Nova TTO olie 4,99%

Nova TTO olie 4,99%

7.5

Effektivitet

7.5/10

Tid før resultat

7.5/10

Vil anbafale til en ven

7.5/10

Fordele

 • Naturprodukt
 • God til spot behandling
 • Meget billigt

Ulemper

 • Dufter lidt af tea tree olie
 • Svært at bruge på store områder

Nova TTO olie 4,99%  indeholder 10% tea tree oil og er mere skånsom for huden end 100% Tea Tree Oil. I langt de fleste tilfælde er en 10% opløsning tilstrækkelig til at bekæmpe de bakterier som er skyld i bumser.

Nova TTO olie er bakteriedræbende og indeholder bl.a. aloe vera som virker helende og lindrende på huden. Produktet indeholder E- og C-vitamin og vindruekerneekstrakt, som er med til at sikre sund hud og bekæmpe bumser.

En flaske med olie rækker til behandling af rigtig mange bumser, og Nova TTO er et af de billigste produkter mod bumser du kan købe.

Nova TTO olie anvendes ufortyndet til spotbehandling af bumser, kan benyttes flere gange dagligt uden huden lider unødig overlast.

Ved længere tids brug kan huden i det behandlede område godt blive en smule tør. Det er derfor en god ide, at bruge en god fugtighedscreme som fx Danasans propolis creme.

Som de fleste andre produkter med tea tree olie har Nova TTO en meget karakteristisk duft, men den er ikke nær så kraftig som i den rene olie.

Du kan købe Nova TTO olie 10% her>>

3 KOMMENTARER

 1. Tea Tree Oil udtørrer bumserne, og dermed får det dem til at forsvinde… Og jeg kan af personlig erfaring sige at det virker…

  Spotter jeg en ny bums er TTO min bedste ven. Den lille falske jeg har, har holdt i snart et år.. Det er alligevel ikke så tit man bruger den hvis man bare lige skal duppe lidt på festbumsen.

 2. For mig virker Nova TTO præcist ligeså godt som tea tree olien, og så slipper man for den frygtelige lugt.

  Jeg dupper det på med en vatpind om aftenen, og jeg syntes bestemt det hjælper med til at bumsen forsvinder og huden heler hurtigere.

 3. Hejsa

  Jeg har prøvet nova oie og der virker ikke ret godt på mig. Jeg har tidligere prøvet alm. tea tree oil med godt resultat,men det her virker bare ikke godt nok.

  Hvis jeg skal sige noget positivt om Nova olien er det at den ikke lugter helt så slemt som den rene tea tree olie.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here