Redap

Redap er et receptpligtigt lægemiddel mod bumser der findes i både en creme og en gel version. Det aktive stof i Redap er Adapalen, som virker ved at bekæmpe og forebygge hudorme, og derved også bumserne.

Redap skal smøres på huden hver aften inden man går i seng.  Redap skal anvendes hver dag i 2-3 måneder før der kan se en tydelig forskel. Redap må ikke anvendes ved graviditet.

Redap er et receptpligtigt lægemiddel. Du skal altid læse indlægssedlen grundigt, og følge din læges råd og anvisning.

Se priser på Redap her>>

14 KOMMENTARER

 1. Jeg har brugt Redap i 4 mdr. nu.
  Først og fremmest blev og er min hud helt tør. Men det er bare en bivirkning.
  Jeg vil sige at det har hjulpet mig ok. Mine bumser i panden er helt væk nu, men jeg slår stadig rigtig meget ud på kinderne som Redap åbenbart ikke er i stand til at forhindre, så nu vil jeg prøve med p-pilerne Diane mite siden jeg er SÅ træt af at have røde bumser overalt i ansigtet. Men hvis du kun har problemer med bumser i panden vil Redap måske passe godt til dig.

 2. Jeg har brugt redap i en uge nu, og jeg er begyndt at få meget tør hud og
  Begyndt at skalle. Men min læge sagde at det er normalt og at
  Man skal blive ved, for det går over efter en uges tid. Jeg bruger bare en god cream
  Om morgnen og håber det snart går i sig selv.
  Kan allerede se min hud er blevet bedre, så indtil
  Videre vil jeg anbefale dette produkt.

 3. Jeg fik ordineret Redap creme for en del år siden af min hudlæge. Allerede efter tre dage kunne jeg se, at mine urenheder forsvandt. Problemet var bare, at jeg tydeligvis ikke kunne tåle det, jeg fik røde pandaøjne, som gjorde frygtelig ondt. Brugte Helosan i håbet om, at det kunne hjælpe, men det afhjalp ikke problemet så jeg stoppede med at bruge Redap. Forsøgte så igen et par år efter, at bruge det én eller to gange om ugen, men det gav samme resultat. Redap er utrolig hårdt mod huden, men det er effektivt mod acne. Desværre er der mange der ikke kan tåle det – inklusiv mig selv – men vil stadig anbefale folk med acne at prøve det. Hvis man kan tåle det er det guld værd og skulle man reagere negativt på det, stopper man bare igen. Jeg fik i hvert fald ingen permanente mén og ville virkelig ønske, at jeg kunne tåle det.

 4. Jeg har også haft en Redap tube, men jeg har så ikke brugt den hver aften, men kun når jeg har haft nogle udbrud. Jeg har ikke oplevet den tørre hud som i snakker om, men jeg ville bare spørge om i vasker jeres ansigt med den vask i nu bruger og så tager redap på uden fugtigheds creme? For det jeg gør er at jeg tag fugtigheds creme på og venter lidt og så først lige før jeg går i seng tag jeg redap på.
  Et tip også til folk med tør hud. Hvis du bruger mascara og coverbillede makeup, så fjern det og vask din hud med noget vand. Så tag du en lækker oliven olie og lægger på din fugtige hud og så venter du lidt og børster tænder eller hvad nu og så tag du en klud og gør enden af den våd og fjerner let olien og tørrer så ansigtet med tørre side af kluden. Hvis det er vinter eller min hud er ekstra tør tager jeg dr. Hauska lemongrass olie/lotion på og så senere redap. Det virker super godt med mig og resultatet kommer hurtigt:)

 5. Jeg bruger Redap cremen & har brugt det nu i 2 år hver aften.. Jeg syns at jeg ser stor forskel på hvordan min hud så ud før til nu, min hud er blevet meget pænere for mig syns jeg personlig selv den er fantastisk.. Jeg havde en overgang i starten hvor min hund var tør og skellet, men det forsvandt igen.. Jeg fik den af min hudlæge for at reducere min acne og for at reducere nogle røde ar fra en gammel ansigts behandling der ødelagde min hud.. Jeg vil i hvertfald ikke kunne leve uden den 🙂
  Men jeg tror at det har meget at sige hvilken slags hud man har… Ikke alt virker på alle 🙂

 6. Jeg har nu brugt Redap gel i 4 dage og jeg kan allerede se at det mindsker min acne, mange af de hudorme jeg havde er væk og der er kun enkelte nye bumser, MEN mine kinder er her på fjerde dagen begyndt at svie voldsomt og fugtighedscreme gør det kun værre.
  Mit største problem er på ryggen og jeg overveje at fortsætte med at bruge Redap på der, men skifte det ud med Basiron 5 % i ansigtet i stedet. Basiron har jeg før haft gode resultater med, men det afblegede mit tøj.

 7. Jeg bruger ikke Redap mere men brugte gelen i 4-5 år. Jeg var begyndt at få rigtig store og slemme bumser og havde prøvet en masse forskellige creme som ikke duede. Efter 1 dag med Redap havde jeg allerede et resultat.
  Ja, jeg havde også bivirkningen med tør hud, men det var ikke værre end at jeg kunne bruge en fugtighedscreme og så var det væk. En gang Redap inden senge tid, og så fugtighedscreme hhv om morgenen og efter bad. Jeg har haft en god oplevelse med dette produkt og er du ked af dine bumser, vil jeg klart anbefale det.

 8. Jeg er 14 år gammel og jeg begyndte at bruge Redap for en uge siden, og allerede nu er min hud blevet ekstremt tør. Men samtidig kan jeg allerede se en forandring i min hud. Jeg er slet ikke så rød i hovedet som jeg var før, og mange af mine hudorme er væk.

  Jeg havde ikke meget slem akne, men jeg havde de sædvanlige teenage bumser i T.zonen ( pande, næse og hage + lidt kinderne)Men jeg tog til lægen fordi jeg har haft det i ca 3 år.

  Om morgenen bruger jeg en rensemælk og fugtighedscreme, og om aftenen bruger jeg den samme rensemælk og så Redap. Rensemælken og fugtighedscremen er fra Avéne som min læge anbefalede ( der er sikkert mange andre der kan bruges! )

  Men jeg har fået meget tør hud og skaller også en lille smule. Men jeg bruger bare godt med fugtighedscreme om morgenen.
  ( Lægen og apoteket havde advaret mig om meget MEGET tør hud, så det kom ikke som en overraskelse. )

  Aftenen inden jeg skulle begynde på Redap, læste jeg alle jeres kommentarer, og blev meget skræmt. Men jer disse mega irriterende ting er sket for, kan jeg godt forstå at i er stoppet med at bruge Redap. Men jer der læser disse kommentarer, prøv Redap, for alle har forskellig hudtyper.

  Hilsen Sara.

 9. Jeg har anvendt Redap gel samtidig med en antibiotikakur. Jeg har tidligere anvendt Basiron 5%, som var virkelig godt i starten, men som jeg til sidst har udviklet voldsom allergi mod. Redap GEL (ikke creme) har i sidste ende givet et virkeligt godt resultat, men det tog 2-3 måneder før resultatet var tydeligt. Jeg havde svær akne, og nu har jeg måske en lille rød knop en enkelt gang om måneden.

 10. Jeg er en pige på 16 år, og er i gang med Redap cremen, og jeg har det på præcis samme måde. Min hud skaller og jeg får sår! Jeg må hellere få stoppet brugen af den creme

 11. Selvom Redap er et rimeligt effektive middel mod bumser vil jeg slet ikke anbefale det til andre. Det fik godt nok mange af mine bumser til at forsvinde, men det smadrede min hud totalt. I stedet for urenhud fik jeg rød og skallende hud, og så kan det jo være ligemeget.

  Jeg bruger nu Basiron 5% og det fungerer fint for mig. Der er perioder hvor jeg stadig får mange bumser, men for det meste er min hud fin.

 12. Jeg prøvede Redap for ca. 2 år siden i ansigtet og på ryggen. På ryggen synes jeg ikke rigtig den virkede og i ansigtet endte jeg med at få et voldsomt udslæt, kæmpe stor røde plamager, det ligne jeg var blevet brændt el.
  Så den stoppede jeg hurtigt med igen.

 13. Til dig ovenover. Avéne har udviklet en fugtighedscreme specielt til hud under receptpligtig behandling.Den fås både til virkelig alvorlige tilfælde og de lidt mere ‘dæmpede’. Jeg bruger den stadig, og den hjælper virkelig! Der er i øvrigt heller ingen fedt i.
  Den kan købes på apoteket, hvor der i øvrigt i samme serie findes en hel del andre gode produkter til ens ‘hudproblemer’.

 14. Jeg har prøvet Redap, og det fik min hud til at tørre helt og skalle. Redap fik godt nok mange af mine bumser til at forsvinde, men min hud blev “skællet” og det så faktisk endnu værre ud en bumserne.

  I dag bruger jeg Basiron 10 % og det kan holde min hud nogenlunde ren. Jeg er også begyndt at svømme og jeg tror motionen har hjulpet med til at min hud i dag er meget pænere.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here