Purederm Deep Cleansing Nose Strips

Purederm dybde rensende næse-strips der øjeblikkeligt renser tilstoppede porer og fjerner urenheder på næsen på blot 10 minutter. Purederm er udviklet til at åbne porerne og fjerne urenheder, som eks. hudorme på næsen, på en hurtig og effektiv måde.

Purederm Deep Cleansing Nose Strips virke ved at ”absorbere” fedt og fjerne de urenheder der tilstopper porerne. Blot en behandling vil efterlader huden ren og blød, og ved fortsat brug af Purederm dybderensende næsestrips, formindsker porerne og din hud vil blive renere og føles mere frisk.

De effektive næsestrips kan anvendes af såvel mænd som kvinder og er velegnet til alle hudtyper.

Køb Purederm næsestrips her>>

4 KOMMENTARER

  1. De virker ikke! De gjorde bare min hud mere tør. Da jeg har rigtig mange hudorme er jeg lidt skuffet over den ikke engang har fjernet halvdelen. Black Head fra Blackmask.dk er meget bedre til at fjerne bumser og hudorme og andre urenheder.

  2. Det er helt vildt hor mange hudorme Purederm næsestrip trækker ud. Selv om det ikke ser ud til at man har mange urenheder er stripsen helt fyldt med ulækre hudorme når man trækker den af.

    Jeg bruger dem ca. en gang i ugen og jeg har ikke længere hudorme på næsen, purederm stripsene har helt tryllet dem væk 😉

  3. Jeg har tidligere brugt næsestripsene fra både Nivea og Purederm. IMO er dem fra Purederm de bedste, og så er de også en smule større.

  4. Jeg har prøvet Purederm Strips i dag – som i at jeg hev en af næsen for 2 sekunder siden, og jeg synes de virker rigtig godt. Jeg har eksperimenteret med at klippe i en næsestrip, for evt. at bruge den et andet sted i ansigtet, og så længe strippen stadig har bagklæben på og man bruger en ren og skarp saks, så går det fint.

    Så jeg kan anbefale næsestrips’ene fra Purederm.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here