktive stoffer som vi kender fra Basiron og Dalacin, til én effektiv behandling mod acne.

 • Effektiv behandling af acne
 • Forhindrer bakterier og bumser
 • Enkel, daglig behandling
 • Indeholder Clindamycin og Benzoylperoxid

Clindoxyl er en gel der skal smøres på huden i et tyndt lag 1 gang i døgnet ved sengetid.

Effekten af Clindoxyl bliver ikke bedre ved flere påsmøringer, og der er derfor ikke nogen grund til at overdoserer det kraftige lægemiddel.

For de fleste virker det ret hurtigt, med for nogen tager det op mod en måned før produktet begynder at virke. Så selv om der ikke er nogen umiddelbar effekt betaler det sig altså at bevarer tålmodigheden.

Bivirkninger ved Clindoxyl

Clindoxyl er det kraftigt og effektivt middel mod akne, men for nogen kan det have større eller mindre bivirkninger. Her kan du læse lidt om de mest hyppige, og se hvad du kan gøre for at slippe for dem.

Det er ikke unormalt at huden bliver rød og hævet efter påsmøring. For det meste forsvinder det efter en uges tid, men for enkelte er det en permanent bivirkning. Bliver din hud stadig meget irriterer efter en uges brug så stop og tag en pause.

En anden meget hyppig bivirkning ved Clindoxyl er, at huden bliver meget tør. Den tørre hud klør ofte, og det er derfor vigtigt at supplerer behandlingen med en fugtgivende creme. Flere brugere af denne side har meget gode erfaringer med Propolis creme, men de fleste gode cremer kan bruges.

Midlet må ikke anvendes omkring øjnene, på slimhinder eller på beskadiget hud. Hvis du har bumser på halsen eller andre følsomme områder skal du være meget forsigtig hvis du vil bruge Clindoxyl. Før du smører hele halsen ind er det en god ide, at prøve på et lille område og vurderer virkningen på huden.

Solbadning eller brug af solarium bør undgås, da gelen gør huden mere følsom overfor sollys. Det betyder, at du hurtigere risikerer at blive solskoldet, hvis du opholder dig i solen.

Clindoxyl forhandles også under den engelske navn Duac. Indholdet og effekten er identisk, så du kan roligt benytte Duac til behandling af bumser.

Køb Clindoxyl online

Clindoxyl er et receptpligtigt lægemiddel, så hvis du vil have fat i det skal du en tur til lægen – eller have fat i et online-apotek der kan hjælpe dig med en online recept.

Det engelske online apotek Euroclinix er lige nu det eneste vi kan anbefale, da det er godkendt af myndighederne og derfor lever op til alle de krav man kan forvente. At de også er godkendt af det danske e-mærke og får gode anmeldelser hos Trustpilot er kun med til at underbygge tilliden.

Du skal altid læse indlægssedlen grundigt, og følge din læges råd og anvisning.

66 KOMMENTARER

 1. Nåede kun at bruge produktet to aftener, før jeg kunne se at min hud begyndte at klø, blive rød og knoppet over det hele. Nu er det over et døgn siden, jeg sidst brugte det, og min hud ser helt forfærdelig ud.
  Vil virkelig anbefale at bruge det på et lille område de første gange, hvis man overhovedet skal bruge det…

 2. Effektivitet

  5

  Tid før resultat

  8

  Vil anbafale til en ven

  5

  Jeg har haft mild akne i mange år, og besluttede mig derfor at købe clindoxyl. Det virkede utrolig godt de første par måneder – ingen bumser overhovedet, men derefter blev jeg resistent over for cremen og begyndte at få bumser igen som før. Nu er jeg tilbage til start – igen. Jeg vil anbefale clindoxyl cremen til andre, men forvent at det kommer igen.

 3. Effektivitet

  10

  Tid før resultat

  9.3

  Vil anbafale til en ven

  8.4

  Jeg er 23 år og har i flere år haft så dårlig hud, at det har påvirket mig psykisk og givet mig dårlig selvværd. Efter jeg er begyndt med clindoxyl får jeg næsten ikke flere bumser og når jeg gør forsvinder de hurtigere og efterlader ikke irriterende røde områder.

  Clindoxyl er den mest effektive creme jeg har prøvet, men den kan godt være lidt skrap for huden specielt i starten. Mit råd er at bruge rigeligt med fugtighedscreme og holde ud, også selv om du bliver rød og hævet i ansigtet til at begynde med.

  Sidste gang jeg skulle bruge Clindoxyl købte jeg det online og hvor er det bare skønt og enkelt at slippe for besøg ved lægen. Euroclinix kan klart anbefales 🙂

 4. Synes bestemt produktet fungere godt for mig! jeg har kun oplevet lidt tør hud.
  Ved ikke om det bare er mig der ikke bliver irriteret af cremen, men ellers så bruger jeg en mild facewash om morgen, også en ikke olie fugtighedscreme.
  Dette kunne måske hjælpe!

 5. Denne creme gør intet godt! Den gav mig total udslæt de første 2 uger, og derefter kunne jeg slet ikke se eller mærke nogen forskel. En anden ulempe er, at den gav mig sindsyg tør og irriteret hud.

 6. Har døjet med acne i mange år. Fik ordineret roaccutan med god virkning. Efter nogle år vendte acne tilbage og en hudlæge ordinerede clindoxyl – en creme jeg har god effekt af! Jeg bruger en mild scrub om aftenen og efterflg cremen. Cremen har derved ‘fri adgang’ til urenhederne. Kan seriøst anbefales!

 7. Dette er på ingen måde en mirakelkur. Jeg har brugt cremen i et halvt år efterhånden, og i al den tid har jeg gået og ventet på at se store forbedringer. Dette har imidlertid ikke været tilfældet. Jeg har mild akne i ansigt og på det øverste af ryggen/skuldrene. Clindoxyl har formindsket aknen begge steder en smule, men ingen betydelige forandringer desværre. Til gengæld har jeg kun haft meget ubetydelige bivirkninger. Alt i alt vil jeg sige, at Clindoxyl er bedre end ingenting 🙂 Men jeg vil kontakte min læge med henblik på at få et andet præparat.

 8. Jeg har nu brugt Clindoxyl i næsten 8 uger, og det har overhovedet ikke virket på mig. Jeg har mange små hudorme i hele ansigtet, som nærmest er umulige og fjerne, da man hverken kan poppe dem eller noget. Men som sagt har Clindoxyl overhovedet ikke virket på mig, og det er jeg skuffet over, da den ellers bliver taget så godt imod af andre.

 9. Jeg havde længe prøvet mange forskellige produkter på min hud, men intet virkede. Så prøvede jeg clindoxyl, det er der bedste jeg har prøvet længe. Har brugt det 2 måneder nu og er fuldstændig Acne fri. I starten blev mit ansigt meget rødt og sommetider svulmede det også op, men det gik væk efter de to første uger og alt i alt var det der hele værd.

 10. Jeg oplevede en virkning allerede efter få dage. Jeg kløede meget i huden og den blev tør, men det var kun den første uge. Nu er der stort set ingen urenheder tilbage, kun ar!! Nogen der kender mirakelmidler til det?

 11. Fik en allergisk reaktion ved at bruge dette produkt… OG fik kun brugt det en dag..
  Smurte det på om aftenen og dagen efter, ca. 18 timer efter, begyndte mit ansigt at være rødt, det hele begyndte at svie, og det begyndte at klø.. Skyndte mig at vaske det af, men det var for sent.
  4-5 timer efter, var mit ansigt begyndt at svulme op.
  Dagen efter var hele mit ansigt svulmede op til dobbelt størrelse, havde kløen, svien, rødme, udtørring af huden og det ligner jeg er blevet brandt i ansigtet… skal lige siges at jeg vågnede kl. 6 da jeg ikke kunne sove på grund af det. Tog til vagtlægen og fik noget salve mod kløen, men det har ikke taget alle de andre irritationer. Tre dage efter, er hævelsen og rødmen aftaget lidt, men det kløer stadig væk som jeg ved ikke hvad, huden er udtørret total, er helt grumset og ligner jeg har små bobler og fået en lille forbrandning i hele ansigtet.

 12. Da jeg begyndte at bruge clindoxyl virkede det rigtig godt allerede efter en uges tid, og da jeg havde brugt det i to uger havde jeg stort set kun ar tilbage. Men så begyndte jeg at få slemme bivirkninger hvor min hud begyndte at klø helt sindsygt, så meget at jeg ikke kunne koncentrere mig i skolen, og jeg vågnede af det flere nætter i træk. Også efter jeg havde holdt en pause på en uge, og så brugte det en gang, begyndte min hud at klø igen, og der gik fem dage før kløen gik væk, når jeg havde brugt produktet en gang. Min læge sagde at jeg skulle stoppe med at bruge det, så nu er jeg begyndt at bruge skinoren, som skulle være mildere ved huden.
  Super ærgeligt eftersom produktet virkede så godt på mig 🙁

 13. Brug det ikke!! Det har givet mig forbrændinger i hele ansigtet, hvilket er ekstremt ubehageligt. Jeg har ikke længere lyst til at gå ud af døren, da jeg simpelthen synes det er for pinligt. Jeg kan på ingen måde anbefale det.

 14. Jeg læste anmeldelser herinde, så snart jeg havde køb gelen og regnede dermed med, mine bumser ville være væk efter en uge, selv om det lød for godt til at være sandt. Da det ikke viste sig tilfældet, konkluderede jeg, at jeg nok var en af de uheldige få, Clindoxyl ikke virkede på. Fire uger inde, var jeg stadig ikke glad, men få dage senere kunne jeg faktisk godt se, hvor meget det egentlig havde hjulpet.

  Det var som om, min hud reagerede lidt på det nye produkt, og at jeg fik lidt bumser uden for den normale grænse- ikke voldsomt, bare lidt. Men nu er de falmet og det er min gamle urene hud også, og når jeg har foundation på, er det ikke nær så opmærksomhedstjælende længere.

  Jeg er kun 5½ uge inde i behandlingen, og jeg tror, der går nogle måneder før alle de røde mærker fra flere års bumser, går væk, men produktionen af bumser er i den grad, helt uden tvivl blev bremset gevaldigt.

  Jeg kan stærkt anbefale produktet, og tab ikke mod, hvis det ikke virker lige i starten. Jeg regner med at kunne give dette produkt fem stjerner på et tidspunkt. Køb det!

 15. Har nu brugt Clindoxyl i lidt`over et måned og det har desværre gjort min hud slemmere end nogensinde før 🙁

 16. Clindoxyl har virket fantastisk på mig. Jeg har lidt af mange bumser på mine balder i årevis og bumserne forsvandt helt allerede efter en uge. Ville ønske at jeg havde kendt til det noget før.

 17. Jeg synes, at clinidoxyl er ok effektivt, men jeg vil sige, at det er en kæmpe ulempe, at man får sin urene hud tilbage, så snart man holder en pause eller stopper behandlingen i en tid. Jeg har aldrig oplevet irriteret hud, rødme eller den brændende fornemmelse, som mange beskriver – heldigvis. Synes det er et godt produkt, men jeg synes ikke, at min hud er blevet perfekt, men jeg havde en del knopper i min pande, der kom under kontrol ved brug af clindoxyl. Har holdt en pause med den i to uger og kan se, at knopperne kommer tilbage 🙁 begynder kuren igen fra i dag af og håber så, at det kan blive pænt 🙂

 18. Jeg har lidt af acne siden de tidlige teenageår, og der er intet der har kunnet tage livet af dem. Egentlig hjalp p-pillerne med dem, og jeg havde rigtig pæn hud – indtil jeg smed dem for to år siden. Så begyndte det…. dybe bumser på hagen, og urenheder. Faktisk ikke andre steder – men det ødelagde min selvtillid. Søgte lidt på nettet og fandt frem til Clindoxyl – det er jo et mirakelmiddel! Efter få timer kunne jeg se forskel, og en dyb bums var allerede ‘moden’ og de plejede at være uger om at forsvinde! Aaargh. Hvis jeg lige haft vidst det ca. for 8 år siden?? Nåh. Men det holdt op med at virke efter ca. 1 måned, men jeg blev ved – og nu er min hud bare rigtig pæn og fin igen. Bruger den stadig når jeg kan mærke at ‘der er noget på vej’ eller ca. 3-4 gang om ugen inden sengetid. Derefter bruger jeg Avené AC til hud under behandling for Acne. Kan købes på apoteket i håndkøb.
  Derudover bruger jeg rensesæt fra Clinique, og min hud ligner den havde på p-piller. Intet mindre end fantastisk!

 19. Clindoxyl hjalp utroligt meget på min hud i den periode, jeg brugte det (2 måneder). Dette er dog den maksimale behandlingstid, og enten blev cremen dårlig eller min hus resistent, for præcis som der stod i indlægssedlen (og var sagt af hudlægen), reagerede min hud med det samme præcis, da mine to måneder var løbet op. Jeg fik små knopper – hverken bumser eller hudorme – i hele t-zonen, hvor min hud normalt fedter hurtigt til.
  Under behandlingen var min hud til gengæld vildt flot. Jeg var i Afrika imens, men selv i 40 graders hede producerede min hud næsten ingen overskydende fedt. Hvis ikke jeg i hele perioden var flittig forbruger af en tyk fugtighedscreme, var jeg dog hurtigt tørret helt ind i hovedet. Jeg brugte Ceridal, som er både allergivenligt, velegnet til akne og under make-up.
  De to-tre første uger af behandlingen var jeg meget tør i hovedet og næsten ‘nubret’ af den årsag. Jeg kontaktede endda min hudlæge i løbet af den første uge, fordi mit hævede, tørre, røde ansigt mindede mig skræmmende meget om en allergisk reaktion. Han mente dog, at der intet var i vejen for at fortsætte med mindre mine luftveje var blokerede…
  Så det krævede et engagement i begyndelsen, men udbyttet var fantastisk. Det er nu to måneder siden, jeg stoppede, og huden er stadig flottere, end da jeg begyndte, og jeg fortryder intet. Hvis jeg føler mig plaget af min hud igen om et halvt eller helt år, håber jeg, at jeg har modet til at tage en kur til. For det er dét værd!

 20. Jeg har brugt clidoxyl i fire ugers forløb og den gav ingen resultater. Men efter jeg snakket med lægen fandt jeg ud at clindoxyl virkede ikke på mine bumser og hudormer pga. jeg har brugt et rense middel med sæbe, hvilket burde jeg ikke bruge under behandlingen med clindoxyl. Men nu har jeg fået markante forbedringer efter jeg stoppet med at bruge sæbe.

 21. Det er et helt fantastisk produkt! Jeg har ikke særlig mange bumser, men det jeg har, har virkelig fået min selvtillid ned. Allerede første dag jeg tog det på, kunne jeg se en forskel. Jeg har før prøvet basiron og det hjalp overhovedet ikke på mig. Alt i alt et utrolig godt produkt!

 22. Efter at have læst folks anmeldelser herinde gik jeg op til min læge og bad om clindoxyl. Jeg har haft acne i mange år og de seneste år har det været rigtig slemt med ugentlige udbrud som har været betændte i flere dage og efterladt min hud rød og fedtet. Har prøvet receptpligtige piller og cremer og brugt tusindvis af kroner på ubrugeligt bras i supermarkederne. MEN NU! Efter to dage på clindoxyl er min hud pænere end den længe har været! Jeg er vildt overrasket over hvor hurtigt der kom resultater. Allerede samme dag forsvandt min rødme og næste morgen var mine bumser faldet drastisk i størrelse. Nu kan jeg se at mine hudorme er ved at svinde ind hvilket er intet mindre end fantastisk. Jeg kunne dagligt trykke flere neglefulde ud, men nu er mine porer næsten helt tomme. Jeg har selvfølgelig ikke fået modelhud af det og det regner jeg heller aldrig med at få, men når man har lidt af hudproblemer så længe så er selv de små resultater noget nær lykken, og clindoxyl har virkelig gjort stor glæde allerede. Hvis det bliver bedre med tiden bliver det svært ikke at gå og smile hele tiden.

 23. Har brugt clindoxyl i snart 4 år, og det er altså et superprodukt. Har ikke hovedet fyldt med bumser, men havde engang og arrene er næsten (endelig!) væk. Til at starte med brugte jeg det på både kinder, hage og pande, men idag kun på lejlighedsvise bumser. Og vil gerne pointere: jeg har brugt den uafbrudt i 4 år. Har aldrig nogensinde holdt pause for virkningen stopper ikke selvom jeg bruger det mere end 3 måneder. Det er jo bare dejligt for mig.
  Alt i alt et klasseprodukt som virkelig har gjort livet lettere for mig

 24. Jeg har nu brugt clindoxyl i snart 2 år. I starten kom forbedringerne rigtig hurtigt, og jeg følte virkelig at jeg havde fundet løsningen på mine hudproblemer. Jeg har ikke slem akne overhovedet, men lidt mere end normal “teenage hud”. Jeg har altid brugt cremen i 12 uger af gangen, men så snart jeg holder pause, så kommer det hele tilbage. Så det er som at starte forfra hver gang. Jeg vil sige, at clindoxyl er en super god crem til mild akne – jeg vil i hvert fald ikke kunne undvære den! Men det har ikke kureret min hud. Nu får jeg bare færre, men større bumser…

 25. Fik ofte bumser i ansigtet pga. hormonindsprøjtninger (ikke doping!). Søgte derfor en løsning – når man er 44 gider man ikke ligne en teenager! – og fik anbefalet clindoxyl. Det fik problemet til at forsvinde fuldstændigt.

  Eneste ulempe ved cremen er at den afbleger stof. det koster en del nyt sengetøj. Men den pris betaler jeg gerne.

 26. For mig har clindoxyl lindret min akne en smugle. Grunden til at jeg ikke kan se det store resultat kan være at jeg ikke bruger det hver dag, da jeg er meget overfølsom over denne stærke creme.

 27. Det er det eneste som virker ordentligt på mig. Den er bestilt hos lægen og virker over et par timer ved helt at fjerne bumserne. Jeg har prøvet mangt og meget og mener bestemt at det her er en mirakel kur.

  Jeg reagerede først med nældefeber, men det viste sig at være fordi jeg brugte clindoxyl sammen med basiron og en anden stærk bumse creme, nu reagerer jeg slet ikke negativt på den! Jeg bruger gerne mild sandpapir til ansigtet (uanset om huden er fedtet eller ej, om jeg har make up på eller ej) morgen og aften og tager clindoxyl på i et meget tyndt lag hver aften.

 28. Clindoxyl hjalp allerede ved første dag, og efter ca en uge var alle mine bumser væk, kun acne ar var at se!!
  Jeg blev ved at bruge det i omkring 5 måneder, da mit ansigt pludselig blev fuldstændig rødt, opsvulmet og svidende. Det gik over efter ca 2 lidt smertefulde dage, og stoppede med at bruge det.
  Dumt nok, brugte jeg det igen for ca en måned siden, og det samme skete. Måtte sidde med en frysepose i hovedet i 1.5 dage, meget smertefuldt. Jeg havde fået lidt på min læbe, og det lignede næsten at jeg havde fået brændt min læbe, med små bylder!
  Clindoxyl er meget effektivt, men pas meget på med det!
  Får en ny tid hos min hudlæge, og prøver noget nyt..
  – held og lykke med det 🙂

 29. Jeg har i længere tid døjet med urenhud, ikke sådan helt ekstremt, men nok til at det pårvirkede mig meget. Derfor tog jeg til lægen, oh hun anbefalte mig at prøve epiduo… Det virkede over hovedet ikke! Jeg fik tørre pletter i ansigtet, og blev helt rød. Det skal dog også siges at jeg har ret sensetiv hud.

  Efter nogle måneder med Epiduo, tog jeg til lægen igen og fik der en recept på Clindoxyl med. Og det virkede! Efter en uge, havde jeg næsten ingen urenheder… overhovedet! Jeg har nu brugt det i et år, og det fortsætter med at virke fantastisk!

  I begyndelsen skulle jeg påføre Clindoxyl til hele ansigtet, men nu kan jeg nøjes med at pårføre det på selve bumsen, og den vil næsten være væk næste dag!

 30. Jeg har også brugt clindoxylog, det er yderst effektivt i forhold til ganske almindelige “hudrense-produkter” i matas, da det jo er et lægemiddel som hæmmer den egentlige bakterievækst i huden, en slags antibiotikum. Jeg har dog ikk oplevet nogle bivirkninger mht sollys osv endnu.. og jeg har brugt produktet i … 14-15 måneder nu, det kan klart anbefales hvis det ikke er prøvet. Umiddelbart hæmmer det ikke skægvæksten, håber i hvert fald ikke det gør, for som dreng, fyr eller mand er det en go’ mulighed for at skjule uren hud.

 31. Jeg led på et tidspunkt af white skin heads i panden. Min læge gav mig en recept på clindoxyl. Da jeg begyndte på det, blev min hud utrolig sol-følsom. Bare en halv time i solen og jeg var rød som en krebs i mit ansigt! Ikke nok med det begyndte min hud at skalle og clindoxyl indeholder blegemiddel, så den tog al den brune farve fra mit ansigt og håndklæder mm. blev bleget og jeg fik pigmentmisningr i ansigtet. PAS PÅ MED DET! Jeg led også af let rødmen og skulle bruge en god creme for at holde skallen nede! Men efter kort tid så min hud perfekt ud, jeg havde INGEN bumser. Men efter ugers brug, med 2 ugers pause ind i mellem som lægen havde anbefalet, begyndte min hud at blive upåvirket af brugen af clindoxyl. Siden har det ikke hjulpet – jeg er en af de få som har udviklet resistens overfor produktet, og det ærger mig, da det var utrolig godt. Jeg var efterfølgende til dybderens hos en kosmetolog, som forbandte produktet. Jeg er nu begyndt på Diane Mite p-piller, som jeg håber på virker på mit problem!

 32. Jeg har haft en del problemer med kløe. I brugsanvisningen står der også under bivirkninger, at det er normalt med rødme og kløe, hvilket vil forsætte under hele behandlingen. Jeg har færre hudorme, men hvad hjælper det, når man får rødme i stedet? Desuden vil hudormene komme tilbage, hvis jeg stopper med at bruget clindoxyl, da det kun er symptomerne, som behandles.

 33. Jeg har brugt Clindoxyl i 3 måneder indtil jeg nu er begyndt holde en “sabbat” måned, hvor jeg ikke bruger det.. Det virker rigtig godt, men nu, hvor jeg ikke må bruge det i en måned er bumserne kommet stærkt tilbage. Det er pissetræls at skulle holde pause, for det var skide effektivt. Nogen der har gode erstatninger i denne måned, hvor Clindoxyl ikke må andvendes, for jeg er begyndt at blive flov over mit ansigt igen.. PIS! Ellers er det et super godt produkt!

 34. Jeg har brugt Clindoxyl i 3-4 år nu og jeg vil sige ligesom flere andre i dette indlæg at det var super efektivt i det første år, men nu kan jeg ikke se så mange ændringer, jeg bruger det dog stadig regelmæssigt for at holde mine bumser lidt nede/væk. Jeg har ikke slem acne, men mange små i hele andsigtet. Jeg vil helt klart anbefale Clindoxyl, da det ihvertfald er det mest efektive jeg har prøvet. Man kan få tør/rød/sviende hud til at starte med, huden skal lige vænne sig til det lidt hårde produkt. Tommel op! 🙂

 35. Jeg var på efterskole i 09/10, og lige efter nytår gik min hud AMOK. Jeg har aldrig oplevet noget så forfærdeligt, godt nok var jeg vant til bumser, men dette var slemt.
  Jeg fik noget der er meget lig sådan nogle “cyster” i hele hovedet – ca. 10-25 stks ad gangen, der var fyldt med smerter og først ville gå væk efter at have blomstret på mit ansigt i ihvertfald en måned. dog fik jeg dem ikke på næsen (og min højre kind, mærkeligt nok!) og til tider lignede det jeg havde et lækkert lille overskæg… Ikke rart for en 16-årig pige der altid går rundt sammen med andre mennesker. ikke nok med at det var pinligt når de andre elever spurgte ind til det, så var det også forfærdeligt pinligt når lærere og familiemedlemmer spurgte, og det ødelagde min selvtillid totalt.

  Lidt før galla-tid tog min mor mig med til lægen, hvor jeg fik udskrevet Clindoxyl. Det begyndte straks at virke, og til den tid det blev sommerferie havde jeg kun ar, og der kom ingen nye cyster, udover én enkelt hver 2. måned, som heldigvis er til at leve med. Efter sommerferien havde Clindoxyl sågar formået at fjerne alle arrene – min hud var ren som en barnenumse!
  Efter 3 måneder holdt jeg først en pause, men efter en uge kom cysterne tilbage – så lige siden har jeg været på en næsten non stop Clindoxyl-kur, og jeg elsker det!
  Fantastisk produkt, jeg ved ikke hvordan jeg skulle overleve uden det.

 36. Jeg har prøvet SÅ meget (dog ikke roaccutan – er blevet tilbudt det, men tør ikke grundet bivirkninger). Jeg er 29 år og havde helt perfekt hud indtil jeg var 17, så begyndte det lige så stille og er egentlig blevet værre med alderen. Clindoxyl virkede efter første dag. Min hud er blevet meget pænere og ikke en eneste bums siden første brug.
  Samlet får Clindoxyl dog kun 4 ud af 5 stjerner, da man skal holde pause, og hvad sker der så der?

 37. Jeg bruger også clindoxyl om aftenen inden sengetid. Derudover er jeg også i behandling med kapslerne der hedder tetracyklin – det kan varmt anbefales. Tetracyklinen virker indefra og clindoxylen udefra – hvilket også gør at min hud overhovedet ikke er lige så fedtet, som den har været + acnen er totalt forsvundet.
  Hvis man har uren hud, er det bedste mærke klart LA ROCHE POSAY, serien der hedder EFFA CLAR (kan fås på de fleste apoteker – håndkøb), de har en super god vaskecreme til at vaske ansigtet med morgen og aften – som virkelig rengører i dybden. Derudover er deres forskellige cremer i serien også virkelig gode, der er mange forskellige typer alt efter hvad du har brug for, men de er alle beregnet til uren hud, og tilstopper på ingen måde hudens porer. De er godt nok lidt dyre, men pengene er klart givet godt ud, og så holder diverse cremer altså i et pænt stykke tid – og hvad gør man ikke for at få en pæn hud!!

  Vil også lige tilføje til dem der evt har fået grimme ar eller andet efter bumser, at (nogle) apoteker har en vildt god foundation (også beregnet til uren hud, der ikke tilstopper eller fedter huden mere til) der også er fra mærket LA ROCHE POSAY.. Den dækker virkelig alle urenheder og ujævnheder, samtidig med at det ser naturligt ud, kun med et tyndt lag. Den findes i 4 farvenuancer.. Blev meget positivt overrasket første gang jeg brugte den, og har nu brugt den i 8 år.. Den er virkelig et mirakel, som booster selvtilliden. PRØV DEN! 🙂

 38. Jeg havde ikke decideret acne, men alligevel en del urenheder i panden. Efter to måneders brug af Clindoxyl var alle mine urenheder væk! Lægen anbefalede man skulle holde en pause efter at have brugt det i to måneder, hvilket jeg har gjort. Den urene hud er brudt lidt ud igen, men ikke lige så slemt som før. Nu bruger jeg Basiron for at tage det værste, det er dog ikke så effektivt som Clindoxyl.

  Et godt produkt!

 39. Jeg begyndte og bruge Clindoxyl, påtrods af at jeg ikke havde så vildt mange bumser. Jeg havde ‘kun’ i panden, ved hagen, og nogle gange på kinderne, men jeg var rigtig træt af det og det ødelagde min selvtillid meget. De første 4-5 dage jeg brugte det, udtørrede min hud utrolig meget og det begyndte og svie og klø. Det var til at få spat af. Jeg går på efterskole, så havde ikke mulighed for at komme på apoteket sådan lige, så derfor holdte jeg lige en pause på to dage med det, så det ikke blev endnu værre.
  Da jeg var kommet hjem, gik jeg ind på apoteket og spurgte efter noget creme. De gik med en creme fra Avéne, der hedder Clean-Ac(bagpå æsken står der også: Blødgørende, fugtgivende og irritationsdæmpende creme til fedtet, uren hud, ung problemhud eller til hud, som er udtørret pga. medicinsk acne-behandling). Den virkede med det samme, og efter jeg havde brugt den få gange, var min hud som før.
  Ellers har Clindoxyl været et vidunderprodukt for mig, og jeg har ingen bumser mere, og min hud er synligt pænere.

  Kan KLART anbefales 🙂 Men køb Clean-Ac cremen til at starte med, for at undgå den tørre og klørende hud.
  Jeg bruger cremen efter jeg har puttet Clindoxyl på og det er tørret selvfølgelig.

 40. Jeg er 13 år gammel og har haft urenhud siden jeg var 11. Det har ført til mobning og selvværds problemer og er bestemt ikke rart. Jeg har nu brugt clindoxyl i en måned og syntes at det er fantastisk at have så flot hud! Jeg har ikke været så glad i lang tid og oser af selvtillid. Jeg har sammen med clindoxyl også brugt et andet lægemiddel med resept som hedder redap. Clindoxyl har jeg brugt om aften og redap om morgen. Inden jeg har smurt creamerne på de hudområder i udbrud har jeg først vasket mit ansigt med lidt lunt vand og bagefter en mild skintonic. Bagefter har jeg så brugt creamerne + en fugtigheds cream som hedder avene clean-ac, som er specielt beregnet til din hud under medicinsk behandling. De første par dage blev min hud rød og irreteret, men det havde min læge på forhånd sagt var normalt. Han sagde at det ville gå væk efter 2 uger som sagt havde han igen ret. Jeg skal forsætte behandlingen 2 måneder endnu og håber på det bedste! Kan varmt anbefales.

 41. Har døjet med urenhud siden jeg var teenager, men som 31årig syntes jeg at jeg stadig havde den teenager hud, og det blev bestemt ikke bedre efter langvarig brug af forskellige slags mediciner. Min hudlæge gav mig en recept på Clindoxyl, allerede efter 1 dag, var den fedtet maske jeg plejede at have hver morgen væk!! Og min hud har ikke været fedtet siden.
  Min hud er blevet meget pænere, men jeg får stadig en bums hist og pist, men hvis jeg ikke var så slemt til at pille, så var min hud nok tæt på fejlfri.

 42. Jeg har nu brugt Clindoxyl i en uge nu, og alt er forsvundet!
  Jeg kunne se store fremskridt allerede dagen efter!!
  Har virkelig haft mange problemer med min hud, har prøvet næsten alle produkter, fra de billige til de helt dyre.
  Jeg tog til min hudlæge i københavn, som gav mig dette her “vidundermiddel!” – Jeg er så glad og nærmest lykkelig for at slippe for “nye overraskelser hver morgen”!
  Vil og har anbefalet det til alle jeg kender.

  Men start med at tage til en hudlæge inden du kaster dig ud i det.

 43. Jeg har fået voldsomme udslet af at bruge Clindoxyl.
  Jeg begyndte at bruge produktet for 10 dage siden, og stoppede så snart jeg så at jeg begyndte at få rødme, men det var for sent. Jeg har haft irritation, kløe og udslet i hele ansigtet i 2 dage nu, og der er ikke tegn på bedring, min læge siger der kan gå op til en uge før det bliver bedre. 🙁

 44. Jeg har døjet meget med bumser og hudorme… hudorme rigtig meget på næsten og lidt ud af på kinderne og har ofte brugt flere halve timer foran spejlet ved at trykke dem ud..
  Jeg har prøvet diverse cremer osv. men intet hjalp..
  så fik jeg clindoxyl, og det virker sq!!
  Jeg har givet den 5 stjerne i effektivitet fordi jeg ikke kan forestille mig noget der gør det bedre for mig.. 4 i tiden fordi der gik 2-3 uger før jeg kunne se et resultat, men så holder virkningen også længe… nu har jeg ikke brugt det i 2 mdr og det er først nu mine hudorme så småt er kommet igen.. og det er ikke tydelige og dybe som de plejer.. jeg har super blød og ren hud og det er fantastisk..
  derudover renser jeg hver dag med produkter fra sheseido (den grønne), først rens med creme og vand, derefter en skintonic og til sidst en super lækker oliefri ansigtscreme.. det kan virkelig anbefales.. de har også en rensecreme til “første hjælp” af huden… super god også… det er ikke vildt dyrt men det virker virkelig godt.. 🙂

 45. Clindoxyl virkede okay for mig lige til at starte med. Men da det ikke hjalp i en periode på 4 uger, valgte jeg at stoppe forbruget..
  Så hos mig har det desværre ikke hjulpet

 46. Jeg har længe døjet med små bumser på kinder, kæbe og hage … Og indimellem store hårde betændte bumser !!! Har prøvet alt !! Og fået piller imod det .. Men intet har hjulpet optimalt .. Har nu i en alder af 24 år opdaget produktet Clindoxyl !!! JEG ELSKER DET !!! efter 2 dage var mine små bumser reduceret med 50% !!! Det udtørrer dog huden meget, men smører økologisk fugtigheds creme nedenunder clindoxyl .. Det hjælper lidt 🙂 … huden bliver bleget en lille bitte smule af det .. men det er DET HELE VÆRD !!!!! SLUT MED BUMSER !!!! WEEEEEeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀

 47. Jeg startede på Clindoxyl efter mange år med bumser og uren hud. Der gik ikke mange dage før man kunne se et positivt resultat, og jeg har været på produktet i ca. 2 måneder nu. Nu begynder jeg så at få lidt bumser igen, men jeg har hørt at udløbstiden for Clindoxyl er på to måneder.
  Nu skal jeg derfor have snakket med min læge om, hvor længe jeg skal holde pause, før jeg kan starte igen. Håber meget at grunden til de nye udbrud skyldes udløbsdatoen.

 48. Jeg har brugt clindoxyl non-stop i 4-5 år nu. Jeg stoppede med at bruge det i 3 måneder i starten af det her år, og resultatet var SLEMT! I de 3 måneder var jeg desuden også på et ophold i Australien, hvor solen skinnede og man ikke kunne undgå at ‘solbade’, derfor blev jeg nødt til at lægge clindoxyl væk i den periode.
  Jeg begyndte at få bumser, og værre end det nogensinde havde været. Det var ekstremt slemt, min hud havde aldrig set så forfærdelig ud. Da jeg kom tilbage og begyndte på clindoxyl igen, blev tingene lidt bedre. Men jeg havde uheldigvis fået en hel masse mærker/pigment pletter i ansigtet fra de tidligere bumser, da jeg ikke kan lade være med at pille!
  Jeg må dog sige at jeg synes det er irriterende at clindoxyl afbleger ens sengetøj og håndklæder. og for den sags skyld, ENS ANSIGT! Mit ansigt er 2 toner lysere end min krop!! Har derfor besluttet at jeg vil stoppe med at bruge clindoxyl og i stedet prøve nogle p-piller ved navn diane mite og se hvordan det går med dem.
  Vil lige tilføje, at før jeg begyndte at bruge clindoxyl brugte jeg skinoren, hvilket kan være en af grundene til at jeg dengang fik så gode resultater som jeg gjorde! Så vidt jeg ved forebygger clindoxyl, mens skinoren arbejder på de bumser der allerede er kommet frem i ansigtet 🙂 !

 49. Dette produkt har virkelig hjulpet mig meget. Allerede efter 1 uge, kan man se en kæmpe forskel, og jeg tør ikke andet end at bruge det hver aften. Den eneste bivirkning for mig, er at min hud nogle gange tørrer ud og skaller lidt. Men så er det min efaring at man bare skal holde en pause på nogle dage, så huden kan restituere sig selv. Lad for guds skyld være med at bruge fugtighedscreme eller lign. da det bare gør huden mere irriteret….

 50. Jeg er næsten lige stoppet med at bruge clidoxzyl efter at jeg har brugt det i 2 måneder. Jeg har ikke brugt det i 1 uge og mine bumser er ved at komme tilbage, det er slet ikke så mange .. men jeg ved der kommer flere!
  Jeg tænkte på om der var et produkt der mindede om clidoxzyl der kunne hjælpe?
  Jeg holder pause efter lægens anbefaling så jeg ikke bliver så jeg ikke bliver resistent over for midlerne der bekæmper bakterierne! Håber at der er nogle der kender noget så effektivt som clidoxzyl (dog søger jeg ikke basiron, det har jeg forgæves brugt .. næsten ingen virkning mere :()

 51. Hej.
  Jeg har længe døjet med bumser, og til sidst blev jeg træt af det, så jeg tog til min egen læge. Han gav mig en recept på Clindoxyl, og i starten valgte jeg ikke at købe det, da jeg ikke stolede på creme dengang. Men senere hen fik jeg købt cremen, og bruger den hver aften. Den kan varmt anbefales. På blot en uge, har jeg mistet mine bumser. GREAT ! 😀
  Men nu begynder jeg at få røde mærker, og det føles som om min hud brænder. Er der nogen der kender til det?

 52. Jeg har aldrig prøvet et vidunder middel som dette. Jeg havde fået ret mange bumser til sidst, og det ødelagde jeg mig virkelig. Jeg har kendt til Basiron før det kom til Danmark, hvor min far købte det i Norge til min storesøster. Jeg kan ikke tåle Basiron mere, og det virkede heller ikke særlig godt på mig. Clidoxzyl har gjort min hud MEGET bedre! Jeg får dog stadig nogle op til min menstruation, men de er ikke værre end at det kan dækkes.
  Nu har jeg snart brugt det i 2 måneder, og jeg er bange for at det kommer igen når jeg holder pause.
  Jeg synes klart prisen er det værd for dette produkt!
  Jeg kan STÆRKT anbefale det!

 53. Denne creme har virkelig reddet min hud . nu skal det også siges jeg har været på piller (roucuttan) . Anyways har denne creme hjulpet godt og effektivt. de første uger bliver det værre, men så efter nogle ugers tid (4-5) begynder den virkelig at hjælpe. Den har dog den bivirkning at de hovede bliver meget vidt, og du har svært ved at tage imod sol i hovedet (eller der du påfører cremeen).
  Udover det har der ikke været noget bivirkninger .den kan klart anbefales !

 54. Jeg er 34 år og har lige siden teenage årerne konstant haft 1-4 store bumser i ansigtet, primær omkring munden.

  INTET middel, gentager INTET middel har de sidste 20 år kunne bekæmpe disse – og har prøvet en masse. Selv det lægepligtige Skinoren havde ingen effekt, udover at svie helt vildt.

  For et års tid siden fik jeg så udskrevet Clindoxyl, og så sket der endelig noget. Efter ca 14 dage havde jeg ikke længere bumser, og de blev væk. De kom først så småt igen efter 2mdr, da det desværre er holbarhedstiden for en tube Clindoxyl.

  Jeg ved man skal holde pause, men jeg kan ikke leve med at have bumser halvdelen af året, så nu kører jeg Clindoxyl konstant – Til gengæld går jeg ned til at bruge det kun hver 3. dag, når huden er pænest og det kan godt gå an en måned af gangen.

 55. Jeg er 44 år, og har haft acne siden teenageårene og har været i behandling med div. midler, bla. Diane Mite, Tetracyklin og Roaccutan. Alle midler har hjulpet, men acnen er blusset op igen,, efter behandlingen er stoppet. Efter at være stoppet med piller har jeg haft god gavn af Beaute Pacifique super 3 booster, men har nu bedring allerede efter 1 uges behandling med Clindoxyl. Regner med at en veklsen ml. disse 2 produkter vil hjælpe. Kan klart anbefales…

 56. I flere år har jeg også døjet med akne især store bylder, jeg har prøvet prøvet flere forskellige lægemidler, men synes ikke rigtig noget har hjulpet. Jeg har prøvet alt fx. redap, basiron, fucidin, skinoren, p-piller og flere forskellige medicin osv. For en uge siden er jeg begyndt med clindoxyl, men synes jeg slår ud på den altså alt det urenheder bliver skudt ud, synes det er så pinlig……

 57. Jeg har kæmpet med udbrud af acne på hagen i mange år. Som ung havde jeg fuldstændig ren hud, men fik problemer efter fødslen af min datter. Jeg har gennem årene været i beh. m. Tetracyclin (antibioticum) samt Rouacutan, som har virket i perioder.

  Da min læge anbef. clindoxyl var jeg mildest talt skeptisk, fordi jeg ikke har godt erfarringer med præp. til udvortes beh. af acne, men min tvivl blev gjort til skamme. Clindoxyl er fantastisk og har virket fra dag 1. og frem til nu fire mnd. efter beh.-start. Jeg holder pt. en pause og huden er stadig ren og pæn.

  Clindoxyl kan klart anbefales som effektivt, uden bivirkninger. ;-D

 58. For et halvt år siden begyndte jeg på clidoxyl. Efter en måneds tid havde jeg ikke en eneste bums tilbage. Det eneste der var tilabege var lidt røde knopper og lidt små-ar, som forsvandt mere og mere. Efter 3½ måned tog jeg så til lægen igen, og så anbefalede han mig “Redap”(et andet middel mod acne, dog uden antibiotika) fordi at jeg kunne bruge det så meget jeg ville.
  Efter at have brugt det i 4 måneder opgav jeg det da det simpelthen ikke kunne holde min acne nede. Så nu har jeg så fået Clindoxyl igen, og allerede efter et par dage har jeg mærket en forskel. Fra nu af holder jeg mig til clindoxyl, holder dog et pause på 14 dage efter hver 3. måned.

 59. Jeg har egentlig aldrig haft store problemer med huden, indtil jeg begyndte at bruge hudplejeserien Clinique. Efter jeg begyndte på den, fik jeg helt enorme, dybe bumser, som bare var umulige at komme af med igen, og som efterlod røde mærker på mit ansigt. Min hud reagerede voldsomt mod Clinique, så det stoppede jeg selvf. med efter de mange irriationer. Efter det, prøvede jeg en masse forskelligt, og intet kunne stoppe dannelserne af de meget dybe bumser. Til sidst gik jeg til lægen, og fik så en recept på Clindoxyl. Nu bruger jeg den hver aften inden, jeg går i seng, og supplerer den med en meget let fugtighedscreme, der hedder “Avene Clean-AC”, som er enorm god! Denne kombination har hjulpet ekstremt meget på min hud. Der gik dog lidt tid før jeg kunne se virkningerne, men siden jeg har brugt det, har jeg ikke rigtig fået bumser. De steder, jeg havde udbrud førhen, er blevet væsentligt reduceret. Alt i alt er jeg meget, meget tilfreds med produktet! 🙂 Og jeg kan varmt anbefale Avene!

 60. Basiron havde en virkelig god effekt for mig, da jeg brugte det, men min hud blev altid ekstrem rød og øm. Nu har min læge foreslået at jeg bruger clindoxyl, da jeg også er startet på p-piller(mod min svære acne). Der er ikke ligefrem den store forskel på de to produkter, men det er vel forskelligt fra person til person. Det værste ved det er bare den røde hud, den brændende fornemmelse og myrekryb under huden som også en gang imellem bliver lidt hævet. Folk kommer nogle gange og spørger mig om jeg er okay, fordi jeg er så rød. Personligt ville jeg hellere sige ja tak til bumser, end at gå rundt med pinlig rød hud 🙁

 61. Jeg har brugt Clindoxyl i snart 3 år (jeg er 26 år i dag), og jeg er meget tilfreds. Jeg er klar over at man anbefaler ikke at bruge det i så lang tid, men for mig er der ingen alternativer. Det ødelægger fuldstændig ens selvværd, at have bumser over det hele. Clindoxyl begynder at virke efter få dage, og efter en uges tid kan man se tydelige forbedringer.

  Det er dog vigtigt at rense sin hud hver eneste dag. Jeg vasker mig med rent vand i ansigtet hver 2. time, for at få fedtstoffet af huden. Det kan give tør hud, men det har en stor effekt, at få renset ud så ofte. Vil man have ren og pæn hud, så må man ofre sig.

  Jeg supplerer med brugen af Basiron 5% til brug på skuldre, ryg og brystkasse, da jeg også får bumser her. Denne gel er ikke lige så effektiv, men kræver tilgengæld ikke recept, og er billigere. Bemærk dog at den fås i 10%-udgave som er stærkere, og denne kan sandsynligvis bruges af andre med kraftige udslæt.

  Hvis man får tør hud, så kan man om dagen bruge en vand-baseret creme. Bemærk her at det er vigtigt at cremen IKKE tilstopper hudens porer. Og jeg vil anbefale IKKE at bruge creme (og makeup hvis man er pige), hvis det kan undgås. Selv de dyreste fugtighedscremer giver mig bumser engang imellem, men nogen gange er jeg simpelthen nødt til at bruge det, da min hud er så tør, at det er ubehageligt.

  Men altså: Rens huden hver 2. time, og giv Basiron 5% en chance, hvis du ikke allerede er i behandling. Og duer det ikke, så spørg lægen efter en recept til Clindoxyl 🙂

 62. De sidste 8 år har jeg lidt af acne. Jeg har prøvet rigtig mange produkter uden resultat. Men Clindoxyl har stort set fjernet mine bumser! Og det virkede allerede efter få dage. Det har hjulpet på selvtilliden. Kan varmt anbefale dette produkt. Man skal bare lige være opmærksom på, at det kan give rødme, kløe og eksem som dog går over igen. Men det var det værd for mig.

 63. Clindoxyl har jeg brugt en del og det er forskelligt hvor godt det har virket. Da jeg begyndte at bruge det, så kunne jeg se resultater efter et par timer, men derefter skete der ikke flere ændringer. Jeg har kraftigt udbrud skal det siges, hele min højre kind er nærmest rød, hvilket den har været i flere måneder. Jeg har brugt Clindoxyl i lang tid nu og kan ikke længere se ændringer, da jeg stadig har de røde pletter. Der har dog været tider hvor det var ved at forsvinde, men så kom der er par nye derefter. Som sagt, så er det forskelligt fra person til person hvordan der virker, og ved mig, som har et kraftigt udbrud, der er det lidt anderledes, men kan klart anbefales til desperate mennesker, for det kunne være det hjalp.

 64. Clindoxyl er helt klart noget af det bedste jeg har fået mod mine bumser. Havde ikke forfærdeligt mange bumser, dog lidt i pande og få på kinder. De gik væk stort set med det samme, og jeg kunne se foreskel allerede dagen efter. Man kan dog kun bruge det i ca 2 måneder, hvorefter lægen anbefaler en pause på ca 6 måneder! .. og så skal det lige siges at cremen slet ikke virkede på min ven, det havde ingen virkning. Det er individuelt hvad der virker på huden. Men på mig var det fantastisk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here