Tetracyklin

Tetracyklin er et bredspektret antibiotikum i pilleform, der effektivt behandler akne ved målrettet at bekæmpe de bakterier, der forudsager bumserne.

Tetracyklin er i tabletform, og den typiske dosis er 1 pille to gange dagligt. Behandlingen med Tetracyklin kan kombineres med andre produkter mod bumser/akne, fx en creme, der bruges direkte på de angrebne områder, dette er dog som regel ikke nødvendigt.

Der er som oftest ikke nogen alvorlige bivirkninger forbundet med at behandle bumser med Tetracyklin, men da det er et receptpligtigt medikament skal altid følge din læges anvisning.

Se priser på Tetracyklin her>>

3 KOMMENTARER

  1. Super effektiv. Har hjulpet mig af med alt min akne. Min hud har aldrig været pænere, vil klart anbefale det.

  2. Super effektivt mod min meget kraftige acne. Jeg har ikke oplevet nogle former for bivirkninger, og min hud har aldrig været pænere.

  3. Jeg har i en periode på 10 år været på Tetracyklin 3 gange, og det har hjulpet alle gangene.

    Når man tager Tetracyklin kan der godt gå et stykke tid før det virker rigtigt. Produktet gør at der ikke kommer flere bumser, så før huden bliver rigtig pæn skal kroppen først nedkæmpe dem der er.

    Jeg vil klart anbefale alle der har problemer med akne til at prøve Tetracyklin, jeg har ikke oplevet nogle bivirkninger, og har i det heletaget kun positive ting at sige om det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here