Loreal Pure Zone Deep Control

Pure Zone Deep Control fugtighedscreme benyttes efter du har afrenset huden med et renceprodukt der passer til din hudtype. Pure Zone Deep Control mindsker porerne og gør huden mere glat og ensartet at se på. Produktet er meget velegnet til at bekæmpe uren hud og bumser.

Loreal Pure Zone virker astringerende og renser huden i dybden. Serien er velegnet til uren hud, bumser, hudorme og til at modvirke fedtet og skinnende hud i T-zonen.

Du kan købe Loreal Pure Zone Deep Control her>>

2 KOMMENTARER

  1. Jeg prøvede det i ca. 2 uger, men blev nød til at stoppe da det var alt for hårdt mod huden. Jeg begyndte at skalle omkring min næse og det fjernede næsten ingenting. Jeg har ikke sart eller tør hud normalt, så jeg synes ikke det virker som en særlig sund måde at behandle bumser på. Det er okay at bruge på brystet og ryggen, men det sarte ud i ansigtet kan ikke tåle det så godt.

  2. Hej. Jeg har efterhånden prøvet mange forskællige produkter til bumser/akne. Så jeg besluttede mig, at prøve Loreal Pure Zone. Efter ca. en måned hvor jeg har fulgt opskriften (rense – tonic – fugt hver morgen og aften)har jeg ikke set nogle forandringer på den ene eller anden måde. Jeg synes ikke det har gjort det bedre, men heldigvis eller ikke slemmere. Jeg synes rensecremen var lidt hård ved min hud, men jeg har også følsom hud. Tonic lidt det samme. Cremen var ok, det var let at smøre ud, og virkede til, at fugte ok. Men hjalp deværre ikke. Lige til noget andet, hvis du overvejer Clinque, Garnier, Neutrogina har jeg heller ikke haft held med dem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here