Om

Velkommen kære gæst!

En god hud dagMit navn er Kristinna og jeg valgte i sin tid at starte denne side fordi jeg syntes det var tæt på umuligt at finde ud af hvilke produkter der faktisk virker od bumser.

I starten var jeg min egne erfaringer med produkterne det eneste på siden, men ret hurtigt fik jeg lyst til også at have brugeranmeldelser med.

Da jeg startede siden var jeg lige fyldt 17 og bumser var en kæmpe stor del af min hverdag. Jeg kæmpede en daglig kamp mod uren hud, og i de perioder hvor jeg havde mange bumser påvirkede det mit humør ret meget.

Bedst-mod-bumser.dk (ja jeg ved godt det er en åndssvag adresse) blev mit laboratorie og på en måde gjorde det min dårlige hud til noget positivt.

Efterhånden som siden voksede fik jeg brug for hjælp til det tekniske og i dag er vi en lille gruppe af bumseplagede mennesker der sammen driver siden. Sammen har vi skabt et “manifest” som vi driver siden efter, det kan du læse her:

Sidens manifest

Mange produkter lover at de kan hjælpe dig med bumser og uren hud, men det kan være så godt som umuligt af finde ud hvilke der faktisk virker.

Siden ”Bedst mod Bumser” er skabt for at hjælpe dig med at finde frem til det produkt der bedst passer til dit aktuelle behov.

Vi præsenterer en række produkter, men lader vurderingen op til brugerne. Det går vi for at få den mest reelle vurdering, men også fordi vi ved at vores besøgende er klogere end os.

Vi hverken kan eller vil rette i en anmeldelse, men vi sletter med hård hånd hvis vi vurderer at sprogbrug eller lign. er over grænsen. Anmeldelser der indeholder ”skjult” reklame vil heller ikke blive godkendt, da uvildighed er af stor betydning for os.

Sådan kommer du i kontakt med os

Har du spørgsmål eller kommentarer til siden er du velkommen til at kontakte os på nedenstående adresse.

Vi svarer ikke på produkt relaterede spørgsmål, men henviser her til forhandleren!

Siden styres fra min sofa på adressen:

Kristinna Egekjær
Nørrebrogade
2200 København N

Tredjepartsannoncer

Bedst-mod-bumser.dk bruger en gang imellem tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her.