4 KOMMENTARER

  1. Jeg har prøvet dette produkt i en måned, det virker overhovedet ikke. Kan ikke se nogle forbedringer af nogen art, har brugt det hver dag, morgen og aften. Det har ingen virkning på uren hud eller bumser, så køb ikke dette produkt hvis du har forventninger om resultater af den positive slags….

  2. Elizabeth Ardens Eight Hour Cream er super hvis din hud bliver irriteret.

    Jeg får selv en del småbumser som forsvinder ret hurtigt, men desværre forbliver min hud rød og hævet. Eight Hour Cream får det hele til at gå lift hurtigere, og så lindre det den irriterende fornemmelse.

    Eight Hour Cream er også fantastisk til tørre og sprukne læber, og skulle dun løbe ind i en hudafskrabning er det også rigtigt godt.

  3. Jeg er meget begejstret for denne “vidunder creme”. Jeg har ekstrem tør hud her om vinteren, og jeg har flere gange smurt den i hele ansigtet. Efter bare 2 timer kan jeg allerede se forbedringer og de bumser jeg havde er svundet ind. Så hvis man har akne og tør hud, vil jeg klart anbefale denne creme. Man kan godt nøjes med at bruge den 2-3 gange om ugen og så bruge en billigere de andre dage. Den er lidt dyr, men til gengæld drøj i brug og langt langt bedre end andre cremer til svimlende priser.

  4. Det lyder måske lidt underligt at komme eight hour cream på bumser, men der virker. Jeg får sjældent bumser, og når jeg bliver “ramt” forsvinder selve bumsen ret hurtigt. Mit problem har været at huden omkring bumsen bliver rødt, men et lille dub med eight hour cream udretter mirakler.

    Det gode ved at bruge eight hour cream mod bumser er, at mange allerede har en tube liggende, man behøver derfor ikke købe dyre special produkter. Eight hour cream er også super til tørre læber og flossede neglebånd.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here