Spotless

Spotless cremen fra Sprunk Jansen, var tidligere kendt under navnet antispot, og har gennem lang tid været garant for skånsom og naturlig behandling af bumser og uren hud.

Sprunk Jansen Spotless creme indeholder naturlige, og effektive, stoffer der modvirker og bekæmper problemhud. Spotless renser huden og dæmper samtidigt overproduktion af fedt i hudens talgkirtler. Cremen anvendes også mod de bakterieophobninger i huden der er skyld i akne og problem hud.

Køb Spotless cremen her>>

3 KOMMENTARER

 1. Sprunk-Jansen Spotless creme er en virkelig en god creme mod bumser, som jeg bruger sammen med silicol skin gel. Den behandler bumserne rigtig godt og er mild mod huden. Cremen er også rigtig lækker at smøre ud og lugter overhoved ikke! Kan varmt anbefales

 2. Jeg erstattede dermalogica med spotless ! STOR FEJL ..

  Min hud tørrede fuldstændig ud af spotless. Dog skal det lige nævnes at jeg bruger Basiron om aftenen – og dette har ikke gjort ligeså ondt som Spotless.
  Der var en morgen, hvor jeg ikke kunne åbne mine øjne fordi de var hævede – og øjenlågene var tørret fuldstændig ud.. Jeg begyndte og skalde ekstrem meget, og området omkring mine øjne føltes som sandpapir, og var helt mørke brun – jeg plejer at holde god afstand til øjnene, når jeg bruger rense produkter..
  Derudover var jeg fuldstændig tør omkring min mund – min hud den sprækkede.. Min næse lider stadig – den skalder så meget, at man skulle tro at jeg var blevet forbrændt!
  Bruger aldrig spotless igen – min kostmetolog fik et chok da hun så mig .. Venter på at få råd til Murad, som er et supert produkt.

 3. Jeg synes Spotless er en behagelig creme at bruge, uden at svie og klø – samtidig har den en god virkning.

  Et stort minus er dog, at den er så dyr…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here