15 KOMMENTARER

 1. Efter to måneder på de her piller synes jeg godt at jeg kan sige at det ikke virker. Ugen efter min menstruation plejer at få lidt flere bumser pga hormonerne, men jeg synes det har været langt værre efter min “pillekur”

 2. Jeg tager ren hud kapslerne -ved ikke om det er dem der virker eller det jeg smører i hovedet:-)
  Men med den slags invortes hjælpemidler gælder vel den samme regel som ved vitaminpiller? Det virker, hvis der er noget i pillerne du mangler – så som kombination med anden behandling spiser jeg dem -muligvis mangler min krop jo et eller andet, når den opfører sig så tåbeligt at lige pludselig synes den vil give mig bumser i ansigtet:-)

 3. Jeg vil give Bjarke ret. Pillerne har virket på mig efter kun 10 dage. Om det skyldes fake effekt eller andet ved jeg ikke, men det virker. Jeg vil så sige, at jeg ikke tror, at pillerne virker på en træls akne. Det havde jeg som ung og der skal andre hjælpemidler til. Jeg forstår, at ren hud er en hjælp mod en mild grad for bumser eller urenheder.

 4. Hej allesammen. Jeg har lavet noget research omkring Vita Nordica’s Ren Hud Kapsler – De indeholde bladene fra den helt normale plante Taraxacum som er (Mælkebøtte) på latin og Burdock som er (Tidsel) på latin. De reklamere med at det er højt kvalitets helse varer, men det der er i kapslerne er det samme som du kan gå ned på apoteket og købe uden recept under navnet (kosttilskuds piller) som koster 60-100 kroner for 200 kapsler. Vita Nordica lever af at snyde folk og opdigte falske personer inde på deres hjemmeside til positivt andmelde dem. Ja jeg følte også det virkede til at starte med men det er det der kaldes (Fake Effect) og det snyder hjernen til at tro at det hjælper – Eksempel “Du kan give en mand der ikke kan smage et glas vand og fortælle ham at det er alcohol (Vodka fx) hvis han selv er overbevist om det altså hvis det er til en helt almindelig fest og du hælder vand ud af en vodka flaske og giver ham det vil han selv føle at han bliver alcoholisk påvirket af det”

  Ps. Hvis det her alligevel ikke overbeviser jer vil jeg råde jer til at spise spinat istedet, det indeholder det samme som mælkebøtter som de bruger.

  -Bjarke

 5. Jeg har taget ‘Ren Hud’ i 3 måneder .. Og synes altså ikke min akne er blevet bedre, eller jo en lille smule men jeg tror kun det er fordi jeg renser min hud mere end normalt og pga. alt det vand du skal drikke til ‘Ren Hud’ kapslerne ..
  Jeg tror helt sikkert at det er sundt for dig at tage produktet !!! det hjælper dog bare ikke på MEGET træls akne ..
  89 kroner, for 100 kapsler – mon ikke man overlever ..

  Noget jeg er rimelig sikker på det har hjulpet mig af med, er min rødmen ! jeg har mange pigment pletter efter mange års akne, og presning deraf .. De røde/mørke pigment pletter de er formindsket !

 6. Jeg spiste pillerne i 3 måneder, og jeg mærkede desværre intet til virkningen – overhovedet.

 7. Jeg har døjet med acne siden puberteten og for 2 år siden prøvede jeg REN HUD-pillerne. Jeg brugte dem i ca 6 måneder og dengang fik jeg den reneste hud. Jeg ved ikke om det også skyldes p-piller, da jeg også var startet med feminel mite-piller, som skulle virke mod bumser efter 3-4 måneder. Men i starten af 2011 fik jeg igen kraftige udbrud og siden har jeg prøvet at tage REN HUD-pillerne igen, men de har ikke vist sig bedre resultater som dengang, så nu er jeg igen startet med p-piller, og der er nu gået en måned og jeg overvejer at stoppe med REN HUD. Jeg er nu startet med det receptpligtige middel Epidou, jeg håber det vil hjælpe.

 8. den virkede i begyndelsen, men det varede ikke særlig længe. den holdte bumserne en smule nede, men det var ikke rigtig pengene værd.

 9. Jeg spiste disse kaspler i 10 uger og der skete intet! virkelig spild af penge der var da sikkert en masse gode mineraler og vitaminer i men min hud var der ingen forandring sket ved

 10. Jeg synes ikke rigtigt at det hjalp på mig. Min hud slog kun mere ud, og der skete aldrig en forandring. Kan ikke anbefale det.

 11. Jeg har taget REN HUD pillerne i 3 dage – ved godt det ikke er længe, men jeg kan ALLEREDE se en forandring… min hud er blevet helt ren på kinderne og meget glat… Glæder mig til at se om 3-4 uger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here