The Acne.org Regimen

The Acne.org Regimen er en komplet serie til behandling af bumser og uren hud. Serien er udviklet af Daniel Kerns og har gennem tiden vundet mange tilhængere.

Plejesættet eller bare The Kit får mest ros af personer med svær acne eller meget uren hud. Produkterne kan af nogen opleves som meget hårde ved huden, så det anbefales at være forsigtig.

The Acne.org Regimen består af 3 produkter:

 • Gentle Cleanser – Et let og hudvenbligt renseprodukt til daglig afrensning af huden. Rense produktet fra Acne.org kan også anvendes til at fjerne makeup.
 • Treatment (Benzoyl Peroxide – 2.5%) – Det egentlige anti-bumse-produkt i serien. Behandler og forebygger bumser og uren hud.
 • Moisturizer with Licochalcone – En effektiv og ikke fedtende fugtighedscreme. Er non comedogen, hvilket vil sige den ikke stopper porene og tillader huden at ånde.

Læs mere om The Acne.org Regimen her>>

 

2 KOMMENTARER

 1. Acne.org er et kit “the regimen” der skal bruges præcist før det virker –
  for det virker! Jeg har prøver tons af ting fra hudlægers redap,piller det startet med A… Kan ikke lige husk navnet samt maaasse af creamer.
  Intet har hjulpet, proactiv, aveny, vichy,panthoten (600 kr kniv i hjertet)BODY shop, Murad – hjemmelavede masker intet.

  Intet Intet spild af penge.. Ihvertfald på mig intet hjalp/virkede.
  Intet jeg støtte på Acne.org det siges at det skal kun købes hvis man HAR mange bumser. Ikke bare 1 eller 3.
  Men mange som mig samt mange ar. Ihvertfald. Det hjælper rigtig meget, tjek hjemmesiden ud så forstår i det. Det er fra USA og skal bestilles 355 kr for en alm. kit med levering. 1 gang skulle jeg betale 250 kr i told den anden gang intet.. Såå .. Good luck

  Forresten (Acne.org) svier så meget den første uge og put
  Det ikke NÆÆÆÆÆR øjnene tro mig de bliver hævet.. Lav en kæææmpe bue rundt om

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here