Diane Mite

Diane Mite

8.6

Effektivitet

8.7/10

Tid før resultat

7.3/10

Vil anbafale til en ven

9.8/10

Fordele

 • Virker på
 • Er let at anvende

Ulemper

 • Kan ikke bruges af mænd
 • Virker lidt langsomt

Diane Mite er egentlig en P-pille den udover sin svangerskabsforebyggende effekt også er en effektiv pille mod bumser.

Som du sikkert har regnet ud er behandling med p-piller forbeholdt kvinder, så hvis du er mand må du prøve et af de andre produkter på siden. Et bud på en alternativ pille mod bumser er Tetracyklin, der er et antibiotikum, og derfor kan anvendes af både mænd og kvinder.

Du kan med fordel benytte Diane Mite sammen med andre produkter og mange fortæller at p-pillen er meget effektiv i kombination med cremer med benzoylperoxid som fx Basiron.

Hvis du vælger at behandle dine bumser med P-piller skal du være opmærksom på at det kan tage et stykke tid før resultatet kan ses. Det er sjældent et quick-fix, da behandlingen sker indefra – Nogen oplever en positiv virkning meget hurtigt, mens andre må vente flere måneder på en synlig forbedring af deres hud.

Styr på hormonerne

Hormoner er ofte en af hovedårsagerne til bumser og Diane Mite virker ved at kontrollere de hormoner (Androgener), som er årsag til hudproblemerne.

Androgener kan særligt i puberteten give uren hud, hvor ubalancen kan øge produktionen af talg, som gør huden fugtet og fedtet og giver tilstoppede porre.

Diane Mite indeholder hormonet cyproteronacetat, der er et anti-androgen. Cyproteronacetat gør at der bliver produceret meget færre androgener end normalt, og derfor kan pillerne være med til at stoppe eller reducerer forekomsten af bumser.

Perioral dermatit

En særlig form for bumselignende udslet er perioral dermatit. Denne form for udslet skyldes ikke akne-bakterier, og kan derfor ikke behandler med de gængse produkter mod bumser.

Hvis du har mange bumser på hagen eller omkring munden er der ofte tale om “hormon-bumser” og her kan p-piller noget af det eneste der virker.

Diane Mite er et lægemiddel er, og du bør altid læse indlægssedlen grundigt. Hvis du er i tvivl skal du altid spørge din læge eller hudlæge.

Se priser på Diane Mite her>>

16 KOMMENTARER

 1. Jeg er 22 år og har døjet med akne fra jeg var ca 18 år. Jeg har prøvet et utal af forskellige cremer, men intet har haft nogen effekt. Heller ikke de mere skrappe sager som Epiduo og basiron. Derfor besluttede jeg mig for, at give p-pillerne en chance og det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget for min hud er blevet SÅ pæn! Før havde jeg mange cyste lignende bumser, som var evigheder om at forsvinde. Det er jeg helt sluppet for nu. Der skulle godt nok gå ca 3 måneder før jeg begyndte at kunne se resultater…men det var i den grad ventetiden værd! Der har ingen bivirkninger været overhovedet. Så jeg vil klart anbefale Diane Mite til alle der kæmper med akne 🙂

 2. Brugte Diane Mite fra jeg var 16 til jeg var 35, kun afbrudt af 2 graviditeter, helt uden nogen form for bivirkninger. Bumserne på især ryg og bryst blev dæmpet væsentligt. Kunne dog godt blomstre lidt op i forbindelse med menstruation. Stoppede kun med p-pillerne fordi min læge mente, at jeg pga af alderen skulle vælge en anden prævention. Fik hormon- spiral i stedet. Huden blev igen lidt uren, men slet ikke som tidligere.

 3. Hej, jeg har vært plaget med akne i mange år. Har prøvd alt mulig vedrørende kosten min, da jeg er en “helsefreak” og i utgangspunktet ikke rører medisin eller smertestillende. Jeg har prøvd mange typer av antibiotika, bl.a. Tetracyclin og Tetralysal. Dette har ikke hatt særlig langvarig eller effektiv virkning. Derimot har det gitt mange ubehagelige bivirkninger, først og fremst blir hud, slimhinner, lepper helt uttørret.

  Jeg går nå på VREYA, mye billigere enn Diane Mite, og det virker helt fantastisk. Min hud er vakrere enn de flestes! Dette er absolutt det beste middelet mot akne, det virket på meg etter ca. 1 uke. Ikke bruk tid på å prøve annet, man lever jo ikke ordentlig med akne, gå rett til lege og få Diane. Jeg ønsker virkelig dette for alle med akne og er så vanvittig takknemmelig for at det finnes. Lykke til til alle dere der ute som sliter med dette.

 4. Jeg har også lidt af akne og derfor været på diane mite da jeg gik på efterskole. Det viste sig at være absolut effektivt. Dog varede lykken ikke evigt, da jeg efter et halvt år måtte droppe dem eftersom jeg fik øget vægt ved væske i kroppen – det tog mig mindst et halvt til et helt år efterfølgende at komme af med denne vægtøgning. Da jeg stoppede vendte aknen tilbage, og jeg fik det behandlet med tetracyklin actavis som kunne holde det nede i gymnasietiden. Desværre virker tetracyklin, som er antibiotika, kun, til kroppen udvikler resistens. Aknen kom atter tilbage efter nogle år. Efter en lang følelsesmæssig rutjetur med aknen besluttede jeg mig for at finde noget som kan holde aknen væk på længere sigt. Jeg opdagede Danish Skin Care’s produkter og fulgt deres rådgivning. Jeg har desuden ændret ting i min kost – og faktisk, føler jeg det er en vej jeg skulle have gået allerede dengang jeg gik på efterskole. Jovist, diane mite virkede – men kun for en stund. Jeg vil virkeligt, på det kraftigste, anbefale at man prøver danish skin care’s produkter og tager imod den rådgivning de fører. Det er det eneste som har haft en positiv effekt på mig uden at min krop har været udsat for hormoner som ikke blot er usunde men især også stressende for krop og sind. – Det er altid sådan lidt, uha, at stole på et anonymt tip – som her fra mig.. Men giv det en oprigtig chance! Ingen fortjener et liv med akne. Kh Amanda

 5. Jeg har taget diane mite over en lang periode på 10 år, og kun afbrudt af et ophold.. opholdet var pga. af frygten for blodpropper, men da mine bumser vendte tilbage begyndte jeg igen. Jeg var nødt til at stoppe fordi, at jeg blev hjertesyg og senere opereret, og så var det slut. Dette er nu 2 år siden. Nu er bumserne vendt tilbage for fuld styrke, og intet produkt virker. Jeg er nu sendt i behandling igen ved en hudlæge, så måske der er kommet et nyt mirakelmiddel på gaden

 6. Jeg er 33 år og mine problemer med bumser startede da jeg var 12 år. Jeg begyndte at bruge forskellige cremer samt clearasil og lignende midler, men intet virkede. Jeg fik også tetracyklin en overgang, men stoppede da jeg fandt ud af, at de kan give leverskader. Jeg havde virkelig mange bumser, især de store og dybe, som får ansigtet til at se helt skævt ud 🙁 Jeg har tit pjækket fra skole, eller meldt fra til fester når det var helt slemt. Men så begyndte jeg på Diane Mite og de virkede helt fantastisk. Jeg tog dem i ca. 14 år men stoppede da jeg gerne ville have børn. Nu har jeg to børn, og bumserne er kommet igen. Men jeg tør ikke begynde på Diane Mite igen, på grund af risikoen for blodpropper. Jeg har ikke fundet andet der virker som disse piller, har forsøgt med basiron osv. men det udtørrer fuldstændigt min hud 🙁 MEN PRØV DIANE MITE, de virker!

 7. Jeg har været på diane mite i næsten 3 år . Før jeg stoppede med dem jeg har haft hudproblemer fra jeg var 13år svær acne har prøvet alt det eneste der hjalp var en 3 måneder på ruccotan og diane mite. Kan klart anbefalde diane mite ruccotan var ALT ALT for stærkt og havde for bivirkninger såsom, besvimelse, konstant næseblod, konstant hovedpine skulle tage blodprøve 1 gang om ugen pga de ændring pillerne laver i blodet. Men diane mite var perfekt ingen bivirkninger på mig 🙂 kun renere hud 😉

 8. Jeg har taget diane mite i ca 2 år nu, men kan ikke rigtig se nogen forskel på før jeg begynde, og her 2 år efter.

 9. Det er et rigtig godt produkt der stopper fremkomsten af urenheder. Men man skal være opmærksom på at der ikke findes nogen piller der er godt for ens helbred. Derudover, vil urenheder vende tilbage lige så snart man stopper med at tage piller. De virker kun så længe man tager dem.

 10. Vidundermidlet for mig.. jeg var virkelig et bombekrater 🙁 stratede med jeg fik 6 mdr. tetracyklin behandling som slet ikke hjalp.. nej jeg fik desværre en svamp i huden .. blev simpelthen SÅ depri.

  Nu efter 9 mdr. med p pillerne, så er jeg stortset bumsefri, jeg får lov at suppelere med EPIDOU, som jeg bruger en 2-4 gange om ugen om aftenen.

  Endelig fik jeg min selvtillid igen og kan gå uden makeup, uden af folk vender sig på gaden efter en ;o)

  Hilsener fra mor til 2 på 29 år

 11. Jeg har lidt af mild acne i 2 år nu, men på trods af at den har været mild, har den været hård mod min selvtillid. Jeg havde acne og bumser på kinderne, i smileranderne, panden, overlæben men primært på hagen og kæbeområdet. Jeg har nu tager Diane Mite i 3 mdr., og de første synlige resultater viste sig allerede efter en pakke (21 dage), hvor udbrudende på kinderne og i smileranderne var stærkt reduceret. Efter to pakker kunne jeg tydeligt mærke, hvordan min hud ikke var betændt og usund helt ned i dybden, og de store betændte “knyste-lignende” urenheder jeg tidligere har haft forsvandt stort set.
  Jeg er nu igennem 3. pakke, og min hud er næsten helt fri for urenheder. Jeg døjer stadigvæk med hudorme, men de er ingenting ift. hvad jeg tidligere har været udsat for. Jeg får stadigvæk urenheder på hagen en gang i mellem, men det hænger oftest sammen med min menstruation eller kost. Jeg vil helt sikkert anbefale Diane Mite til folk der lider af samme problem som jeg. Jeg har ikke mærket nogle som helst bivirkninger – hverken vægtøgning, migrene eller andet!

 12. Jeg er 41 år og har taget Diane Mite fra jeg var 16 (da pillerne kom frem) til jeg var 40 – kun afbrudt af to graviditeter og et par forgæves tjek om min hud nu var holdt op med at opføre sig som en teenagers.

  Jeg har været meget glad for pillerne, som hjalp på acne og fedtet hud på bryst, ryg og i ansigtet. Jeg har aldrig haft problemer med dem, men at tage dem i over 20 år er nok lige i overkanten.

  Jeg stoppede pga. min alder, og da problemerne vendte retur, begyndte jeg på en kur med lav-dosis isotretinoin. Og resultatet er bare endnu bedre end med Diane Mite.

  Set i bakspejlet burde jeg nok have taget springet til isotretinoin noget tidligere, for bivirknngerne er slet ikke så slemme, som rygterne siger, når bare man får en lav dosis.

 13. Jeg vil klart OGSÅ anbefale Diane Mite hvis man lider af uren hud. Jeg har selv taget dem som 14 årig i 4 år – og jeg havde i denne periode intet mindre en perfekt hud. Beklageligvis fik jeg meget uren hud så snart jeg stoppede med at tage dem som 18 årig, og jeg begyndte så at tage dem igen fra jeg var 19 til 23.

  Den super flotte hud holdte i 2 år efter jeg stoppede med at tage dem igen, og den dag i dag (4 år siden jeg stoppede med at tage pillerne) har jeg ATTER problemer med min hud:( Det er en anelse deprimerende at have uren hud som snart 28 årig!!! – Men efter at have taget Diane Mite i 8 år, føler jeg lidt at jeg har opbrugt min kvote for at indtaget kunstige hormoner.

  Men til de af jer som aldrig har taget dem, PRØV DEM ENDELIGT!! DE VIRKER!! vær dog opmærksom på at de er så propfyldt med østrogen, at de muligvis påvirker ens humør MEGET! – Jeg var ualmindelig sensitiv i den tid jeg tog dem – der skulle ingenting til før jeg fældede en tåre eller to.

 14. Diane Mite er et kanon godt produkt mod urenhud. I mine teenageår prøvede jeg alt mellem himmel og jord, og var næsten ved at give op.

  Heldigvis fik jeg gennem min hudlægen Diane Mite p-piller,og i løbet af ca. 3 uger, var min hud ren og pæn – en helt vild oplevelse efter i 7 år have kæmpet med bumser.

  Man skal dog være opmærksom på, at pillerne indeholder mere østrogen end almindelige p-piller, så man ikke tager dem længere tid end højest nødvendig. Jeg tog dem i 3 år, og var så heldig at bumserne ikke kom tilbage.

 15. Oplevede præcis det samme. Har taget dem fra 17-års alderen og til jeg blev 25, hvor jeg stoppede pga. spontane blødninger. MEN de er virkelig effektive, så længe det varer. Jeg havde problemer med akne på ryg og bryst og det forsvandt fuldstændigt, da jeg fik diane mite og senere vreya som er det lidt billigere alternativ til diane mite. Så tag dem et par år, hold pause på seks måneder og genoptag så brugen.

 16. Jeg har lidt af acne siden jeg var 11 år. Fra 11-års alderen til 20-års alderen prøvede jeg alle mulige cremer, sticks og piller men intet hjalp. Det eneste jeg fik ud af det, var en masse ubehag, afbleget tøj eller sengetøj og lign. Da jeg var 20 fik jeg p-pillerne Diane Mite og det hjalp fantastisk. Jeg brugte disse piller i 10 år, og havde stort set ingen problemer med uren hud. Desværre vidste jeg ikke man ikke måtte tage disse piller så mange år, og det resulterede i at jeg begyndte at bløde konstant. Dette har selvfølgelig resulteret i at jeg ikke kan bruge dem mere, og derfor er acnen vendt tilbage. Dette er jeg selvfølgelig rigtigt ked af, og har endnu ikke fundet et produkt der hjælper mig. MEN jeg vil helt klart anbefale pillerne, der skal dog tages pauser på længere tid, så man ikke risikere det samme som mig. Det havde været bedre for mig at tage pauser og dermed kunne bruge det længere end det er at ikke kunne bruge dem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here