Proactiv Clear Skin

Har du tilbagevendende problemer med bumser og uren hud, kan Proactiv Solution Clear Skin være løsningen for dig. Proactiv Solution er verdens mest solgte middel mod bumser og uren hud, og ved regelmæssig anvendelse af Proactiv lover producenten dig problemfri hud.

Proactiv Solution er et effektivt hudplejesystem, som åbner porerne, fjerner eksisterende bumser og filipenser og forhindrer, at der dannes nye. Det kombinerer effektive bakteriebekæmpende stoffer med lindrende urteekstrakter.

Læs mere om Proactiv Clear Skin og køb her>>

21 KOMMENTARER

 1. Jeg startede med at bruge proactiv, for et par måneder siden. Jeg købte det fordi jeg så en tv-reklame i fjernsynet, hvor det så ud til at alle der brugte det, fik en næsten perfekt hud.

  Men min hud er slet ikke blevet bedre, siden jeg begyndte at bruge det (det skal lige siges at jeg brugte det om morgenen, når jeg kom hjem fra skole, og om aftenen inden jeg gik i seng).

  Men i min fødselsdagsgave fik jeg et produkt, der hed basiron, som helt klart kan anbefales, til alle med uren hud!
  Man kan se en forskel efter kun et par dage…

 2. Jeg startede for en måned siden med proactiv. Jeg har brugt de 3 trin hver morgen og aften.
  Før havde jeg uren hud og en gang imellem slemme bumser. Nu er det kun blevet endnu værre. Siden jeg startede har jeg konstant haft bumser, som gør ondt og røde mærker på huden.
  Proactiv virker bestemt ikke på mig. Min hud er kun blevet mere uren og mere tør!

 3. Siden start teenager har jeg lidt at svær akne, som gav bulder rundt omkring i ansigtet. Og har altid været flov over min hud, og haft selvtillidsproblmer af det. Og har været til læge/hudlæge, fået den ene creme efter den anden, været på forskellige piller og lige meget hjalp det.

  Som alle andre har jeg set Proactiv reklamer mange mange gange, og tænkte; ja, ja som om. Det er noget de prøver at bilde os ind.

  Men så for nogle måneder siden, som 22 årige, så jeg igen en reklame. Og jeg tænkte, hvorfor ikke prøve det og så få syn for sagen. Jeg bestilte og modtog mine produkter.
  OG hold da op, hvor er jeg glad. Efter få uger så jeg resultatet. Jeg er solgt!!! Og en super glad kvinde 🙂
  Brugt i nu ca. en måned. Og jeg har stadig nu om næ en bums, men slet ikke som før. Min hud er stort set helt glat nu. Det lyder utroligt i reklamerne, men det er det altså også. Kan ikke fatte det selv. Men jeg vil helt klart fortsætte med Proactiv.

 4. Jeg fik det her for 4 dage siden, og begyndte på det med det samme. Jeg synes allerede man kunne se en meget lille smule resultat efter 1 dag, hvis jeg brugte den der maske man får med. Min hud er overhovedet ikke ren nu, men den har ændret sig væsentligt på de her 4 dage. Den er meget klarere og knap så fedtet, så indtil videre synes jeg Proactiv er rigtig godt, og jeg håber på et pænt resultat om nogle uger 🙂

 5. Proactiv virkede indbydende på mig i min tidlige pubertet med de lovende reklamer og amerikanske kendisser, der anbefalede produktet dag ud og dag ind. Prisen afskræmte mig dog for at købe det, men lang tid efter at have beundret deres markedsføring, gav jeg det et skud, da jeg fik et tilbagefald efter at have haft flot hud i næsten et år (efter 6 års døj med akne).
  Dette er 2 år siden, og jeg forsøgte mig så med Proactiv – efter at have prøvet alt i håndkøb og næsten alt receptpligtigt.
  Resultatet var FORFÆRDELIGT. Min hud blev skiftevis fedtet og tør i løbet af dagen, og jeg slog ud i løbet af få dages behandling som aldrig nogensinde før. Mit ansigt var fyldt med både små pestilenser og enorme betændte kratere, der var ømme som bare fanden.
  Rutinen tog desuden uacceptabelt lang tid både morgen og aften.
  Jeg var på festival efter ca. 2 måneders kamp med Proactiv, og efter 5 dage i mudder uden Proactiv var huden allerede meget pænere, end den havde været i flere uger. Det var første og højst sandsynligt sidste gang, jeg vendte hjem fra festival med bedre hud, end da jeg tog afsted.
  Jeg stoppede straks med Proactiv, og kan SLET ikke anbefale produktet.

 6. Proactiv gjorde kun alt værre på mig. Jeg brugte det i 4 måneder og bestemt uden hæld, min situation dengang var dog også for slem, så det er bestemt ikke vejen frem at bruge det med den skrub der var med. Jeg blev helt komplet rød i ansigtet af acne ar, og ikke mindst acne.

  Det skal så også siges jeg tror den måske ville fungere meget fint til helt almindeligt teenager uren hud eller lignende, men acne i grad 3-4 er hvor jeg lagde, og tror det var derfor.

  Jeg har prøvet alt, lige fra læge, hudlæge, kosmetolog, diverse pillekure, taget uddannelsen hos Matas, prøvet cremer, salver, geléer, kostændringer, homøopati, ALT. Det absolut ENESTE der fungere på mig en stærke frugtsyre produkter og det funker bare. AHA længe leve.. Det er også produkter man skal være omhyggelig med, men lortet virker.
  En balance med at sove med frugtsyre serumer om natten (jeg bruger pt IS clinical super advanced serum) når jeg har råd(!!).. 710 kr for små 15 ml, hos kosmetologen. Da jeg dog er ved at starte en webshop op med skønhedspleje prøver jeg at få disse produkter ind, og sælge dem meget billigere.

  Den er mit absolut eneste mirakelmiddel og efter en uges tid fjerner den både stærk acne, acne ar, ujævnheder, linier og meget andet, fik en fuldkommen smidig og lækker hud. Og ved siden af makeup der ikke poretilstopper (rene mineraler, ingen talkum, kaolin eller mineralske olier!!) og en masse motion osv, så har jeg fundet vejen frem :).

  Alle med samme problem der har spørgsmål er velkommende til at sende mig en mail, jeg ved hvor svært det er! Gabriellenickelsen@gmail.com

 7. Jeg brugte Proaciv sidste sommer, det virkede fint til at starte med. Der gik en uge før man kunne se forskel. Men efter der er gået en mdr. havde det ikke nogen virkning for mig! Og vil slet ikke anbefale det!!! Det er alt for skarpt for ens hud. Og det indholder alle mulig skarppe ingredienser. Fx. som alkohold som ikke er godt for huden! Brug kun milde produkter til jeres hud! Det er det der er bedst. Jeg er på Accutane/Isotretinoin. Det er den sidste løsning for at komme væk med det! Så det vil jeg klart anbefale hvis intet andet har hjulpet/virket.

 8. Jeg har nu brugt proactive siden d. 11 januar og kunne allerede få dage efter se resultat.. Ikke nogle mirakler, men min hud var ikke længere fedtet og glinsende… Nu efter snart en måned – er min hud meget pænere og har ikke siden jeg startede haft et eneste nyt udbrud.. Det er helt klart det bedste produkt jeg har prøvet og har for mig været pengene værd….

 9. Super produkt, det hjælper virkelig meget.

  Der gik ca. 1 uge og resultaterne var forbløffende gode, kan varmt anbefales til andre der lider af uren hud, plejer rigtig fint og blidt, gode ingredienser!

 10. Jeg har brugt det i 5 dage nu, og mærkede ikke den store forskel først, men så (idag) fem dage efter har jeg fået udslæt, min hud er rød, rigtig tør, knuppet og skaller af. Har været til læge nu og fået både piller og behandlingscreme. Det er meget skrapt mod huden og man skal holde sig fra sol(larium) også (står som advarsels på flaskerne) Så vær opmærksom på om der er bare én ting du iforvejen ved du ikke kan tåle, så hold dig fra det. Ellers er det bare at finde ud af om du slår totalt ud eller om dit ansigt tager imod det. Skuffelse herfra!

 11. Det virker ikke! Det er noget opreklameret lort… Har brugt det i 4 måneder nu og min hud er langt fra perfekt… Men må sige at jrg har prøvet alt på markedet og det er virkelig alt og proactive er det der har hjulpet best… Men nu har jeg skiftet til Murad + deres pure skin clarifying dietary supplement og det er simpelthen fantastisk på kun 2 dage er min hud næsten perfekt.. Det er slet ikke til at tro… Tusind tak Murad;-)

 12. Før jeg prøvede proactiv solution var havde jeg både bumser og fedtet skinnende hud. Jeg har nu brugt proactiv produkterne i snart et år, og min hud er næsten perfekt 🙂

  Hvis der er nogen der sidder og tænker virker proactiv solution kan jeg bare sige JA. For mig har det været det helt rigtige, og min hud er blevet virkelig pæn.

 13. Jeg begyndte at bruge Proactiv Solution da min hud var slemmest! I starten var den rigtig god, min hud blev blød og begyndte at “klare op” 🙂 men efter 5 mdr. stoppede virkningen..
  Derefter besluttede jeg mig så for at stoppe med det. Så det var ikke et vidunder produkt for mig, men en af mine veninder brugtedet også, og hendes hud klarede fortsat op.. Men hun har heller aldrig haft lige så slem hud som mig! ;^/

 14. Jeg har lidt af meget svær acne i mine teenage-år, og fik alle mulige medicinske medikamenter mod det, såsom tetracyckling og hormon-cremer, uden at det hjalp! Først da jeg begyndte på p-pille mærket Diane-Mite og fik blå-laserlysbehandling hos en hudlæge forsvandt det!

  Men nu som 30-årig besluttede jeg mig for at droppe p-pillerne, og problemet genopstod! ;-(

  Jeg led af denne ustyrlige acne i 3 mdr, og prøvede alt muligt alternativt, indtil jeg kastede mig over Proactive fra tvshoppen. Den er dog meget skrap mod min hud, som blev både rød og tør og skallede af, og de første par uger gav den forøget acne-udslæt! Men… mirakuløst så er det nu alt sammen forsvundet efter 1 måneds brug! Og jeg er nu den lykkelige ejer af en fejlfri hud og kan endelig ånde lettet op og føle mig som mig selv igen! ;-D

 15. var alt for kraftigt til mig – især vaskeprod med scrub i:O(men sikkert godt hvis man kun har lidt bumser og ikke rigtig akne.

 16. – Købte det, og det virkede desværre ikke på mig – overhovedet. Brugte det morgen og aften, men det hjalp ikke 🙁
  Har dog hørt fra andre at det virker, så det er forskelligt fra person til person .

 17. Jeg har snart brugt proaktiv solution i 8 måneder, og er utrolig glad for for det. Min hud er blevet ren og pæn, havde før mange bumser og hudorme.

  Proaktiv er mild og drøj i brug, og også god til meget sart hud.

  Jeg kan varmt anbefale det til alle. 🙂

 18. Det virker.. Men der går et par uger før resultatet ses.. og min hud er blevet hlet tør efter jeg har brugt det.

 19. Det virker sgu… Jeg fik et start sæt i gave, og gav det chanchen.

  At proactiv reklamerne så er über-dumme er den eneste fejl ved et godt og billigt middel mod uren hud.

  Go Go

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here