Trioxil – Anti Acne Gel

Trioxil – Anti Acne Gel fra DS Laboratories er en nyudviklet gel mod svag til moderat akne. Gelen der indeholder bisazulene bekæmper bumser, og virker beroligende på huden. Producenten lover færre bumser og synlige forbedringer af huden på 14 dage.

Den aktive ingrediens i Trioxil – Anti Acne Gel er en videreudvikling af et bakteriehæmmende stof der naturligt forekommer i kamilleblomsten.

Trioxil – Anti Acne Gel anvendes på følgende måde:

  • Anvendes aften
  • Vask dit ansigt med en kvalitets ansigtsvask
  • Påføres ansigt og hals i et tyndt lag

Der er ikke nødvendigt at tilføre ekstra fugtighed når du bruger gelen.

Køb Trioxil – Anti Acne Gel her>>

1 KOMMENTAR

  1. Jeg har i mange år døjet med uren hud og periodiske udbrud af akne, og har gennem tiden brugt en formue på ansigtsvask, cremer og andre midler mod bumser. Jeg bruger gelen hver anden aften, eller hver aften i de perioder hvor min hud er særlig problematisk. Jeg syntes min hud er blevet pænere i løbet af de tre måneder jeg har brugt Trioxil, og jeg oplever ikke længere de store akne udbrud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here