Mellisa AHA-frugtkomplex Creme

Mellisa AHA-frugtkomplex Creme kan anvendes til alle hudtyper – lige fra pubertetshud med tendens til overproduktion af fedtstoffer til ekstremt tør hud og rynket, slap hud. Cremen er særligt velegnet hvis du har problemer med bumser og uren hud, men er også god som “almindelig” fugtighedscreme.

Mellisa AHA-Frugtkomplex-creme modvirker uren hud ved at:

  1. Opløse og fjerne døde hudceller
  2. Fylde fugtcellerne op, så disse bliver som ung hud
  3. Tilføre fugt og bibeholde fugt
  4. Påvirke hudens evne til cellevækst- og fornyelse

Ved at opløse “døde hudceller” bliver huden langt bedre til at ånde. Samtidig forbedres collagendannelsen væsentligt. (Collagen er det stof, der holder cellerne sammen). Huden genvinder sin naturlige glød og får et sundt og levende udtryk. Huden genopbygges på et dybere niveau og får derved den næring, den behøver for at hele op fra bunden.

Har du tendens til uren eller fedtet hud kan Mellisa AHA-frugtkomplex Creme med fordel anvendes som som kur 2 til 3 gange ugentligt.

Her kan du købe Mellisa AHA-frugtkomplex Creme>>

1 KOMMENTAR

  1. Jeg kæmper med bumser i vinterperioden fordi at min hud let udtørrer. Efter jeg har brugt i aha creme i snart 2 måd. er min hud blevet meget pænere og jeg får ikke så mange bumser længere.

    Cremen dufter rigtig godt og ens hud bliver virkelig blød og lækker. Jeg vil helt sikkert anbefale den til andre der har uren hud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here