Salcura Antiac – Acne Clearing Spray

Salcura Antiac - Acne Clearing Spray

8

Effektivitet

8.1/10

Tid for resultat

7.3/10

Brugervenlighed

8.5/10

Fordele

  • Let at påføre
  • Billigt
  • Fedter ikke huden

Ulemper

  • Kan kun købes online
  • Lugter lidt skarpt
  • Tilfører ikke fugt

Salcura Antiac Acne Clearing Spray er en speciel udviklet spray til behandling og forebyggelse af bumser og uren hud. Sprayen aktive ingredienser er naturlige og produktet indeholder ingen skadelig kemi.

Sprayen optages let af huden, og den enkle påføringen er lettere og mere økonomisk end en almindelig creme mod bumser. En flaske rækker til rigtig mange behandlinger og holdbarheden er også lang.

Produktet kan anvendes ved at spraye direkte på huden, hvilket er hurtigt og sikrer en jævn fordeling i hele ansigtet. Døjer du kun med bumser på mindre områder som fx hage eller pande kan du også sprøjte lidt af produktet på en vatrondel og på den måde behandle mere præcist og målrettet.

Sprayen har en lidt speciel duft, som for nogen kræver en smule tilvending. Fornemmelsen på huden er let og kølende, hvilket virker behageligt og dæmpende på betændt og hævet hud.

For at opnå den bedste effekt anvendes Salcura Antiac morgen og aften og meget gerne i kombination med en god fugtighedscreme der passer til din hudtype.

Salcura Antiac – Acne Clearing Spray blev for alvor kendt da produktet blev kåret til det bedste produkt mod bumser af det kendte Channel 4 program Embarrassing Bodies (på dansk Krop Umulig).

I programmet testede en række englændere med problem hud forskellige produkter, og efterfølgende blev Salcura Antiac valgt som det mest effektive.

2 KOMMENTARER

  1. Jeg har efterhånden prøvet alt, hvad der er at prøve af bumsemidler. Lige nu bruger jeg dette produkt og jeg må sige jeg var positivt overrasket de første uger. Dog gav det dog tilbageslag, og jeg sidder igen tilbage med de samme hudproblemer som jeg altid har haft.
    Det er et super billigt og godt produkt til dig der ikke har de store bumse problemer.

  2. Det virker bare helt fantastisk og min hud er nu næsten helt fri for bumser. Det er rigtig smart at man kan spraye det på, så slipper man for at irriterer huden unødigt. Jeg kan ikke rose Salcura Antiac nok, det har fjernet mine bumser og givet mig meget mere selvtillid.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here