Silicol Skin

Silicol Skin er en gel specielt udviklet til problem hud. Silicol Skin påføres som en ansigtsmaske, og absorberer derved de urenheder og bakterier i huden der er skyld i akne og uren hud. Resultatet er at bumser, hudorme og fedtet hud tørrer ud, og huden bliver pænere. For det bedste resultat anvendes Silicol Skin to gange dagligt.

Efter behandlingen med Silicol Skin anbefales det at anvende tilføre huden fugt med en vandbaseret creme.

En dobbeltblind undersøgelse med Silicol Skin på Helsinki Research Center i Finland viste, at 9 ud af 10 patienter med let til middelsvær akne blev helt symptomfri efter 6 ugers behandling.

Køb Silicol Skin her>>

4 KOMMENTARER

  1. Jeg har været igennem utallige produkter; Basiron, Clindoxyl, Epiduo, Tetracyclin, Manhatten CleanFace og senest Cliniques Anti-blemish serie, og intet har hjulpet i samme omfang som SilicolSkin har gjort!
    Her i vinters har jeg været modereret til svært ramt af acne, og lige meget hvad jeg har brugt, har virkningen forsvundet efter 1-2 måneder, men efter 2-3 ugers brug med SilicolSkin 2-3 gange dagligt, er min hud blevet pæn som den ikke har været i et par år. Der er reelt ingen nye bumser, og dem der er kan hurtigt klemmes ud, inden man bruger SilicolSkin, og så er det væk bagefter. Havde ikke det store tiltro til produktet, men det kan klart anbefales. Men husk at bruge en god ansigtscreme bagefter! Jeg bruger en Clinique dagcreme, og det er et must, for det tørre virkelig huden ud.

  2. Har nu brugt silicol skin i omkring 2 måneder og må sige den er effektiv! Det er helt klart den bedste rens jeg har brugt.
    Dog er den ret irriterende når den skal sidde i 10-15 min, da den tørrer huden fuldstændig ind. Også det at den kun holder omkring en måned.

  3. Jeg har brugt silicol skin siden september. Brugter det to gange dagligt de første to måneder, men bruger det nu hver aften, efter jeg har renset mit ansigt.
    Der står at virkningen først kan ses efter 6 uger, jeg oplevede dog en forbedring ret tidligt, men af og til forsvandt virkningen, og syntes at jeg fik nogle bumser. Men den har helt klart hjulpet over det lange forløb. Og kan ikke undvære den idag!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here