Epiduo

Epiduo

5.5

Effektivitet

7.0/10

Tid før resultat

5.8/10

Vil anbafale til en ven

3.8/10

Fordele

 • Virker ofte på svær acne
 • Let at påføre

Ulemper

 • Udtører huden
 • Kan have kraftige bivirkninger
 • Kræver besøg ved læge + recept

Epiduo er et receptpligtigt lægemiddel mod bumser der virker ved dels at hæmme vævsreaktionen i huden og dannelsen af hudorme (adapalen), dels ved at hæmme bakteriernes vækst og ved at opløse hudorme (benzoylperoxid).

Epiduo er en gel der skal smøres på huden i et tyndt lag 1 gang i døgnet ved sengetid. Bemærk: Du må ikke bruge Epiduo hvis du er gravid , eller hvis du prøver at blive det. Der er tale om et meget kraftigt lægemiddel og det kan udelukkes, at midlet kan give alvorlige fosterskader.

Det kan ikke anbefales at behandle med Epiduo før du har prøvet andre produkter og er HELT sikker på de ikke er nok. Som minimum bør du have prøvet Basiron og Clindoxyl før du overvejer Epiduo

Epiduo er meget hård ved huden, og skal altid kombineres med en passende fugtighedscreme som fx Propolis Creme eller en anden ikke let og fugtende creme.

Epiduo er et receptpligtigt lægemiddel. Du skal altid læse indlægssedlen grundigt, og følge din læges råd og anvisning.

Læs mere om Epiduo her>>

55 KOMMENTARER

 1. Effektivitet

  10

  Tid før resultat

  10

  Vil anbafale til en ven

  8

  Hård kur, men effektiv.
  Jeg har brugt Epiduo i små 14 dage hver aften. Det svider mindre, jo flere dage der går. I løbet af dagen er jeg meget opmærksom på at tilføje fugt, da min hud ellers tørrer ud og kløer.
  Et enkelt sted ved hagen oplever jeg at udvikle eksem, men jeg undgår området, når jeg smører cremen på.
  Gelen er effektiv fra første dag for mit vedkommende! Jeg er 36 og har døjet med små-bumser siden teenagetiden. Ofte et par stykker i panden, konstant, men fra tid til anden flipper min hud ud, og så bliver hele panden fuld. For 6 år siden kom jeg på Isotretinoin, der var ekstremt effektiv, men som desværre udtørrede mig fuldstændig. Det tog 4 år for mine læber at genvinde deres normale fugtighed.
  Efter min anden graviditet kom bumserne desværre tilbage, og derfor er jeg nu på Epiduo. Heldigvis virker det, som allerede skrevet, meget effektivt!
  Jeg ser frem til, at rødmen forsvinder og huden genvinder sin fugtighed.

 2. Effektivitet

  9

  Tid før resultat

  5

  Vil anbafale til en ven

  10

  Jeg har brugt epiduo i maaange år og den er min redning, jeg får stadig bumser ind i mellem, men det kan jeg sagtens leve med.
  Den eneste bivirkning jeg har er tør hud, meen mit ansigt brændte lidt da jeg begyndte på den, men det var til at holde ud.

 3. Effektivitet

  8.5

  Tid før resultat

  2

  Vil anbafale til en ven

  9

  Jeg har nu brugt Epiduo (sammen med tetracyclin) i over en måned, og det har virkelig hjulpet. Den første uge brændte mit ansigt, når det kom på ugen og huden skallede meget. Jeg fik købt en creme på apoteket specielt til acnebehandlet hud, som hjalp meget og derefter begyndte den brændende fornemmelse også at forsvinde. Nu er det intet problem at tage epiduo på huden.

 4. Effektivitet

  10

  Tid før resultat

  4

  Vil anbafale til en ven

  7

  Da jeg startede med at anvende epiduo var det kun det jeg behandlede med – jeg kunne se resultater men var stadig plaget. Nu er jeg i behandling kombination behandling med epiduo og tabl. Behandling – hvilket har givet mig et rigtig godt resultat.
  I starten brændte det meget på huden og jeg blev meget tør, nærmest ulideligt tør – men god fugtighedscreme efterfulgt.
  Jeg renser mit ansigt i en mild rensemælk om aftenen – og om morgenen skyller jeg bare i vand og fugtbehandler selvfølgelig.
  Dette har fungeret rigtig godt for mig og jeg er bumsefri – bruger stadig epiduo forebyggende ☺️
  Det kræver tålmodighed, men for mig var det, det hele værd

 5. Jeg skriver denne kommentar, da jeg efter at have læst kommentarerne herinde blev en del skeptisk overfor cremen, men valgte alligevel at anvende den. Jeg synes det er dejligt når man kan læse andres kommentar, hvad angår produktet, hvilket er med til at give en vis form for formodning om produktet.
  Jeg har ikke haft svær akne, men har i godt et halv års lidt af konstant at have et par bumser i ansigtet ad gangen. Det gjorde mig irriteret, at jeg ikke bare kunne være ‘bumsefri’. Jeg har tidligere i mine teenager år anvendt clindoxyl, som jeg ikke syntes hjalp så meget på bumserne dengang.
  I et halv års tid gik jeg og ventede på at bumserne ville forsvinde af sig selv, hvilket de ikke gjorde og efterhånden efterladte de ar, som begyndte at genere mig. Jeg fik derfor taget mig sammen og tog til lægen, hvor jeg fik en recept på Epidio.
  Dette produkt kræver virkelig tålmodighed!! VIRKELIG! Den første uge var som et mareridt, det svæg, brændte og kløede i hele mit ansigt. Jeg havde en følelse af, at jeg fik syre hældt over ansigtet og smerterne gjorde, at jeg havde svært ved at falde i søvn, så slemt var det! Men jeg gav ikke op! Herefter begyndte min hud at afskalle af flere omgange og min hud blev så tør, hvorfor jeg var omhyggelig med at komme rigelige mængder af fugtighedscreme på. I den første uge gjorde det ondt selv at påføre fugtighedscreme på mit ansigt, men hvilket jeg alligevel gjorde af nødvendighed, da min hud var enorm tør og skallede af. Den første uge havde jeg et knald rødt ansigt.
  Jeg bemærkede at den brændende fornemmelse ved påførelse af cremen langsomt aftog efter den første uge. Min hud afskallede af flere omgange, men jeg fik så flot en hud. I mellemtiden fik jeg enkelte bumser, men det sker fordi at cremen renser bumserne helt fra roden af og frembringer disse for at modarbejde dem. For dem der er bekendt med bumser føles de frembrudte bumser efter anvendelse af cremen heller ikke så ‘aktive’, som de ellers kan være.
  Cremen hjælper ikke kun på de aktive bumser, men behandler også ar. Efter 4 måneds brug er jeg bumsefri og næsten helt fri af ar. Det har krævet virkelig meget tålmodighed men har været det værd!

 6. Effektivitet

  10

  Tid før resultat

  10

  Vil anbafale til en ven

  10

  Hvis man er gravid, eller planlægger at blive det, kan man i stedet prøve Clindoxyl.

 7. Det udtørrer min hud.. har oplevet den har flækket nogen gange… plus så har den ingen effekt på mine bumser, for der imod flere fordi min hud bliver irriteret

 8. Effektivitet

  3.2

  Tid før resultat

  4.4

  Vil anbafale til en ven

  0

  Jeg tog det på for største gang for fire dage siden. Min hud var ikke mega slem, men havde haft problemer med den i flere år. Dagen efter påføringsfasen brød helvede løs. Jeg var knald rød og i en ulidelig smerte. Jeg valgte ikke at påføre det igen, i håb om at det ville gå væk, men har stadig problemer med det nu. Igår begyndte min hud at skalle af og nu prøver jeg bare at give min hus så meget fugt som muligt, selvom det BRÆNDER!
  Hvis nogen ved hvor lang tid der går, før at det forsvinder, må i meget gerne sige til.
  – En desperat pige i nød

 9. Jeg har nu døjet med acne i ca 4 år. Jeg har prøvet forskellige behandlinger som acneserier fra apoteket til medicin fra lægerne. For mig har ikke noget af det hjulpet, hvilket har givet mig nedture, hvilket gør mig utålmodig(så ved ikke om jeg bare er utålmodig, eller om produkterne virkelig ikke virker)

  For ca. et halvt år siden begyndte jeg at bruge epiduo, og for mig er det det mest effektive produkt jeg har brugt endnu. Jeg har kun brugt epiduo on-off, fordi jeg igen bliver utålmodig(fordi jeg ikke føler der hjælper). Lægerne sagde at der gerne skulle gå 1 måned ca til bedring af huden, men det var dog ikke mit tilfælde, derfor tænkte jeg at jeg ligeså godt kunne stoppe. Siden da har jeg brugt det meget on-off og min hud skifter meget, så det er ret forvirrende.

  For ca. 2-3 uger siden tog jeg en smut til hudlæge, han sagde at der sagtens kunne gå lang tid før bedring, så jeg tænkte bare okay nu skal jeg bruge der hver dag HELT INDTIL jeg kan se en forskel. Når jeg bruger epiduo så bliver min hud virkelig tør(eller olieret, det er forskelligt), og den skaller helt vildt, men det er jeg begyndt at se som en god ting, min døde acne hud skal bare skralles af.. meeen jeg synes dog stadig at det tager lang tid.

 10. Jeg har nu brugt epiduo i nogle dage, og jeg har også haft de samme problemer, som jeg kan se andre i kommentarfeltet har. Jeg har haft den samme irritation og brændende fornemmelse i min hud, når jeg har brugt det.

  Efter at have læst lidt nærmere tænkte jeg, at der ikke ville kunne blive gjort så meget ved det, og jeg sådan set bare skulle bide smerten i mig. Jeg endte så med at søge på youtube for at se om, der var nogen, der havde samme oplevelse som mig, og om de havde fundet en løsning. Jeg så så en video med en pige, som sagde at hun tog sin fugtighedscreme på før hun tog epiduo på istedet for efter, og at da hun en dag glemte det, havde den samme brændende fornemmelse. Jeg prøvede det og fandt ud af at, det virkede så godt at tage fugtighedscreme på FØR og IKKE EFTER!!! Det gjorde en kæmpe forskel for mig. I videoen fortæller hun også om vaskning af ansigt, makeup og andre brugbare ting mht. Epiduo. Linket til videoen er her (Videoen er på engelsk): https://m.youtube.com/watch?v=HBxtfcKVOU4

 11. Effektivitet

  9

  Tid før resultat

  2.9

  Vil anbafale til en ven

  6.4

  Jeg har brugt epiduo on-OFF i flere år efterhånden.. vi taler om 6 år eller sådan. Da jeg startede have jeg svær acne, og cremen hjalp og får stadig udbrud med acne, så derfor er det lidt on-off… mine symptomer er. Brændende fornemmelse, skaller, kan “kradse” det gamle hud af når jeg er i bad, bliver rød og det klør Ausindigt meget! Jeg tvivler på om jeg skal begynde på noget “mildere” da jeg hurtigt bliver træt af at skulle igennem det hele tiden, og se forfærdelig ud.. til jer med svær acne, kan det være et helvede at gå i gennem, men du har det fantastisk når dine bumser er væk!

 12. Jeg har brugt Epiduo i 5 dage nu, jeg har taget den på om aftnen inden jeg gik i seng.
  Hver gang sveg det helt vildt, som om min hud brændte. Den brændende fornemmelse fortsatte og det var rigtig svært at falde i søvn.
  På 2. dagen vågnede jeg med helt ekstrem tør hud, som skaldede og da jeg ville smøre noget af min fugtgivende creme på sveg det også helt vildt.
  på 5. dagen vågnede jeg og mit ansigt var hævet, rødt, kløede og det gjorde ondt bare at smile.
  Jeg vil kun anbefale Epiduo til folk med rigtig svær acne, ellers synes jeg absolut ikke det er det værd.

 13. Har brugt Epiduo i en uge og jeg ser stor forskel! Jeg havde ikke serlig mange bumse før jeg prøvede geleen men jeg kan se at min pande er blevet mindre bulet og jeg ser frem til at det bare kan blive bedre med tiden. Er på p-piller også, så jeg tror det er en god kombination. Har prøvet Basiron men følte ikke det ændrede min hud. Hudene brænder når jeg påfører geleen og den klør også, men det er det værd!

 14. Jeg har brugt cremen nu i lidt over en uge. Jeg kan allerede se forskel, men dog svier det og brænder ekstremt meget i huden. Normalt har jeg meget olieret hud, men efter brug af epiduo, har jeg nu fået ekstremt tør hud. HUSK FUGTIGHEDSCREME!!! Ellers er produktet alt i alt super godt indtil videre, og jeg kan ikke vente med at se resultatet til sidst.

 15. Jeg begyndte på Epiduo her for omkring 1 uge siden, sammen med Tetracyclin acatavis som behandling mod mine bumser i hovedet og på kroppen.

  Første aften med Epiduo var super, jeg tog det på kroppen og gik i seng.
  Dagen efter var alt også godt.

  Sådan fortsatte jeg så aftnen efter, men om morgnen da jeg ville tage min fugtighedscreme på sveg det helt ekstremt. Sådan er det fortsat, når jeg tager fugtighedscreme på, men jeg synes det er en god smerte (uden at lyde som en psykopat eller noget) fordi det ligesom føles som om det “brænder” mine urenheder væk.

  Jeg kan se klare resultater i mit ansigt allerede nu, dog får jeg lidt røde pletter og sådan på kinderne. Det tager lidt længere tid med at se resultater på mit bryst, ryg og skuldre, men jeg er ikke i tvivl om at det snart vil ske.

  Alt i alt synes jeg det er det værd :))

 16. har brugt cremen i snart 1 måned, og den fungerer rigtig godt, den er lækker og nem at påføre. Det svier dog rigtig meget når jeg påfører min dagscreme morgenen efter brug, og den udtørrer min hud, så jeg ikke kan gå med makeup fordi den kommer til at ligge grimt desværre. jeg bliver også ligeså rød i hovedet som en tomat, men håber det bliver bedre!!

 17. Jeg har kun brugt cremen i 2 uger, men jeg er stor fan! Mine bumser forsvinder.
  Min hud bliver dog rød, og svier så sindssygt meget. Morgen efter, er min hud utrolig tør, og skaller. hvis man putter fugtigheds creme på en time efter epiduo, hjælper det på den tørre hud, men det svier dog stadig en smule.

  Jeg synes det gør ondt, men resultatet af ren hud – er smerten værd 🙂

 18. Jeg har brugt denne creme i noget tid og den virker super godt.

  Men jeg har ingen kløen, ingen rødme,ingen irritation i huden. Så gætter vel på det ikke er alle der får bivirkningerne. men anbefaler det 100%

 19. Jeg prøvede denne creme i sammenhæng med afslutningen af hexabotin. Første påføring var fantastisk, cremen var dejlig nem at påføre. Morgenen efter vågnede jeg og syntes selv at jeg kunne se at mine urenheder begyndte at være mindre, problemet kom om aftnen, da jeg igen skulle påføre cremen. Jeg påførte cremen som aftnen før, men allerede efter påføringen kunne jeg mærke en svag branden i huden. Vågnede morgenen efter med de vildeste rød plamager på kinderne, og min ellers altid olieret hud var ekstremt tør! Jeg tog det i mig og tænkte at det måske nok bare var mig der var pibet. Jeg forsatte derfor samme routine som de forrige aftner og oplevede nøjagtigt den samme branden. Alt dette bringer mig til min nuværende position, hvilket indholder mig med en klud med kolde ærter på ansigtet. Jeg valgte igen at påføre cremen i håbet om at det måske, bare måske ville være bedere. Jeg påførte cremen og i starten mærkede jeg intet, indtil smerten ramte mig, smerten er ulidelig, det føltes som en meget slem solskoldning der er nogen der prikker til og det røde på kinderne har også rykket sig til panden. Til alle der gir sig i agt med denne creme, knæk og bræk.

 20. Brugte i starten epiduo før sengetid, og synes ikke der skete meget. Men prøvede så at tage cremen på ca. 2 timer før sengetid, og allerede dagen efter var der sket en forandring! Jeg har gjort det lige siden med at tage det på 2 timer før, og det at cremen er trængt ind i huden, og ikke bliver tvært af i puden, har virket for mig. Har brugt det i en måned nu, og er meget tilfreds med hvor hurtigt det er gået, især når jeg havde en virkelig uren hud før.

 21. Jeg har forsøgt mig med gelen en enkelt gang, hvilket ikke endte godt. Jeg kunne ikke se et lignende tilfælde blandt kommentarerne. Så jeg vil lige dele min uheldige erfaing.

  Da jeg smurte gelen på, var der intet at mærke. Heller ikke dagen efter, da jeg vaskede den væk. På anden dagen fik jeg lidt en lettere ujævn hud. På tredje dagen vågner jeg op og er rød/varm i hele hovedet med bittesmå knopper overalt. Det tiltager i løbet af dagen, og næste dag (idag) er det endnu værre.(!!!) Så lidt stof til eftertanke, test gelen på et lille stykke hud forinden du smører det i hele fjæset. Det er meget varmt, meget kløende, meget rødt og fyldt med tiny knopper (vabler??)

  Held og lykke.

 22. Jeg har problemer med bumser i et stykket tid, men denne creme hjalp mig fremragende !

  Det tog lidt over 2 uger, før effekten viser. Men husk at bruge en masse af fugtigcrem, da epiduo kan udtørre huden.

  Selvom jeg har gode erfaringer med denne creme, så det er lige op til den enkelts hud, om den kan tåles. Vores hud er meget forskellige, og ingen af dem er ens. Epiduo virker godt for nogle, mens de ikke kan tåle dem. .

 23. Jeg fik for 4 dage siden konstateret akne og er nu på piller, og bruger epiduo. Har brugt cremen 4 aftener og ser tydelige forbedringer især i min pande (har bumser på kinder, hvor de er størst, og små røde over hele panden). Min pande er blevet meget mere flad, hvis man mærker hen over den. de røde mærker fra bumserne er der stadig, men jeg har fået et godt indtryk af epiduo, siden den har hjulpet så hurtigt efter 4 afteners påsmøring. Kan anbefales mod hud med mange små bumser på en flade, men ikke for store.

 24. Brugt epiduo i 14 dage, lokalt og afgrænset på 3 begyndende bumser, uden effekt, hverken på udbrudet eller forløbet, istedet svingende og afskaldet hud, som ikke engang fugtighedscreme virker lindrende på.

  Har været på tetracyklin i 1/2 år, og hudspecialisten sagde at nu var jeg rask, men hvis der skulle opstå en lille bitte bums, kunne jeg bruge epiduo lokalt til den gik væk. Da der opstod ansatser til tre bumser perioralt, gik jeg fluks igang og smurte tyndt og lokalt på korrekt afrenset ansigt morgen og 1-2 timer før sengetid.

  Ingen problemer med affarvning af sengetøj.

  Ingen effekt af hverken bumser eller deres forløb.

  Stærk svie og afskaldning af de påførte hudområder som ikke engang fugtighedscreme har kunne dulme.
  Har været nød til nu at stoppe i et døgn, men det svie og afskaller fortsat..

  Bivirkninger -4/5 gavnlig effekt +1/5 sum -3/5.

  Hvis jeg leder efter positive effekter, kan det muligvis være at underhuden er en smugle mere jævn i de områder der før var lidt arede, men altså det var bumseudbrudet der skulle begrænses.

  Jeg tror jeg vil holde op med epiduo og starte på det der tidligere har været det mest effektive for mig nemlig: morgenfrue, marietidsel og silika.(det kan i hvert fald ikke skade som huslægen siger:).

 25. Jeg brugte Epiduo i en måned sidste sommer på ansigt, nakke og hals og fulgte alle anbefalinger udover det, såsom vaske ansigt to gange dagligt osv.. Jeg kunne godt se en forskel, men den var lille, og efter en måned var der ikke sket nok, så jeg gik til lægen igen og fik en anden medicin, jeg skulle bruge samtidig med Epiduo.

 26. Begyndte på Epiduo for 14 dage siden, fordi jeg døjede en del med bumser og fedtet hud. Efter 2 dage med Epiduo begyndte det at gøre ondt, jeg blev rød og fik utrolig tør hud. Jeg fulgte Rasmus (13 marts 2012)’s råd og købte Effaclear H. Det hjalp, så dagen efter var huden kun en smule øm og 2 dage senere helt perfekt. Jeg bruger fortsat Epiduo, kombineret med Effaclear H og er meget tilfreds 🙂

 27. Man skal huske på at Epiduo virker FORSKELLIGT fra person til person. Jeg har brugt cremen siden august og har personligt hverken haft problemer med afskalning eller rødme. Hvis man ikke synes Epiduo er effektiv nok, kunne det tænkes at man skulle prøve noget kraftigere?

 28. Jeg bruger epiduo, havde ikke særlig mange urenheder i forvejen.. Men altså alle mine er væk nu. Jeg bruger bare fugtighedscream inden under epiduoen. Så svir den ikke eller gør ens hud rød eller gør den tør eller noget.. Og har brugt den 3 måneder, og allerede efter en uge var de fleste af mine væk. Synes ikke man behøver at bruge den hver dag overhovedet, altså selvom der er gået tre og jeg ikke har brugt den.. kommer der ikke flere bumser eller noget. Jeg synes den er rigtig god, kan anbefales!! Så til jer, der synes den svir osv i huden, brug først fugtighedscream og så epiduoen, så virker den helt fantastisk! 🙂

 29. Har nu brugt cremen i en uge, og jeg kan klart se en forskel. Har ikke lige så mange bumser mere. Men min hud gør SÅ ondt! Jeg er helt rød i mit ansigt, og jeg skaller også. Jeg kan heller ikke lægge make-up uden at det svier rigtig meget. Så alt i alt ville jeg ikke anbefale den da jeg synes den gør alt for ondt at bruge

 30. Jeg er kun lige begyndt at bruge epiduo for ca. En uge siden og min hud på hagen og lige ved siden af øjnene ( mellem øje og øre) Svier og er helt tør. Når jeg bruger hudcrem svier det bare mere og bliver helt rødt 🙁 det eneste gode er at jeg ikke får så mange gule bumser mere….

 31. Jeg har – efter 12 år med akne – fået epiduo og brugt det nu i en 2 måneder. Kan ikke anbefale det overhovedet, da min hud ser endnu mere forfærdelig ud nu.

 32. Jeg fik afvide af lægen at den virker bedst hvis man også bruger piller mod bumser. Dertil brugte jeg p-piller mod uren hud og jeg var gaske tilfreds. Lignede IKKE en teeneger mere efter 7 dage. Men da jeg ville være gravid og måtte stoppe med p-pillerne virkede den ikke længere og måtte da også stoppe da den kan skade fosteret. Nu bruger jeg p-piller og skinoren, den er ok men ikke ligså god. 🙂

 33. Har brugt cremen een gang endnu, og kan allerede se forskel. den virker! Har fået akne på ryggen.. har cirka 10-12 bumser samlet set. kunne allerede her imorges se at cremen har virket da mange af bumserne er blevet mindre røde, og i det heltaget mindre i størrelsen. krydser fingre for at jeg ikke få flere bumser så den skide akne bliver lukket og slukket igen… 7-9-13…

  Den giver lidt stikkende fornemmelse men det kan jeg godt li’, for føler bare at den arbejder 😉
  – Undgå stress da min akne er brudt ud efter længere varende stress (er hypokondor) i form af sygdoms angst etc.. stress medfører at kroppen udskiller flere “stress hormoner” der blokerer de små huller i huden.

 34. Jeg har haft uren hud i mange år, og det har været et problem for mig. Jeg havde uren hud i hovedet og på ryggen. Epiduo hjalp ikke på ryggen, og heller ikke særlig meget i ansigtet, så jeg stoppede behandlingen. Kort tid efter startede jeg på p-piller. Den urene hud på ryggen forsvandt, og den i hovedet blev lidt bedre. Så begyndte jeg på Epiduo igen – samtidig med at jeg var på p-piller, og nu begyndte jeg at se virkning i ansigtet. Kombinationen af pillerne og cremen var god.

  Bivirkninger: Jeg har tidligere brugt Basiron, og det ødelagde min hud fuldstændig. Epiduo ødelægger ikke min hud, den er blot blevet lidt tør enkelte steder, men forsvinder med det samme, hvis jeg påfører fugtughedscreme. Blegning af sengetøj har jeg heller ikke stødt på.

  God creme 🙂

 35. Jeg synes det har virket virkelig godt og jeg har en helt anderledes hud nu end for 2 måneder siden hvor jeg ikke brugte epiduo. Jeg har ikke været ude for affavning af tekstiler, men passer også på og lægger mig først i seng når det er tøret ind.

 36. Av av av, da jeg begyndte på epiduo gjorde det dælme ondt, det kløede og kradsede og hvis man fortrød at have taget det på når nu reaktionen var så voldsom, kunne man ikke engang vaske den af ved at gå i bad, det brændte bare endnu mere så!(obs, lad det ikke liogge i børne højde, min stakkels søn på 3 år kravlede op og smurte sig ind i det, han skreg uden at jeg kunne gøre noget for at hjælpe ham!!!!) Kroppen vænnede sig til det efter 1 md i brændende smerter og jeg fik da også en lille smule ud af det, men jeg var ikke tilfreds. så jeg brugte både basiron og epiduo og synes det hjalp lidt ektra på den måde, men huden blev sart og tør af det. jeg prøvede så clindoxyl, basiron og epiduo og oplevede nældefeber over hele kroppen og måtte stoppe blandings behandlingen. i dag bruger jeg kun clindoxyl og sandpapir og det er det eneste som virker på mig!

 37. Hej folk. Jeg har brugt epiduo i 4 år. Det fungerer rigtig godt for mig. Et godt råd er at påsmøre en neutral ansigtscreme INDEN man påfører Epiduo. Jeg ville anbefale Effaclear H som kan købes på apoteket til en fin pris. Den tilstopper IKKE porrerne, optages hurtigt og er IKKE fed. Yderligere er det en god idé at rense sit ansigt inden du går i gang med ovenstående proces. Jeg bruger selv en neutral ansigtsvask fra Matas. Jeg har haft acne i mange år og det her har holdt det nede rigtig længe. Og det klassiske gode råd er selvfølgelig, at man ikke skal pille for meget 🙂

 38. Jeg har brugt epiduo i godt 3 uger nu, og jeg har alle de bivirkninger man kan få.. Men må sige at jeg er overrasket over, hvor godt den har virket på den tid.. Min hudlæge sagde at jeg nok skal bruge det i ca. ½ år, for der skal være fuld virkning af det 🙂

 39. Super creme. Har haft problemer med bumser i T-området i længere tid og har nu haft denne creme i bare 4 dage og har kun få bumser igen!!

 40. Jeg har brugt cremen i ca 1 1/2 uge og synes klart jeg kan se resultater – Men er der andre end mig der får røde plamager i ansigtet. Jeg ligner lidt en der har fået en let solskoldning på kinderne:-( Desuden svier det vildt meget når jeg om morgenen renser min hud med alm. ansigts rens, er der andre der har oplevet det??

 41. Jeg har brugt Epiduo i godt og vel et år nu og jeg kan relatere til alle bivirkningerne omkring rødme og tør hud. Dog vil jeg stadig andbefale det da det efter længere tids brug virkelig giver resultater. 🙂

 42. Har døjet med bundet i ca ti år. Dette er første produkt, som har haft en effekt. Jeg kan bestemt anbefale det!

 43. Kan hurtig se forskel, men har fået ekstrem meget tør hud, og under mine øjne røde mærker, og min hud den skaller rigtigt meget af, ellers har jeg næsten ingen bumser mere, men den sviger rigtigt meget, og dagen efter kan jeg ikke engang lægge makeup eller cream på mig selv uden min hud svier ekstrem meget 🙁 men den er rigigt effektiv mod bumserne

 44. Imorgen har jeg brugt Epiduo i en uge,og jeg har allerede set store fremskridt. Bla sy’s jeg at cremen er rigtig god til at mindske rødmen, men også til at tørre ud, uden at man kommer til at ligne at man har en masse sår i ansigtet!

  Jeg har dog fået nogle få, smås, steder hvor min hud er ret tør, men med en masse fugtigheds creme gik det hurtigt over:)

  Jeg sy’s desuden heler ikke at det svier eller brænder når man pårføre Epiduo:D

  Dejlig creme!:D

 45. Jeg har brugt epiduo i lidt over to måneder nu, og min erfaring med cremen er generelt god. Jeg har tidligere prøvet både basiron gel og creme og clindoxyl, og er mest begejstret for epiduo. Men husker man ikke og rense ansigtet og bruge cremen, HVER ENESTE DAG kan dette ses hurtigt. Så jeg sørger for at bruge cremen hver dag, og kun på steder med grove urenheder, da huden ellers tørre ud.
  Alt i alt en god creme.

 46. Man skal væbne sig med tålmodighed. Men så begynder man altså også virkelig at kunne se resultater.
  Cremen giver en tør hund, men ikke noget en fugtighedscreme ikke kan gøre noget ved.
  Problemer med at den bleger sengetøj, har jeg ikke oplevet.
  Vær dog lige lidt påpasselig når man er ude og nyde solen – cremen gør huden mere følsom overfor solen, så stik hovedet ind i skyggen med jævne mellemrum.
  Et produkts fulde effekt kan først ses efter 3 mdr. – så tålmodighed er en dyd. Og man bliver altså nødt til at have tålmodighed med Epiduo – men det er det hele værd

 47. Jeg har brugt Epiduo i lidt over en måned nu og den har overhovedet ikke hjulpet endnu. Min læge ser dog gerne, at jeg fortsætter en måned mere. Problemet er bare at cremen udtørrer min hud, og nogle steder er huden så tund og skallende, at det er på nippet til at blive hudafskabninger rundt omkring. Det stikker og svier i en halv time efter det er smurt på og har ikke hjulpet på min urenheder – blot gjort huden mere irriteret.

 48. Jeg har brugt epiduo i omkring 2½ måned. Den hjalp ret hurtigt på talgknopper omkring hagen og munden og opløste også en del hudorme, men får stadig lidt bumser og er begyndt at få hudorme igen. Jeg overvejer at stoppe med den da jeg ikke ser mere fremgang.
  Jeg har dog ikke været ude for den bleger sengetøj eller tøj da jeg smørrer det på en times tid inden jeg går i seng og har heller ikke skallet af fordi jeg smøger creme i ansigtet en halv time efter påførsel.

 49. Jeg er virkelig ikke begejstret for denne creme, syntes ikke at den gjorde nogen forskel efter 8 ugers brug morgen og aften. Også ødelagde den også mit tøj og sengetøj! fordi det afblejer 🙁 ikke den bedste creme i verden

 50. hmmm… jeg syntes ikke rigtigt at jeg kan se nogen forskel på min ryg efter 4 uger. I mit ansigt har den hjulpet meeeget lidt jeg får ikke store gule bumser mere.

 51. Nu har jeg snart brugt epiduo i 6 uger en gang om dagen på ryggen og jeg kan stadig ikke se en eneste forskel.

 52. Der er mange produkter mod bumser der er sundere at bruge end Epiduo. Før man prøver Epiduo syntes jeg som minimum man skal have forsøgt sig med både Basiron og Clindoxyl.

 53. Det tager lidt tid før Epiduo begynder at virke, men så er den også meget effektiv.

  Hvis man er gravid, eller planlægger at blive det, kan man i stedet prøve Clindoxyl.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here