Om

Mange produkter lover at de kan hjælpe dig med bumser og uren hud, men det kan være så godt som umuligt af finde ud hvilke der faktisk virker. Siden ”Bedst mod Bumser” er skabt for at hjælpe dig med at finde frem til det produkt der bedst passer til dit aktuelle behov.

Vi præsenterer en række produkter, men lader vurderingen op til brugerne. Det går vi for at få den mest reelle vurdering, men også fordi vi ved at vores besøgende er klogere end os.

Vi hverken kan eller vil rette i en anmeldelse, men vi sletter med hård hånd hvis vi vurderer at sprogbrug eller lign. er over grænsen. Anmeldelser der indeholder ”skjult” reklame vil heller ikke blive godkendt, da uvildighed er af stor betydning for os.

Har du spørgsmål eller kommentarer til siden er du velkommen til at kontakte os på nedenstående adresse.

Vi svarer ikke på produkt relaterede spørgsmål, men henviser her til forhandleren!

Tredjepartsannoncer

Bedst-mod-bumser.dk bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her.