Mario Badescu Acne Repair Kit

Mario Badescu Acne Repair Kit er blandt de bedst sælgende produkter mod bumser i England. Sættet består at en Drying Lotion til spot behandling af bumser, en creme til behandling af mindre bumser under huden og en fugtighedscreme der forebygger hudproblemer før de opstår.

Produkterne i Mario Badescu Acne Repair Kit er gode til alle hudtyper, og velegnet til alle former for uren hud og akne.

Køb Mario Badescu Acne Repair Kit her>>

2 KOMMENTARER

  1. Jeg har ikke prøvet hele sættet, men Drying Lotionen kan jeg sige god for. Jeg tror ikke det er løsningen hvis man er meget plaget af akne, men har man få bumser er det rigtigt godt.

    Drying Lotionen er specielt godt hvis man skal til fest, og har fået en kæmpe bums. Bumsen forsvinder næsten på en nat, og man kan nemt dække den med makeup.

  2. Jeg har selv foreslået Mario Badescu pakken til listen, da jeg mener det er en af de bedste produktserier til behandling af bumser.

    Jeg er specielt glad for Drying Lotionen der næsten kan få en bums til at gå væk på en nat. man dupper lidt på om aftenen, og næste morgen er bumsen tørret ind, og kan næsten ikke ses.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here