Zeno

Zeno er et elektronisk apparat til behandling af bumser. Zeno har en lille kontaktflade, som placeres mod bumsen. Kontaktfladen afgiver en nøjagtig varmepåvirkning, som når ind i huden og skaber et varmechok i de mikroorganismer, som skaber hudproblemer. Varmechokket er helt ufarligt for vores hudceller, men takket være de proteiner som Zeno-behandlingen skaber, dræbes de bakterier der er skyld i bumser og uren hud.

Når du anvender Zeno til behandling af akne, behøver du ikke bekymre dig om medikamenter der vandrer rundt i kroppen.  Zeno er derfor også helt sikker at anvende under graviditet. Zeno apperatet lover at fjerne 90 % af alle bumser på mellem 24 og 48 timer.

Køb Zeno Zit Zapper her>>

5 KOMMENTARER

 1. Jeg har den zeno, som bruger 2 aaa batterier. De skal oplades efter man har varmet max 2 bumser.
  Det tager pænt lang tid at bruge zeno. Først skal den varme op 2-3 minutter ( hvorefter man kan risikere at , den kommer og siger der ikke er batteri nok ) der efter skal man holde zeno’en på bumsen i 2 minutter.
  Desuden er resultatet til at overse :/

 2. Zeno er dyr, tager lang tid og har ikke den store virkning!
  Vil overhovedet ikke anbefale nogen at bruge penge på den.

 3. Jeg har prøvet mange produkter mod bumser, og ingen af dem har virket ret godt. Zene er super effektiv specielt hvis man som mig kun har få men store bumser.

  Jeg vil klart anbefale alle med akne at prøve zeno, jeg er sikker på at i ikke vil fortryde det.

 4. Zeno virker ved at skabe en eller anden form for varmechock, som dræber bakterier. Jeg har normalt bare brugt vand og sæbe + teak tree oil + basiron fra apoteket. Men selv om jeg ikke er meget for at indrømme det virker den her anti-bumse-gadget sgu. Eneste minus er prisen, den er en smule pebret..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here