Murad Blemish Control Startset

Murad Blemish Control startset indeholder alle de produkter du har behov for til bekæmpe og forebygge bumser og uren hud. Murad produkterne holder huden ren og mat, og virker samtidig beroligende og plejende på huden.

Murad Blemish Control startset indeholder:

 • Murad Blemish Control Clarifying Cleanser
 • Murad Blemish Control Exfoliating Blemish Gel
 • Murad Blemish Control Blemish Cover Gel

Du kan købe Murad Blemish Control startset her>>

12 KOMMENTARER

 1. En pakke til 199 kroner .. Det er super billigt, når man tænker på hvad tingene koster hver for sig ..
  Jeg var rigtig glad for Murad.
  – Spot stick’en er fantastisk ! når man kan mærke man er ved at få en bums og det spænder i hele kraniet, så dyp på inden senge tid, lad det tørre ind og sov. Om morgenen er hævelsen faldet og det gør ikke ondt ..
  – Gele/afspritning: efter du har renset ansigtet med den ansigt sæbe der hører med, er der en lille flaske med noget som skal lukke porene (ligeson scin tonic) .. Pas på med hvis du har små sår/rifter på hænderne .. der kan virkelig svide både i ansigt og på hænder de første 30 sekunder ..

  MEN ‘Alt der svider, virker.’ som min gamle kosmetolog sagde.

 2. Jeg har brugt produktet i et par uger nu. efter anden gang fik jeg en allergisk reaktion og mit ansigt var helt rødt og sviende. Men nu er der ingenting.
  Men synes jeg har en del bumser som jeg ikke kan komme af med :/

 3. Jeg brugte det én enkelt gang, fordi at jeg håbede at jeg kunne komme af med nogen af alle mine hudorme. Produkterne tørrede min hud fuldstændig ud, og min hud fik en voldsom allergisk reaktion! Jeg vil aldrig bruge Murad igen! Jeg har prøvet rigtig mange forskellige produkter, men murads produkter er godt nok de værste jeg nogensinde har prøvet!

 4. Jeg har i 5 år døjet med akne. Da det endnu ikke var forsvundet, tog jeg i år til kosmetolog for at få vejledning. Hun anbefalede dette produkt, og sagde at der ikke ville blive problemer. Men desværre efter kun 2 dage fik jeg en voldsom allergisk reaktion og gjorde min hud endnu værre end før brug. ALDRIG vil jeg bruge Murad mere. Jeg undersøgte produktet – både pakningen/vejledning og på internettet, men faldt INTET om bivirkninger.

 5. Jeg vil bare sige at alle har forskellige hudtyper. Gå til en kosmetolog og spørg ham/hende om råd hvilken en der bedst vil hjælpe mod jeres urene hud. Min kosmetolog sagde at Murad ville hjælpe bedst på min hudtype… og det gjorde den før i tiden havde jeg meget uren hud, nu har jeg kun én eller to bumser… ;D

 6. VIRKELIG DÅRLIGT PRODUKT! i hvertfald for mig. Det gjorde min hud værre. Var plaget af store hudorme på panden og mine kinder, men efter at jeg startede med at bruge Murad’s starter kit produkter begyndte jeg at få enorme bumser på både panden, kinderne og rundt omkring munden hvor jeg ellers aldrig plejer at få bumser.

 7. Har aktid haft en frygtelig uren hud og har brugt alt på markedet seriøst alt… Vil ikke til at skrive alt jeg har brugt for det vil fylde alt for meget..Har lige skiftet fra Proactive fordi det heller ikke virkede til Murad + Murad pure skin clarifying dietary supplement og det er simpelthen fantastisk på kun 2 dage er min hud næsten perfekt.. Det er slet ikke til at tro… Tusind tak Murad;-)
  Ville bare ønske jeg havde opdaget Murad for mange år siden!

 8. Er blevet afhængig af Murads serie, som har gjort min hud så fin og bumsefri. Det kan tage lidt tid, før man ser resultater og så er produkterne ret dyre, hvis man vil have hele serien (rens, tonic, creme, dækstift, masker, body wash og body spray). Men for mig er det absolut det hele værd, for har prøvet mange andre produkter uden held.

 9. Jeg elsker Murad !
  Især Blemish Control til kroppen, den er virkelig effektiv, og jeg anbefaler den til alle dem, som jeg kender.
  For at min hud ikke tørre total ud, bruger jeg Ole Henrikses Aloe vera maske 2 gange om ugen, det er virkelig pengene værd.

 10. Jeg købte et Murad blemish comlpex kit som holdte en måned, og jeg må sige at det intet gjorde for mig. Min hud var nøjagtig som da jeg startede og jeg blev nød til at suplere med en fed creme eller tørrede min hud fuldstændigt ud 🙁 jeg vil personligt ikke andbefale Murad hvis du har tør og sensitiv hud men hvis din hud er ”tyk” i det og fedtet så tror jeg at det er ok.

 11. Det tog min bumser men gav mig istedet en infektion i huden og ødelagde min fugtbalance.
  Jeg går nu til hudlæge og han siger cremer men frugtsyre gør dette på sigt og man skal holde sig langt væk fra det.

 12. Jeg blev anbefalet at prøve Blemish Control serien af en kosmetolog, og som alle andre Murad produkter er det en super lækker serie. Jeg er lige begyndt at bruge den, men det virker allerede som om min hud er blevet renere, og overproduktionen er fedt er også på retur.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here